-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
A Huawei P9 128GB összes memória méretig bővíthető vagy használható 128GB-os microSD bővítőkártyával is?
Köszi az infót előre is!
Üdv: DzsoziA vigyori arc nem tudom, hogy került oda?
[ Szerkesztve ]
-
atomka78
tag
Sziasztok. Lehet volt már téma. Akkor bocsi,de az a gondom,hogy beállítom halkabbra a csengés hangerejét akkor alig/sehogy sem hallom az értesités hangját. Ha meg hangodra teszem akkor meg iszonyú hangos a csengés. Van erre valami megoldás? Köszönőm.
-
törölt tag
Na jó srácok, nagyon nem okés így ez a manuális szoftverfrissítés... Letöltöttem a linkelt fájlt, de nem "dload" mappában van hanem "Update" nevűben. Beraktam a belső tárhely gyökerébe, aztán a 3 gombos módszerrel frissités. Kiírta, hogy érvénytelen a csomag, töltsem le újra. Átneveztem a mappát dload-ra de így sem fogadta el. Mi lehet a gondja?
[ Szerkesztve ]
-
gabor907
tag
sziasztok
c150b183 van a telómon, felajánlotta a frissítő már korábban a c150b361-et ami 2.51 Gb
régebben volt P8-om azon sokat romoltam, de az üzemidő mindig rosszabb és rosszabb lett kb. a jelenlegi P9el maximálisan megvagyok elégedve, de a hivatalos frissítés érdekelne.
Ez a frissítés a legfrissebb vagy esetleg erre is jött már újabb? Az üzemidő és a stabilitás sokat jelent, bár inkább szeretem ha a lehető legtovább bírja az akku pusztán azért mert nincs konnektor és vagy vésztöltő de telózni meg kell bőven...
köszi a válaszokat.
core
-
darál0w
Jómunkásember
válasz gabor907 #12976 üzenetére
megoszlanak a vélemények, illetve jobban fogalmazva az eredmények 361 és 378 alatt
van akinek jo az üzemidő, van akinél rosszabb lett, de jobb semmiképp...stabilitással nincs gond
az ujabb 383 már hozza a 182-es rom üzemidejét...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
gabor907
tag
és jelenleg melyik a legfrissebb hivatalos nougat rom?
core
-
carloska8
csendes tag
Sziasztok!
C150-ről tértem át még régebben C432-re. C432B378-on vagyok jelenleg... Van rá esély, hogy a teló magától jelzi, hogy van frissítés, vagy inkább manuálisan dobjam fel? -
carloska8
csendes tag
-
törölt tag
L19C900B300-on ragadtam, nem tudok továbbjutni... A 182-vel próbálkoztam először, mint a leírásban, nem ment, gondoltam felteszem a rollbackröl egyből a 383-at, hát azt sem engedte. Nem tudok rájönni mit rontok el. SD kártyát nem használok, így belső memóriából csinálom. Gyökérben ott a "dload" mappa, benne a fájlokkal.
Előbb ezzel kezdtem :eva_l19C432b383_fullota_mf_pv_update.zipNem ment.
Aztán próba szerencse alapon ezzel kezdtem : eva_l19C432b383_update_data_full_hw_eu.zipMerre próbálkozzak?
-
wdx
őstag
válasz the_pimp #12981 üzenetére
Én 166-ossal vettem, bekapcsolás után 2 perccel felajánlotta a 182-est, cuppant is fel. Utána ajánlotta ezt a 378-ast, de tudtam, hogy az túl amperkedvelő, így már nem engedtem tovább. Tehát 182 van fent. 6-8 óra SOT simán hozható, és teljesen megfelelő. Esetleg egyszer, kíváncsiságból, lehet ránézek erre a 383-ra, de egyelőre én nagyon boldog vagyok (P9 Lite után, ami szintén nagyon jól bírta, és szerethető volt, de az azt megelőző Z1 és Z1 Compact után a P9 Lite "picit" lassúcska volt). Jelenleg 2 óra 25 perc SOT van és fogyott 17% Gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Ralond
tag
Sziasztok!
Megéri még most újonnan P9-et venni? Aggódok a "gyenge" hardver miatt és hogy meddig lesz még támogatott.
Mennyire vagytok megelégedve a telefonnal és szerintetek meddig lesz még használható?
-
p2pp
őstag
Így van.
Sztem Mate 9 a nyerő most.
Esetleg P10, de az árban még sok.
1évig sztem még jó lesz a P9 az biztos.
Mindenre elég még a P9 per pill.
Az S8 és a G6 túl drága lesz sajnos.
De a Parasztvakítós Antutu ellenére sem
Kell rohanni értük. Nem annyira nagyon gyorsak.
Érdemes megnézni a Szifon 7-el való összehasonlítást.
De a nagyon kis káva nagyon tetszik.
Ilyen kis kávát nagyon hiányolom a P10-nél.
Csak ezért hajlanék mondjuk a G6, S8 felé.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest