- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz gegekutas #10250 üzenetére
Letöltöd a gépre a B391-et, kitömöríted valahova. Telefon-ban ha van SD kártyád akkor csinálsz rá egy DLOAD mappát, ha nincs akkor a belső memóriára csinálsz és a DLOAD mappába belemásolod a kitömörített fájlokat.
Ha az Sd kártyára tetted akkor ki sem kell kapcsolnod a telefont: Tárcsázóba üsd be a *#*#2846579#*#* kódot a ProjectMenu elindításához, majd válaszd a 4. Software Upgrade menüpontot. Ezután az 1. SDCard Upgrade-et, majd nyomd meg az OK-ot. Nem csinál factory resetet, minden adat megmarad. Telefon magától kikapcsol, újraindul és telepít.Ha a belső memóriára csinálod a DLOAD mappát és oda másolod a fájlokat, akkor viszont ki kell kapcsolni a telefont és 3 gombos indítással újraindítani.
Nekem is B222-őm volt és egyből toltam fel rá a B370-et ( mert akkor még az volt a legfrissebb ) , és pár perc alatt megvolt így a felfrissítés.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
grafnet
veterán
válasz Exelsior24 #10251 üzenetére
Kell FR ilyenkor?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Exelsior24
aktív tag
válasz grafnet #10252 üzenetére
Mit értesz FR alatt? Factory Reset? Nem kell, alapból nem szükséges és a frissítéssel megmarad minden adatod, de aki nagyon szeretne az csinálhat persze.
Én annyit szoktam még csinálni, hogy miután felfrissítettem az új firmware-re, utána kikapcsolom a telefont, és a hangerő fel + bekapcsoló gomb, vagy hangerő le + bekapcsoló gomb hosszan nyom, sajna nem emlékszem melyik de az egyik kombinációval bejön egy belső menü ahol factory resetet is lehet csinálni, na ebben a menüben a 2. opció az a Clear Dalvic Cache, ezt a cache-t ki szoktam üríteni, mert ezt olvastam külföldi fórumokon is, hogy ha frissítés után gond lenne egyes programokkal akkor ezt üríteni kell és általában megoldja a gondot.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
grafnet
veterán
válasz Exelsior24 #10253 üzenetére
Igen. Factory Reset.
A recovery menüt is köszönöm!Szuper!
-
grafnet
veterán
válasz Anonymus95 #10254 üzenetére
A zseb mód az a véletlen felvétel miatt van nem? Nem engedi a kijelzőt nyomkodni.
A hangerőt nem befolyásolja.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz grafnet #10252 üzenetére
Én viszont szoktam javasolni, mert még is csak android váltásról van szó..
És frissítés előtt mindenképp mentsd el a cuccaidat, mert ha netán valami gond adódik a frissítés során..nem akar feltelepítés után elindulni stb..akkor abból a bizonyos menüből kell egy factory resetet csinálni és egyből elimdul a teló utána. Vagy ha nem, mégegyszer háromgombossal az FR után újrahúzod és kész.
Nagy ugrásról van szó..javasolnám a biztonság kedvéért az FR-t -
Anonymus95
senior tag
válasz grafnet #10256 üzenetére
Az egy másik opció. Az itt található opció a hangerő megnövelésére szolgál. Amiről Te beszélsz, az is van, de az a beállítások, intelligens asszisztens, Érintés-tiltás mód. Az szabályozza a zsebben, táskában való véletlen bekapcsolást, elnyomódást. Azaz a közelség érzékelő előtt ha van valami.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Anonymus95 #10258 üzenetére
Szuper!
Mikre nem figyelnek a gyártók!
Köszönöm az infót!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
gegekutas
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Deedays
tag
-
Anonymus95
senior tag
Örülök, hogy tudok segíteni!
-
gegekutas
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam hogy megosztom veletek a tapasztalataimat a frissítésről.A hwf.finderrel letöltött B391-es rom nem ment fel.Softwer install failed üzenetet küldött. Na mondom akkor tégla lett a telóm.De a rebootra újra indult a régi rommal.Alapból két SD kártyával álltam neki,az első ff letöltött B391,a másik xda link segítségével letöltött B390, hát a második lett a nyerő.Mindent a fentiekben leírtak alapján csináltam,pc-n töltöttem,csomagoltam,másoltam kártyára.Így jártam most a B390 van fent,eddig tökéletesen működik
-
gegekutas
aktív tag
Igen volt.Viszont az xda link által beadott oldalon tegnapelőtt fent volt a 391-es rom,tegnap viszont már nem. Ezért van most a 390 -es.Ez esetleg fog frissülni?
-
Sabika
tag
Sziasztok,
ismerősömnek van egy P8 telefonja független.
De nem akar frissíteni még a miui 3.1 van rajta és nem is talál frissítéseket.Ilyenkor mi a teendő?
Sabján László
-
Exelsior24
aktív tag
válasz gegekutas #10265 üzenetére
Nem lehet, hogy rosszat töltöttél le, vagy hibásan töltötte le a fájlt?
Itt a listában a legfelsőt kellett volna letöltened: [B391_P8_Firmware]
B391-es FULL-t 1,7 Giga körül van, én ezt töltöttem le és simán feltelepült.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
gegekutas
aktív tag
Pontosan 1,664 giga volt a méret.Kibontva 2.9gb.
-
gegekutas
aktív tag
Nem, SD kártyás frissítés volt.
-
migabi24
nagyúr
Telekomnál akcióba 60 alatt a telefon igazi bestbuy
-
csipszikutya
senior tag
A képernyő fedvényt hol tudom kikapcsolni? Nem tudok keresni úgy, hogy a föképernyön lehuzom az ujjam. WPS office egy pdfet sem hajlando megnyitni...
Mit csináljak vele? B380szerk. már messengerben sem tudok pl. képet küldeni. ide se tudok képet tölteni a fedvény miatt.
Semmit nem állitottam el ebbe, 2 orája faszán müködött még.[ Szerkesztve ]
-
gabor907
tag
Sziasztok! A telom a leg lehetettlenebb idoben es hrlyen akar tobbszor van hogy napokig nem szimplan eldobja a sim kartyat es csak segelyhivas van... B390 van rajta egy ket hete kb. Egy hete csinalja ezt. Megoldas annyi h unrainditas es jo van h 2! B380 volt rajta korabban azzal semmi baj nem volt hibatlanul mukodott. B390et mire frissitsem h jo legyen vagy hogyan trrhetek vissza a leggyorsabban 380ra esetleg valami mas megoldas? Szerviz?
core
-
Exelsior24
aktív tag
válasz csipszikutya #10274 üzenetére
Talán ez segít: [Mi az a képernyőfedvény, mi a megoldás rá?]
Amúgy nekem halvány lila gőzöm nem volt róla mi ez a képernyő fedvény, én még sohasem találkoztam vele a telefonomnál.
Esetleg még itt találhatsz megoldást: [Képernyő fedvény megoldások]
vagy itt:
[Képernyő fedvény android 6.0][ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz Exelsior24 #10276 üzenetére
Ez erősen telefon és alkalmazás függő. Pl. kb. ugyanazokkal a programokkal aplikálva Galaxy Tab S2-m ön ha telepítek alkalmazást és új engedélyeket el akarom fogdni, akkor bizonyos progikat előtte kénytelen vagyok kikapcsolni itt (aztán engedélyezés után vissza).
Szerencsére P8-on ezzel egyszer se kellett szívnom.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
gegekutas
aktív tag
Köszönöm szépen a linket,letöltöm és újra kezdem.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz reddevil1975 #10279 üzenetére
Jah tényleg egyszer azt direkt kimásoltam és betettem ide is, már nem is emlékeztem rá.
De itt van újra, így feltűnőbb: [GRA-L09C432B391FULL]
-
siobio
csendes tag
Sziasztok. B370. -re. Fellehet tenni a B391 -et? B222 tőle végig csináltam a frissítéseket de nem jött OTAn semmi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Exelsior24 #10281 üzenetére
Ezt a 323-ra felehet tenni?
Vagy ha T-s vagyok akkor megragadok ezen a szinten a szolgáltató miatt?
btw: Nem recseg a hang.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
grafnet
veterán
Anonymus95:
Ha már van a FW finder, akkor is muszáj az OTA-t megvárni, vagy lehet abból nyomni egyből fel? (Pl.: a 3 gombossal?)
-
siobio
csendes tag
válasz Anonymus95 #10283 üzenetére
Köszi!
-
Exelsior24
aktív tag
válasz grafnet #10286 üzenetére
Lehet egyből de érdemes a nagy FULL verziókat letölteni, még akkor is ha a pici OTA elég lenne, mert ha netán valami fájl mégis hiányzik akkor beüt a baj. Szóval FW finderről amelyik tetszik FULL verziót leszedni és mehet fel.
-
grafnet
veterán
válasz Exelsior24 #10288 üzenetére
Köszi a választ!
Így gondoltam én is.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Van itt valaki, aki ismeri a Huawei / Honor belső lelkivilágát?
Honor 4C-t kellene szóra bírni.
De valami nagyon nem stimmel vele. A topikjában is próbálkozunk, de ott nincs ilyen tudású ember.[ Szerkesztve ]
-
761219
csendes tag
Sziasztok.
Van nekem egy p8-am,és az lenne a gondom hogy az utolsó frissítés(GRA-L09C432B391) óta nem működik a hangerő - gomb.
Esetleg valaki tudna rá megoldást?Üdv.
761219 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Anonymus95
senior tag
válasz 761219 #10293 üzenetére
Factory reset, ha nem volt. Ha igen, akkor a recovery menüben a cache-t töröld, vagy próbáld újra telepíteni azt a romot. Ha nem, akkor pld a B390-est tedd vissza és nézd meg hogy az alatt működik-e.. ilyenről még nem hallottam vagy nem láttam itt a fórumon, egyedi probléma lehet.
-
grafnet
veterán
válasz Anonymus95 #10294 üzenetére
Megpróbálom összefoglalni, linkelek egy néhány dolgot majd. (Nem akarom szét OFFolni a topikot.)
Szóval adott a H4C, ami MM-val működik szépen. Berobbant az érintője, értéket most nem képvisel. Jöhet a buhera! - felkiáltással csináljuk a szokásos metódust: TWRP fel, mentés, root, babrálás, újrarakás, HW javítás, okos használat.
Aha: TWRP fel: kell neki a hivatalosan nyitott BL. Semmi gond: Jött a segítség.
Elolvastam, megértettem, megcsináltam a regisztrációt, újra belépve végig mentem az adatok megadásán.
A végén kiírt egy kódsort! Szuper!
ADB letölt, speciális újraindítás után telepítés, felismeri a telefont! Megint pozitív! Kiírja, hogy már telepítve... semmi baj, ez úgyis a ROMolós winfosom.
ADB-ben a parancsok kiadva, lefut minden hiba nélkül, majd újra indul: [link]Eddig minden OK - gondoltam, s itt indul a kálvária, mert a #3251 hsz.-ben lévő kép jön be mindig. VOL+ és POW-re is és VOL- és POW-re is ez a kép jön be.
Ez meg ugyebár nem a TWRP...
Szóval ezért kellene érteni a Huawei / Honor lelkivilágát, mert ez egyenlőre magas mindenkinek.
Köszönöm!
Ha bármi meglátásod van kipróbálom. (Kicsit hektikus az időbeosztásom... most éppen alszanak a gyerekek. Ha felébrednek... akkor este folytatom. )
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Anonymus95 #10294 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Furi ez a telefon! Honor 4C
Megvan a TWRP!!!
A "szokásos gombkombinációkra" nem a recoverybe megy!!! (Hülyegyerekbiztos!!!!!!!!!)
Viszont a kérdés adja magát: a P8 is ilyen módon (ADB-n keresztül) indítható csak recovery módban? (Elvitte a zasszony magával, nem tudom kipróbálni.)
[ Szerkesztve ]
-
761219
csendes tag
válasz Anonymus95 #10295 üzenetére
Mindent megpróbáltam de így sem jó.
Valami szervizet nem tudsz,vagy valami szakit itt a fórumon aki p8-at szervizel?
Esetleg imei vagy seria szám alapján nem lehet valahol ellenőrizni hogy garis e még?761219 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest