- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
Két napja feltettem a CloudyG3 2.1-et. Ha szerkeszteni akarok egy névjegyet, akkor leáll. Van erre megoldás, vagy tapasztalt valaki már ilyet?
-
sagit
veterán
válasz Oppenheimer #49808 üzenetére
Kicsit nagy szerintem is. Lógok is itt valakinek egy osszehasonlitassal csak nem volt meg időm megcsinálni...
#49811 Adam520: olyan mintha a lencse előtt lenne valami védőréteg és az kopna, körülötte is... majd csinálok képet
#49813 xtevo : nem olyan para csak az előző telomban jobb
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
w333
félisten
-
quby
őstag
Sziasztok!
Nekem 20F van és a következő a gondom. Nincs 4G. Eddig bele voltam nyugodva hogy nem olyan az előfizum. (flottában vagyok, sajna nincs fölötte hatalmam). Most azomban vettem az asszonynak is egy G2-t és neki van 4G (ugyanaz az előfizu még a szám is csak eggyel van mellette.) Kártya átrak, én kártyámmal is megy. settings/networks/tethering&networks/mobile network/network mode GSM/WCDMA/LTE auton -van
Másik kérdés: az asszonyén még 10b Rom van. Én azt sosem használtam. Nem emléxik rá valaki hogy nem volt annak akksi problémája (tudom jó rég volt). Mert iszonyatosan merül neki.
Lehet avégén dobok neki egy 20f-et bár ahogy látom már van G meg H is.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
csiziktomi
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Szerintem akkor beszélek velük, hátha megcsinálják aznapra.
-
BeastMode
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg vasárnap csatlakozok a G2 klubhoz, Nexus 5 után. Nagyjából már mindent tudok a telefonról, csak annyit kérdeznék, hogy lehet tudni valamit arról, hogy meddig lesz hivatalosan támogatva szoftverileg? Gondolom a Lollipop még jön rá Köszönöm! -
w333
félisten
-
denorbi
tag
-
Mastershifu
tag
Szia!
Nekem még csak 2 hetes a készülékem, 20H van rajta, s ugyanez a helyzet, mint amit írsz.
Sosem láttam még LTE-n, szintén flottás vagyok, s én is azt hittem, hogy amiatt van. Hmmm...
Az a baj, hogy elég keveset értek a telefonokhoz, remélem, itt valaki tud segíteni.
Szerk.: A beállításaimat megnéztem, pontosan olyanok, mint a Tiedek.
[ Szerkesztve ]
i486 DX2-66MHz
-
batai15
félisten
Nekem a telom akkor 4.03 ezek szerint..
-
batai15
félisten
Én nem látom a hibát.
-
batai15
félisten
Eddig aszem kékes volt a térerő ikon stb. Most fehér. Vagy mindíg ilyen volt?v20h?
-
rasurosenpai
tag
A tanácsotokra és javaslatotokra lenne szükségem.
LG G2, G3 beat és G3 között gondolkodom.Legtipikusabb használati módok:
- Tömegközlekedésen állva böngészés, navigáció (egykezes),
- Tömegközlekedésen ülve filmezés, Duolingo, navigáció (kétkezes).
- Sport (futás) navigáció és zene/rádióhallgatás (karpánton vagy zsebben).
- Séta: Zsebben, zenehallgatás; vagy navigálás
- Kommunikáció: (telefonálás, FB, Skype, SMS), böngészés, iroda (naptár, emlékeztetők, todo listák, stb.)Telót most legalább 2 évre tervezek venni
Összeszedtem a jelentősebb eltéréseket a jelöltek között (Felbontás 720p fölött nekem nem annyira lényeges):
G3 S/Beat:
- RAM és proci kevésnek tűnik,
+ Méret rendben,
+ Cserélhető az akku és SD bővíthető
Ár 60k körülG2:
+ RAM és proci elég,
+ Méret rendben
- nem cserélhető akku és nem bővíthető SD kártya (bár van hordozható akkum, és a 16 GB elég)
Ár: 72k körülG3:
+ RAM és proci elég (ha jól olvasom a laggolás a frissítések után megszűnt),
- Méret: túl nagynak tűnik egykezes használathoz
+ Cserélhető az akku és SD bővíthető
Ár 96k körülA G2 tűnik az ideális választásnak, de ha a véleményeteket/tanácsotokat megosztjátok velem, megköszönöm!
-
w333
félisten
válasz batai15 #49873 üzenetére
A 4.3 rendszerrel volt kék ... a 4.4.2 -el lett fehér
(#49874) rasurosenpai
Mindenképp a G2 -t választanám, de a legolcsóbb helyen 1 év gyári garanciával 88k, szóval az ilyen hogy 72k az csak bolti garancia és egy kis zacskóban kapod a telefont tartozékok nélkül
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
batai15
félisten
válasz rasurosenpai #49874 üzenetére
Mindenféle képoen a g2. A g3 lényegébe nem erösebb qhd miatt. A g3 beat fasorba nincs ezekkel. A memória bővitést ogtvel meg tudod oldani.
Nekem otg pendrive van arrol nézek filmet stb.[ Szerkesztve ]
-
Mastershifu
tag
válasz rasurosenpai #49874 üzenetére
Szia!
Én a fórumlátogatók közül a tapasztalatlanabbak közül való vagyok, így kezeld a véleményem, de talán egy dologban tudok segíteni.
A G2-nél, hogy nem cserélhető az akku, annak hátrányát nem hiszem, hogy fogod érezni, mert annyira bika, hogy az agyamat eldobtam tőle.
Legutóbb 4 napot ment nekem, 60ó használattal, s 5 és fél óra kijelzőhasználattal. Volt benne net, email, fényképezés stb., bár tény, hogy nem ezen lógok állandóan. Két nap alatt nekem NEM sikerült még lemerítenem. (Igaz, még csak két hetes a készülék.)
Ha tudtam segíteni, örülök, de kérdezz meg mást is bátran, vagy olvass vissza; nem rég voltak akksit érintő hsz-ek. Jah, s úgy tölt, mint egy állat.
[ Szerkesztve ]
i486 DX2-66MHz
-
FGyula30
aktív tag
válasz rasurosenpai #49877 üzenetére
Ez felejtős.
Felhívod, csak vodásra van az ár - de az csak 3 hét múlva, függetlent tudnak adni 10-zel többért azonnal.
Vip-phone köszi nem.79-nél kezdődik az lg g2 16gb, ami minden tartozékos, magyar és van is raktáron. Ami alatta van az kamu, átvágás nyiltan. Végig lehet zongorázni nyugodtan, a 71ezres ajánlatok kerülendők.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz rasurosenpai #49877 üzenetére
Tessék én innen rendeltem 24 órán belül már a kezemben volt, és igen EU -s Magyarországi forgalmazású friss gyártású telefon, gyári 1 év LG garanciával, én mindenképp ajánlom őket, ettől olcsóbban nincs !
-
-
Indiant
addikt
válasz Mastershifu #49878 üzenetére
Én mindig gépről töltöm, A statusbar-on azt írja ,h. lassú töltés.
Lehet ezt valahogy gyorssá varázsolni ilyen módon? -
w333
félisten
válasz Mastershifu #49883 üzenetére
Viccelsz ... Edigital 125k és Media M. 130k -ért árulják ugyanezt
Szóval a B-tel tényleg nagyon jó nyomott áron adja, gondolom lassan kifutó lesz !
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
Korábban írtam, hogy nem vagyok megelégedve a képek minőségével, pedig nagyon sokan dicsérik a telefon kameráját.
Csináltam pár teszt képet : [link]
Nézzetek rá légyszi, hogy csak én tettem-e túl magasra a lécet vagy tényleg átlagon aluli a képek minősége.
A tesztképeken látszik, hogy olyan ködös, foltos a kép, semmi "ereje", mintha a beszűrődő fény túl sok lenne neki és minden világít felhő szerűen, pedig megálltam, fókuszáltam és úgy csináltam a képeket.Nálam is "kopott" a kijelző mögötti lencse, de mielőtt bármit teszek inkább kérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
Mastershifu
tag
válasz Indiant #49885 üzenetére
Szia, az az igazság, hogy nem tudom. A gyári töltővel töltöm, s meglepődtem, hogy 9%-ról kb. 40-45 perc alatt 50%-on volt. Nemrég rá is kérdeztem (2-3 napja) itt a fórumon, hogy ez normális-e, mert ilyet nem láttam még (főleg ugye tudván, hogy 3.000mAh-ról beszélünk.)
Többen is írtak, hogy ez normális, s a gyári töltő "tehet róla". Chip magazin tesztje 2ó40p-et írt, az is elbizonytalanított. Gépről én még nem töltöttem.
i486 DX2-66MHz
-
firemanus82
senior tag
válasz Monyos #49887 üzenetére
Én sem vagxok a kamerával elégedett, de ezek tényleg ramatyak. Olyan mintha párás lencsén keresztül fotóztad volna őket. Nézd meg a kamera beállításait, meg hogy a lencsén nem látsz-e sérülést.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
batai15
félisten
Itt valami gond van nagyon a kamerával.
-
rasurosenpai
tag
válasz FGyula30 #49884 üzenetére
Köszönöm a garanciával kapcsolatos megjegyzéseket is. Először sima 1 éves bolti garival terveztem. Az ugyanis a tapasztalatom, hogy ha egy telónak az első évben (az első 3 hónapban) nem jön elő hibája, akkor nagy valószínűséggel két éven belül sem fog. A boltnak meg ugyanúgy kötelessége javíttatni 1 évig a telefont, mintha gyári garis lenne, csak ezt kizárólag a bolton keresztül tehetem meg. Gyártói szervizekkel kapcsolatban pedig vannak olyan tapasztalataim, hogy ők sem végeznek mindig alapos munkát. A kérdés az, hogy bevállalom-e 15.000 forinttal olcsóbbért, hogy az első évben a gyári gariról mondok le a bolti javára, a második évben pedig egyáltalán nem lesz garancia. A telefon árában ez egyébként kb. 15-20% árnövekedést jelent.
Amennyit eddig utánaolvastam a G2-nek, úgy tűnik, hogy nagyon kevés a rejtett hiba, ami 1 év után bukkanna fel. -
beta
aktív tag
válasz RomiJosy #49865 üzenetére
Vicces, hogy te kuldod el visszaolvasni ot, amikor lathatoan te sem olvasod el a topicot
Nincsen vedoreteg a kameran, hanem mint minden igenyesebb fenykepezo lencsejen, ezen is femgozolt antireflektiv bevonat van. Ha lekapargatod jobban fog tukrozodni, ergo kevesebb fenyt enged at. Ha nagyon karcos mar a lencse akkor erdemes lehet leszedni, de elsosorban inkabb erdemes vigyazni ra.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest