- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz philoxenia #12701 üzenetére
Kint van a 383-as az L19-re is. A Finder megtalálta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Steven
addikt
válasz philoxenia #12701 üzenetére
Jah lehet ,de akkor is vicces zárt dobozos MM verzió gyári független.. hivatalos partneres... szvl ha nem csinálom akkor sosem kapja meg ...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
dud998
őstag
válasz Balzak83 #12706 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért csak a Finder látja?
Sem a rendszerfrissítések menü , sem HiSuite, sem HiCare.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Cunaja #12705 üzenetére
Az update.app-ot a dload mappába, az update zippet pedig a gyökérbe kell tenni ugye?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
knox83
senior tag
Furcsa, hogy ilyen kilengések vannak, tegnap 5 ó 20 percet sikerült összehozni, most 55%nál 3 ó 30.
Telekom B361. -
Uher
aktív tag
a linkelt l19c432b383 as update.zip et kicsomagoltam az sd kartya dload mappajaba,
project menubol elinditottam a sd-card updatet.fel is telepult, de a telefon meg mindig b322 ir ki, pontosabban eva-l19c432b322-log.
mit rontottam el?
-
Gabbbb
senior tag
Van már valaki, aki csak úgy megkapta az OTA-t?
-
Dasix
csendes tag
válasz Steven #12698 üzenetére
Sziasztok,
Már régóta olvasom a fórumot, de még nem szóltam hozzá egészen eddig.
A kommented láttán Steven, úgy döntöttem hogy nem várok tovább a frissítésre (EVA-L19C432B166, gyári független) és feldobom este a 182-t. Hátha felajánlja a Nougat-ot nekem is frissítés után.Remélem jó eredményekkel térhetek vissza. Végigolvasom még párszor a menetét a frissítésnek biztos ami biztos, de régen rootoltam már a HTC Heromat, úgy hogy nem esek kétségbe.
Csak inkább alaposan felkészülök mielőtt ilyet csinálok.Írok, ha van fejlemény és persze érdekel titeket fórumtársak.
Üdv, D6.ASUS ROG Strix B550-E Gaming | AMD Ryzen 5 5600X | G.Skill Tridenz Z Neo 32GB DDR4 4x8GB 3600Mhz | Powercolor Red Devil RX 6700XT 12GB OC DDR6 | Samsung 980 1TB NVMe | Samsung EVO 250 GB SSD | WD 2TB HDD | Arctic Liquid Freezer 240 | EVGA SuperNOVA G3 750W | Fractal Design Meshify 2 Compact Gray
-
Jippy
tag
sziasztok. segítséget szeretnék kérni. vissza szerettem volna térni mm-re, rollback fel is ment, majd utána a b136, de azóta csak próbál indulni de nem sikerül. Kikapcsolni nem lehet. Fastboot mód van. Mit kellene tennem hogy helyreálljon? Valami nagyon félrement. L09 Telenoros.b378ról próbáltam.
-
C. Vieri
tag
Az mi lehet, hogy felraktam három gombossal a Cunaja által linkelt b383-at, végigfutott, és maradt b378?
-
Dasix
csendes tag
Fórumtársaimnak tisztelettel jelentem, hogy már 182-n futunk.
Meglátjuk hogyan tovább.ASUS ROG Strix B550-E Gaming | AMD Ryzen 5 5600X | G.Skill Tridenz Z Neo 32GB DDR4 4x8GB 3600Mhz | Powercolor Red Devil RX 6700XT 12GB OC DDR6 | Samsung 980 1TB NVMe | Samsung EVO 250 GB SSD | WD 2TB HDD | Arctic Liquid Freezer 240 | EVGA SuperNOVA G3 750W | Fractal Design Meshify 2 Compact Gray
-
Dasix
csendes tag
Aki 166-on ragadt az L19-esével, mint én és hónapok óta lassan nyomogatja a frissítést, eredménytelenül, az nyugodt szívvel rakjon egy 3 gombos 182-t és már érkezik is a 378.
Köszönöm mindenkinek!ASUS ROG Strix B550-E Gaming | AMD Ryzen 5 5600X | G.Skill Tridenz Z Neo 32GB DDR4 4x8GB 3600Mhz | Powercolor Red Devil RX 6700XT 12GB OC DDR6 | Samsung 980 1TB NVMe | Samsung EVO 250 GB SSD | WD 2TB HDD | Arctic Liquid Freezer 240 | EVGA SuperNOVA G3 750W | Fractal Design Meshify 2 Compact Gray
-
MK VII
veterán
Valamit elrontottál.
BL-t nyitottad? Gondolom nem..
Akkor küld fel szervizbe.. Pár nap alatt megcsinálják.
Volt már itt ilyen eset. Szerviz lett a vége.
Neked mindenképp gyorsabb lesz mintha Cunajára várnál és még akkor sem biztos, hogy meg tudod csinálni..Szóval kalandra fel. Go szerviz!
-
Septum15
aktív tag
Nagy nehezen sikerült el szenvednem a B383-ig.
De természetesen megint egy problémába ütköztem.
A gyári appjaim nagy része hiányzik. Olyanok, mint a Google Keyboard, File kezelő, Óra, Kamera.
A beállítások közül is hiányoznak olyan lehetőségek mint pl. az NFC.
Bárkinek bármi ötlet? -
Cunaja
Topikgazda
FIGYELEM!!!
Kérnék mindenkit, hogy a telefonjából a szerencsétlen Product kódot mentse már el egy megbízható helyre!
Product kódhoz a tárcsázóba üsd be a következőt: *#*#1357946#*#*
Privát szövegelés menete:
Fórumtag: Cunaja segítenél, meghalt a telefon, és nem a gyári rom van rajta.
én: BL nyitva?
Fórumtag: Nincs
én: Product kód van?
Fórumtag: NincsNa ilyenkor, hogy a fenébe nyissam ki a BL-t, és hogyan segítsek neki?
Más:
2017-04-10 19:10:57 ekkor írtam privát üzenetet és nem válaszoltál.
Elvagyok utazva és szívességből válaszoltam, te meg nem. Így nem lehet segíteni, mert most nincs arra időm, hogy a fórumot lessem.Más:
Egy data_Hw_Eu van. Nyomd fel. Ha véletlenül nem stimmel valami, akkor FR.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dud998
őstag
válasz Cunaja #12742 üzenetére
Köszönjük szépen a segítséget!
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Newlachka #12744 üzenetére
Az a baj, hogy a produkt kódot nem mentik el. Olyan is volt, aki lekérte a BL kódját és azt nem rakta el. Közben a Full rom bezárta a BL-t.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
pitweiler
csendes tag
Létezik hogy a 383-ra történő frissítéskor eltűnik a root?
Van hozzá már root? -
dud998
őstag
válasz Cunaja #12746 üzenetére
Az miért van hogy build-számnak NRD90M test-keys-t ír?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz pitweiler #12747 üzenetére
[Itt] A bolgban meg a busybox.
Most nem tudok sokat linkelgetni, mert telóról vagyok.Cica:
Nem tudom, elvileg az csak béta rom.
Viszont ha sikeresen felraktad a B383-at, azt kell írnia.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest