- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz HUTCHDB #49287 üzenetére
O+O van speedshopban gyári garis,G2-t meg a btel oldalán láttam 90e volt szintén gyári garis. Én az O+O- t venném kíváncsiságból(veletechen megnyomogattam)...Lenovo Vibe X2,Xiaomi MI3? De ha az ár is fontos,akkor G2 best buy..(csöndben megjegyzem szlovákoknál pl a Nay-ban olcsóbb mint itthon pár dolog)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Danny365
őstag
Én csajnak nem vennék OPO-t, az fix. Egyrészt neked ez a kamera-mizéria elég érdekes volt a G2 esetében, emlékszel mutattál pár képet...én ha akarnék se tudnék olyan homályos-ködös képeket lőni, szóval érdekes.
Egyébként meg olvass bele az OPO topikba, vagy bárhol olvasgass a telóról. Hiába foltozgatják, továbbra is elég bugos (lutri, hogy kinél mi jön elő, de a problémák létezőek), egy csaj meg kétlem, hogy elkezdene keményen ROM-olgatni meg javítgatni dolgokat. De tudom, te rühelled a G2-t, szóval nem tudom, mit számít. -
addikt
Esetleg az LG G3 S nem jöhet számításba?
Csajosabb telefon mindkét említettnél (szerintem) és emellett frissebb is, szebb is, bár technikailag butított (ami a csajok nagy részét úgysem érdekli).
sonkamiki:
Ha "javított teló" alatt hivatalos LG szervízt értünk, akkor nem kell aggódni.
65k jó árnak hangzik, de csak akkor, ha személyesen megnézve is minden rendben van vele (kijelző sárga foltos-e, + ha előfizetéses, akkor rendesen ki legyen fizetve).[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Szia
Tesómnak O+O van, nekem G2. Mit hasonlítsak össze?Árban egyertelmuenegyértelműen az O+O a nyerő. 299€ plusz 15€ szállítás volt a hivatalos eu oldalról a 64 GB os. G2-t pár napja vettem a Salzburgi media marktban 295€ ért. Mindkettő vasarlasaban tudok segíteni ha úgy van....
Az O+O hátlapja sokkal jobb, a kijeszőke szerintem nem. Abba ugye több ram van de egy lány nem biztos h ezt értékeli, pl húgom is tök lesz@rja h 3GB ramja van
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
szabo.norbi
tag
Szia. Nekem volt mindkettő.
Az OPO aksiban szerintem verhetetlen, G2-nél 4-5 óra kijelző max, OPO-nál, 8 óra simán.
Véleményem szerint a kamera lehet lassúbb a G2-be de nem sokkal, és szerintem jobb képeket is készített mint az OPO.
Másik szempont a nagysága, mikor G2-ről váltottam OPO-ra akkor gondoltam mi az a 0,3 col különbség, hát méretben nagyon sok, főleg egy lánynak, de még nekem is nagy volt.
A GPS az OPO-ba nagyon jó volt, még szobában is simán talált műholdat, míg a G2- nem igazán, jobban működött a Sygic is az OPO-ban.
A Kijelző szerintem sokkal szebb volt a G2-be, max. fényerőn az OPO-nál igen csak furcsa színeket produkált. Auto-n, viszont olyan közepesre értékelném.
Anyaghasználatban, jobb a oneplus, sokkal jobban össze volt rakva mint a G2, nálam csavarodott össze vissza az LG.
Kinézet, használhatóság: Szerintem az LG nagyon eltalálta azt a formát, na meg azok a hátlapi gombok, mintha oda varázsolták volna az ujjaimra. Plusz még ott van hogy a dupla koppos módszer is jobban működik, és még Knock Code is van benne. Az OPO ellen szól, hogy a CM-es fiúk nem igazán foglalkoztak a szoftverrel, nem úgy mint a hightlyknál, sok bug volt benne, camera fc, volt hogy nem tudtam felvenni a telefont mert fc-zett a hívás, 4 reboot után oldódott meg a probléma, volt hogy nem tudtam levenni a hangerőt a telefonról és még egyéb ilyen problémák, nem beszélve a random reboot-okról...
Véleményem szerint akármelyik mellett fogtok dönteni, jól jártok mindkettővel, tökéletes telefon nincs nem is lesz ezt gondolom nem is kéne leírnom. De szerintem a mérettel lennének problémái az opo-val, a többi már megint csak személyes, neki melyik tetszik, bárhogy is dönt jól fog dönteni!
[ Szerkesztve ]
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest