- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz batai15 #48353 üzenetére
MIUI ROM-okhoz közöm sincs, szóval ebben nem tudok infót nyújtani.
HUTCHDB fórumtársra viszont ráírhatsz (lehet már csak privátban éred el), ő nagy MIUI-s volt ezzel a telóval.Murciélago (#48440):
Kérdezd magát DroidMester-t!
Bár úgy rémlik, hogy xdabbeb párti, szóval valószínűleg annak a verzióit integrálta a ROM-jaiba. -
firemanus82
senior tag
válasz kisgergely80 #48443 üzenetére
Azt írja, hogy failed to open file.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
vadászcsiga
félisten
-
Murciélago
csendes tag
Segítséget kérnék !
Hogy tudom vissza varázsolni a dupla kopp ébresztést ?! Megcsináltam az elő hsz-es TWPR recovery telepítést,letölt.és install.recoveryben az ajánlott kernelcserélő,de sajnos failled az instal!!
Az elején ilyet ír: "This operation may instal incompatible software and render your device unusable .Press back to cancel adding this zip. " Nagyon megköszönném,ha valaki segítene !
A 4.4 KK-os verzió volt ![ Szerkesztve ]
"Az élet elszáll, mint a viadukt" -Matuska Szilveszter-
-
Rickenstein
senior tag
válasz kisgergely80 #48448 üzenetére
Csak valami vékony festékréteg. Én körömmel lekapartam. Alatta a zafírüveg teljesen sértetlen.
PS C:\>_
-
Danny365
őstag
válasz rayoliviero #48451 üzenetére
Meh...Szerintem 65 alatt semmiképp se add el, lassan jönnek az ünnepek is, biztos lesz rá normális kereslet.
-
batai15
félisten
válasz rayoliviero #48451 üzenetére
elne add annyiba. tudom magam ellen beszélek, és még érdekelt is volna, de telekom sajna.
de 50ért oda ne add. -
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #48454 üzenetére
Most látom mit irt ez az átkozott szótár. Helyesen: ez nem apple
-
spuros
őstag
válasz rayoliviero #48449 üzenetére
Előtte csörögj rájuk, mert nekem a feketéhez már csak 4 db kijelző volt....
-
Rickenstein
senior tag
válasz Murciélago #48455 üzenetére
Update The Touch Firmware By Going To The Hidden Menu (3845#*xxx#) Where xxx is Your Model Number 3845#*xxx# -->Settings --> Update Touchscreen Firmware)
PS C:\>_
-
Murciélago
csendes tag
válasz Rickenstein #48462 üzenetére
Köszi a segítséget !
"Az élet elszáll, mint a viadukt" -Matuska Szilveszter-
-
Quarell
tag
Mi az oka, hogy bejövő hívásoknál két különböző felület jelenik meg? Van amikor csak meg kell nyomni a zöld gombot és van amikor a zöld karikat kell elhúzni.
-
Quarell
tag
Szia!
Én pénteken rendeltem és szombaton már át is vehettem egy PikkPak ponton. Nagyon korrekt bolt, 1 év forgalmazói garancia, de felhívtam az LG szervizt és azt mondták ugyanúgy javítják 1 évig ők is ha van hozzá normális számla. Természetesen van.
http://nextelshop.hu/LG-G2-D802-32GB-Black-1-ev-garancia
A készülék független és bontatlan gyári csomagolásban érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Fail3D! #48470 üzenetére
Ez biztosan így van, nem logika. Azért van, mert nem biztos, hogy fel akarod venni, míg használod a telefont, de kikapcsoltból felébresztve meg ad egy teljes felületet, mint ahogyan ezt megszoktuk az összes eddigi telefonnál, amink volt. Nagyon hasznos dolog. Ugyanígy érkezik az sms is meg, ha aktív a kijelző. Kis téglalapban a sarokba. 5.0 alatt pedig már a többi értesítés is tud ilyet, ahogy én tapasztaltam.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Quqesz
nagyúr
Na ha már képek,akkor részemről:
Velence
nekem ilyen az üvege a kamerának lassan 8 hónap után.Mikor megvettem én lehúztam vmi fóliaszerűt róla és azóta ilyen. Tpu tok és zsebben hordom v táskában a tárca mellett,kamerával kifele..szomszédom fehérjén az üveg olyan,mint amit Danny linkelt xda képeken.Fail3D
van egy harmadik is: a füledhez teszed...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Fail3D!
addikt
válasz pappkarcsi #48473 üzenetére
Akkor nem logikai alapon van a 2 kulonbozo lehetoseg? szerintem de.. ha nem lenne logikus akkor nem lenne 2 lehetoseg a felvetelre...
-
Quqesz
nagyúr
Lejárt az időm,szóval képek:
Velence
Velencei tó
[link]
Tisza tó
torta full sötétben a teraszon
Ez meg a Camponában készült árnyékos helyen üvegen keresztül[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Fail3D!
addikt
válasz pappkarcsi #48477 üzenetére
Nekem az vopt a bajom, hogy az f rommal pp a bekapcsgombal nem lehetett sotetni csak felvenni hivast stb... szoval a h rom ujra elhozta azt amiert megszerettm a valtast... csak eddig nem jott at hogykar volt frissiteni.. sajnos az a durva, hogy meg egy markas keszuleknel is kulonbozo alkatrezaz minosegek vannak es eeetol a felhasznaloi elmeny is mas.. utoljara a zte baldnel volt ilyen elmenyem.. de ettol duggetlenul szeretem ujra a g2-t-t...
-
pappkarcsi
senior tag
Lejárt, így új post.
Képek nekem is vannak.. Éjszakai, nappali, makró, pano, vakus, hdr, színes és szürke.. minden van benne.. [link]Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
csiziktomi
senior tag
Az árához csak annyit, tegnap kérdeztem egy győri mobilosnál, hogy mennyiért számolják be? Azt mondta 70-be.Ez sajna elég karcsú annak fényében, hogy most 135ezer a MM-be
-
neo_xperia
senior tag
válasz csiziktomi #48480 üzenetére
Ez igaz, de aki beszámitja 70-be,az nyilván nem annyiért fogja továbbadni.A reális ára hasznaltan 70-80k között van,garitol, 16v32 gb függően.
-
MikitoLac
tag
válasz Rickenstein #48456 üzenetére
Hogy kapartad le nekem is kissé karcos de nem jön le róla ez a réteg.. Valami taktika hozzá? Amúgy le a kalappal az lg szervíz előtt egy nap alatt a fél telom kicserélték, mintha uj lenne. De ez a kamera lencse engem is zavar eléggé karcos.
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
válasz neo_xperia #48481 üzenetére
Hát ez egy féléves fehér 16Gb. Rendes LG garanciával (MM-be lett véve májusban). Azt gondoltam hogy esni fog az ára de, hogy ennyire....
-
Peet`
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni a G2 vel kapcsolatban.
A telefon könyvre nem találtam sajnos megoldást, hogy az alapértelmezett a gmail legyen, minden egyes névjegynél amit menteni szeretnék át kell állítanom, mert alapértelmezettnek a telefont veszi.
Kikapcsoltam hogy csak a gmail fiók legyen aktív, akkor is csak a telefont hozza elsőnek,
Nagyon sokat olvastam már mindenhol de érdemleges választ sehol se találtam.
Ha valakinek van megoldása erre a problémára, kérem írja meg!Köszönöm előre is!
-
Real_Necro
veterán
-
Peet`
csendes tag
válasz Real_Necro #48486 üzenetére
Köszi, de ha új névjegyet szeretnék felvinni, akkor is az első helyre a Telefon-t adja alapértelmezettnek, és nagyon idegesítő hogy minden egyes névjegynél át kell állítani...
-
MikitoLac
tag
válasz Rickenstein #48483 üzenetére
Nem tudom, nem akar ez lejönni róla csak mégtöbb mikrokarc lessz rajta. Hihetetlen
-
Real_Necro
veterán
Ja értem. Ez nálam is így megy, át kell lőni, de 1-1 új névjegynél szerintem nem zavaró. Ha meg sokat akarok bevinni ott a google címtár.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Peet`
csendes tag
válasz Real_Necro #48489 üzenetére
Akkor erre sincs egyelőre megoldás!
Pedig reménykedtem benne valakinek sikerült megcsinálni...
Nagyon sok fórumot olvastam, de amit találtam az sem működik.
Remélem majd megoldják ezt a problémát mert elég zavaró, bár nem mondanám hogy olyan sokat viszek be... de hirtelen rossz mivel a címlista alap helyzetben csak a google van és ha elmentem véletlen a telefonba akkor azt a névjegyet nem is látom
-
rayoliviero
veterán
válasz csiziktomi #48484 üzenetére
Én 60-ért nem tudom eladni, igaz, hogy enyhén sárgásodik. Lg gari nekem is van. Miután legariztattam, akkor sem fogom tudni 70-ért eladni, már látom. Egyre többen 60-ért keresnek. Sajnos ennek a telefonnak így esik az ára. Én is 138-ért vettem 9 hónapja.
-
kisgergely80
tag
válasz rayoliviero #48491 üzenetére
Szerintem ez az esik az ára, meg társai, tök hülyeség. Azért esik az ára, mert a g2 tulajok szándékosan csökkentik az árát az eladáskor. Ha most azt mondaná az összes, h 70-től indul a 16-os és 80-tól a 32-es, akkor kénytelenek lennének ennyiért megvenni az emberek, vagy vennének valami más márkától ennyiért egy lényegesen szarabb telefont. Nehogy már egy ócska, értéktelen galaxy s4 árában legyen a telefonunk. 80 alatt soha nem adnám el a 32-emet. Akkor inkább elajándékozom családon belül, de rajtam biztos nem élősködne egy ember sem.
-
rayoliviero
veterán
válasz kisgergely80 #48492 üzenetére
Engednek a tulajok, mert drágábban senki nem veszi meg, akkor kénytelenek engedni, ha nem akarják, hogy rajtuk rohadjon. Én is sajnálom jóval ár alatt eladni, de azt sem akarom, hogy rajtam maradjon.
-
kisgergely80
tag
válasz rayoliviero #48493 üzenetére
Persze, érthető. De az a baj, h az ember megnézi az új árát, látja, h 84-től lehet venni 32-t és egyből ez alá lövi be az árat. De azt nem tudja, h 84-ért olyat lehet venni, amire várni kell egy hónapot, mire berendelik valami dzsunka országból és folpack-ban kap egy telefont tartozékok, doboz nélkül, sufni "garanciával". És telefonon mondják el csak, h van teljes készlet is, igazi garanciával, de az 102ezer. Ha ehhez nézzük a használt árat, akkor nagyon nem reális a 60ezer.
-
rayoliviero
veterán
válasz kisgergely80 #48494 üzenetére
Igen, így van sajnos.
-
Indiant
addikt
Nilkin 9H üveget ki mer egy bármikor kijelző cserés telóra rakni.
Aztán a 3e-os üveg megy a levesbe.A fotókra meg azt tudom mondani, hogy más képei mindig jobbak.
Én is így járok mindig. -
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Készülék vásárlás előtt állok, a G2 és az Xperia Z3 compact között vacilálok, nem tudom melyik legyen.
Az LG-ben a kijelző vékony kerete és a nagy akkumulátora tetszik, a Z3 compact viszont erősebb, jobb a kamerája és bővíthető, ami viszont nem tetszik a Sony-ban az az, hogy kisebb a kijelzője.
Galaxy S3 LTE-ről váltok.
Ti melyiket vennéntek? -
lalja11
tag
válasz rayoliviero #48495 üzenetére
Én annyi fűznék hozzá, hogy amikor testvéremnek kerestem LG G2-t és felhívtunk több árukereső által kidobott 85-90e ujj teflont, vagy nem volt éppen, vagy volt de 100e felett vagy függő volt, tehát nem tudtam beszerezni 100e alatt neki!
Sáragásodásra annyit Gazsi, hogy nekem Kecskeméten van pl. volt olyan, hogy le tudtam adni itt helyben szervizbe és ők elküldték a központi LG szervizbe! Tehát lehet neked is lenne ott ahol laksz és pár nap alatt megoldod na a problémád!
És rögtön 75e be adnád el!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs