- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #14251 üzenetére
Igen, csak laikus ebbe nem gondol bele. Ezért jobb megelőzni az ilyen gondolatokat, ha már így járt a kijezővel.
Míg mondjuk egy garanciális akksi cserénél nem kerül témába a dolog. Nem is lényeges.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Pár hónapja nézegetem a P8 Lite utódját, de kövezzetek meg, én nem látok most olyat a piacon amire szívesen lecserélném.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Xiaomi Redmi Note 3 vagy az ujabb, a Mi 5s.
Amugy hogy markanal maradjon a tema, multkor meglattam a P9 Plus-t. Majdnem elolvadtam tole, gyonyoru telefon. Igazi fem monstrumXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ANDROID???
addikt
Kezdjük tényleg hanyagolni a témát, térjünk vissza a P8 Lite készülékre
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #14261 üzenetére
ON.
Másnál is makacskodik a lokáció? Letöltöttem egy időjárás előrejelző appot, és azt vettem észre, hogy nem frissíti a helyzetemet hogy járok kelek az országban, ami azért érdekes, mert mellette a google maps még beltérben is azonnal megmondja hol vagyok.
Az alkalmazás logjából viszont szépen látszik, hogy vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem tudja lekérdezni a tartózkodási helyet.
Helybeállításokban minden be van kapcsolva ami csak lehet, védett az alkalmazás, optimalizálás mellőzve, engedélyek rendben, stb-stb.
Let the Zone take me if I am.
-
ezozo
tag
Sziasztok,egy kérdés,garanciális szervízre szeretném küldeni a telómat wifi problémával,és ahogy nézem a huawei oldalát postaponton lehet leadnia készüléket,ez komoly,marinéni ad a póstán egy zacsit beledobjuk és ennyi,max ráírja wifi probléma,a TMX-nél közvetlen leadás jelenleg nincs,kezdek félni hogy ez épségbe nem fog visszakerülni hozzám,ti hogy intéztétek a gariztatást?
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
ANDROID???
addikt
Miért vagytok ennyire rugalmatlanok?
Posta honlap, megnézed mekkorák a dobozok, kb abba beletervezed a telt tömítőanyaggal, akár saját dobozában is bele lehet tenni az is elég tuti, gondolj bele, annak ide is kellett jönni az országba és az hogy sikerült?
Szóval a dobozába belepakolod, arra nézel egy megfelelő méretű dobozt a posta honlap alapján és szépen bubis zacsival körbecsavarod ott a postán akár és úgy csomagolod bele a dobozba.Nem tudom mi a pontos menete, de 100% le van írva valahol, na most ha "mari néninek" látnia kell mit csomagolsz bele, akkor ott előtte belecsomagolod, gondolom kell csatolni valami papírt, ahol leírod a hiba tényállását, ja ha lehet tetőzöd egy videóval, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Egyébként ha a posta által elkallódik azt nekik fizetni kell, ha a csomag megsérül nekik szintén fizetni kell. Abban szinte biztos lehetsz, hogy nem fognak alá bordó párnát tenni, hanem felkerül a kocsira ennyi... Gondolom megjelölik matricával "törékeny" vagy hasonló és talán akkor nem annyira dobálják, de ezért is kell tutira jól becsomagolni. Visszafelé a csomagolás trehánysága okán rákerülő sérülések miatt lehet utólag hisztizni nyugodtan..
[ Módosította: radi8tor ]
-
nagyúr
Állandóan szó van itt a telefon "agresszív memóriakezeléséről", kérdezek egy amatőr dolgot, ha lecserélem a launchert, azzal a memóriakezelés is változik, vagy nem? Ha nem, akkor ez az "alap" rendszer hibája, így máshol is jelen kellene lennie, hisz általában minden gyártó a stock androidra húzza a saját skinjét. Aztán majd jól kijavítotok, ha oltári baromságot mondtam.
-
zoldzsolt79
újonc
válasz gianone #14239 üzenetére
Szia! Telenor My business M-es csomag.
Köszönöm a hozzászólásokat Átnézek az ajánlott másik fórumokra is. Még nem tudom mit csináljak iPhonra azt olvastam még max. 1-2 évig jó. Baráti körömben esküsznek rá. Valamiért Samsung után nem merek Androidról váltani. Viszont a P8 olyan hatalmas, hogy félek tőle. Mostani telefonomat nyűvöm 3 éve (Samsung Advance), a legnagyobb bajom vele, hogy talán 3 alkalmazást tudtam rátölteni, mert a memória nem enged többet. Állandóan kiírja, hogy "Majdnem megtelt", és nem is enged mást. Állítólag az iPhone nem mocskolja tele.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz zoldzsolt79 #14267 üzenetére
Akkor két dolog. Ha nem veszel telefont, akkor olcsóbb a tarifád. Tehát gyakorlatilag nem csak ennyibe kerül a telefon. A másik, hogy Telenornál P8 Lite-ra nem jön az Android 6.0 se, és a független ROM-ot sem lehet simán feltenni.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
-
badmad
senior tag
Sziasztok ....szereztem egy endoszkop kamerát és szeretném használni ezzel a telefonnal de sajnos nem tudom megoldani ,hogy elinduljon.Valaki tudna segíteni ebben a dologban?
-
nagyúr
Itt olvastam, azzal kapcsolatban,hogy volna még RAM bővenm, de a telefon mégis újratöltöget már ha váltunk másik alkalmazásra, ami a háttérben volt.
Az a baj, hogy ha nem védett valami, nem jönnek meg az értesítések. Pl. messenger, stb. Illetve skype nem csörög ki, és még sorolhatnám. Spotify-t is csak azért tettem védetté, hogy ha valamit elkezdek vele letölteni, akkor töltse is le, ne álljon meg egy idő után a letöltés, ha háttérbe rakom. Bár ma szobabicaj közben totál meghalt a telefon, ment a Spotify, egyszer csak feloldottam a telefont, hiába nyomtam bármi ikonra, nem reagált, többször elsötétedett a képernyő (zene közben szólt), majd egyszer csak kiírta, hogy a Spotify nem válaszol, mit csináljon. Mondjuk nekem P9L van, de ilyen szempontból tökmindegy, RAM ugyanannyi mindkettőben.
-
zoldzsolt79
újonc
válasz gianone #14268 üzenetére
Csak két év hűséget kell újra alá írni a jelenlegi csomagomra, ami teljesen lebeszélhető, több éve ebben vagyunk. Igazából meg vagyok vele teljesen elégedve. Most egyszeri díja lenne ennyi a telefonoknak, de értem, hogy mit mondasz. Ezek szerint az iPhone-t részesíted előnyben?
-
gianone
őstag
válasz zoldzsolt79 #14272 üzenetére
Ez nem nyilvános csomag, tehát konkrét összegeket nem tudok mondani, de ha úgy írsz alá két évre, hogy nem veszel telefont, kapsz kedvezményt az előfizetési díjra (ez kint van honlapon). Indirekt módon tehát a telefonért fizeted a különbséget. A kérdés, hogy mennyit. Egy ezresnél is már necces, hogy 44-et adnék-e már P8 Lite-ért összességében. Ha több, akkor meg egyáltalán nem szabad megvenni. Sosem gondoltam volna, de egyre gyakrabban látom, hogy a sokan ezeket nem veszik észre.
Az én szokásaimhoz nem megfelelő az ájfon, tehát alapból nem vennék. De ha valaki csak nyomkodja és telefonál, az egy jó kis teló, drágább, nagyobb a presztízse, még úgy is, hogy nem mai darab.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ezozo
tag
Köszönöm a választ,igen független a teló,hát pont a postát hagynám ki az egészből,egy ping pong labdát nem adnék fel csomagba náluk,mert azt is összetörnék,hát akkor marad a személyes leadás a TMX-nél,bár a huawei oldala azt írja pillanatnyilag ott nincs leadás,lehet ennek is megvan az oka,rossz hírű szervíz,lehet páran vascsővel mentek a telóér a sokadik javítás után,és még akkor sem volt jó a telefon,vagy összekarcolták,vagy poros koszos kijelzővel adták vissza,persze az üveg alatt,sajnálom hogy nincs a huawei-nek egy szervize ami akár egyböl orvosolja a problémákat és nem kókler szervíz hebregálja a telókat.
-
ezozo
tag
válasz Zsocy155 #14276 üzenetére
Hali,kétszer te jó ég,örülnék ha egyszer és soha többet,amúgy nincs más aki javítaná tehát a TMX marad,én reménykedek hogy jól megcsinálják,csak fórumokon szídják mint a bokrot,pár hét stressz mig újra a kezembe lesz,ha baja lesz perelünk
-
törölt tag
Sehol nem javitanak annyi készüléket Magyarországon, mint a TeleMax -nál. Ebből következik, hogy sokkal többen fogják szídni. Több környező országból is érkezik ide telefon, pl. Ausztria. Napi 800-1000 készülék fut át a kezük alatt.
Ilyen problémák vannak mindenhol, csak a töredéke megy át a kezük alatt.
Nekem még nem volt gondom a TeleMax -szal, de a hanyagság szerintem minden szervizre jellemző. Kivéve az igen kis kapacitású helyeknél, mint pl. az LG Váci úti szervize. Bár ha nem bírják a tempót, akkor ők is a TeleMax -ba küldik tovább, amit nem reklámoznak az ügyfelek felé.
[ Szerkesztve ]
-
donnie.d
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az "x ideje nem volt tárhelytisztítás" jelzést ki lehet kapcsolni valahogy?
Engem roppant mód idegesít, de akárhogyan túrtam a menüt még nem találtam rá megoldást. -
ANDROID???
addikt
válasz zoldzsolt79 #14272 üzenetére
Kéretik befejezni a melyik telefont vegyem téma, mert van erre.topic ami korábban linkelve lett, innentől kezdve az ilyen jellegű kérdések valószínűleg törölve lesznek.
-
kaszaking
tag
Érdemes lefrissíteni android 6.0-ra, B565 verzióra? Ad valami pluszt ami miatt érdemes lenne?
-
törölt tag
válasz szemesi69 #14290 üzenetére
Igen, és kezd egyre jobban elterjedni más gyártóknál is. Huawei -nek ez már ezer éve van, bár régi EMUI verziókon még nem volt 100% -os.
Viszont annyi előnye már akkor is volt a Play -en található hasonló alkalmazásokkal szemben, hogy nem akart ráderőletetni más app -ot, reklámokat, és nem kezdte 1 hét után belassítani a telefont. Na meg nem nyomja alvó állapotban a CPU ébresztést.
[ Szerkesztve ]
-
donnie.d
aktív tag
válasz #86973952 #14289 üzenetére
Elképzelhető, de nálam egyszer előfordult, hogy kitakarította a zene fájljaimat is. Pusztán 11 gigányi zenéről van szó. Lehet én voltam csak balf*sz, mert nem néztem meg rendesen mit engedélyezek, de azóta ezzel az opcióval nem kezdek semmit.
Más:
PowerAmp-ot használok. Többször belefutottam már abba, hogy véletlenül egy adott zene kétszer került fel (pl. az egyiknek mp3 másiknak m4a a kiterjesztése), s amikor ezt észrevettem ki akartam törölni az applikáción belül. Akkor a következő hibaüzenetet kapom:
"No write acces to the file. To enable acces, please select SD card in the Grant Acces dialog, then try again"Megoldás erre? Mert nem tudom mi lenne ez a Grant Acces dialog dolog.
-
tkonya
aktív tag
válasz donnie.d #14294 üzenetére
Figyelmetlen lehettél😃
Amennyiben elindítod a telefon kezelőt, lefut egy ellenőrzés, itt leginkább a felhasznált memóriát kezeli. Ezek után elindítod a rendszer optimalizálást, akkor a programok által hagyott szemetet takarítod ki( itt is van memória tisztítás, gyorsítótárazott cuccok).
E végeztével ha az oldal alján ráböksz a tárhelykezelés(fejlett), azon belül tudod a nagy terjedelmű fájlokat törölni, mint zene, videó, stb...Tehát amennyiben a fejlett tárhelykezelést kihagyod, akkor nem töröl semmi olyat amit Te nem szeretnél.
Motorola Edge 30 Fusion
-
James67
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak P8 Lite-ja van. Amikor telefonál, a másik oldalon nagyon halkan hallom/hallják. Ez típushiba? Karácsonykor lesz 2 éves. Mármint a telefon.
Volt valakinek ilyen gondja?Redmi Note 8 4/64
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest