- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Dji Phantom #14350 üzenetére
Google Play --> balról a menü --> Beállítások
Ott lesz.
-
Aryon87
félisten
válasz Sungoo #14346 üzenetére
En egy Tone Infinimmel hasznaltam, hibatlanul egyutmukodott vele. Viszont melle egy okosorat mar nem volt hajlando bevenni...
A telo mar nincs nalam..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14355 üzenetére
Egyébként szerintem sajnos nem. Az egyik FR után nem léptem be wifibe, és simám elkezdett frissíteni mobilnetről. Szóval én fr után már mobilnetet is kihagyom, leszedek és letiltok mindent, ami nem kell, és ha beállítottam Playt, utána kapcsolom be. Mire beérnék playbe, csomót lezabálna. Nem is az adatot sajnálnám leginkább, hanem teleszemeteli a friss rendszert csomó frissítéssel, ami később nem is kell.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ANDROID???
addikt
válasz AMDaZERG_1 #14349 üzenetére
Ilyen üveget tettem rá én is Feleannyiért is lehet kapni ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Az első bezárás vagy újraindítás után belassul a görgetés és borzasztóan elkezd szaggatni is. Még az előző bétában is (nem csak nálam, más P8 Lite-on is). Ez meg varázsütésre megjavult. Sőt, talán az egyik leggyorsabb app lett a telón. Mondjuk a beépített böngészőjét letiltottam patcherrel, de alapból repül, mint a madár.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
sonye
senior tag
Asszonynak ma vettek egy ilyen telefont.
Rögtön be is frissült 6 os verzióra a rendszer.Azóta nem lehet névjegyeket rendesen kezelni.
Nincs ilyen pl hogy vezeték vagy kersztnév csak 1 sor.Vagy még arra tudok gondolni, hogy a sim tárolt számok nem másolódtak a telefonra és ez a baj.
-
gianone
őstag
És kb. 8 mb RAM-ot zabál a push értesítésekre, ha bezárod az appot. A üzeneteket is egyszerűen lehet használni. 2G-n is működik. Így most teljesen rendben van ez az alkalmazás. Amúgy nincs mit figyelni. Ha belassul rögtön észreveszed, szinte használhatatlan, csak értesítésre és üzenetekre jó, görgetni idegölő.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Csatsa
tag
Köszönöm mindenkinek a választ, ma meg is rendelem az üveget rá. 👌
-
Notalab
tag
Sziasztok!
B574/6.0-ra frissült a kollégám telefonja.
Kérdésünk, hogy hogyan tudjuk a "hívásnál" beállítani, hogy ha éppen beszél, akkor a közben őt hívó 3. félnél foglaltat jelezzen (most kicsöng mintha nem venné fel, pedig éppen vonalban van).Elnézést ha már volt kérdés (próbáltam rákeresni)!
...
-
denis.p
tag
Arra van valami megoldás, hogy a voip alkalmazást be lehessen integrálni a tárcsázóba?
Tehát ha tárcsázok, akkor mutassa a lehetőséget, hogy melyik vonalon akarom a hívást kezdeményezni.
SIM1
SIM2
VOIP[ Szerkesztve ]
-
denis.p
tag
köszi
Esetleg tudnál, v tudna vki mondani olyan tárcsázó app-ot, amely a két sim mellett tud kezelni további híváslehetőséget is? -
atala
addikt
Gondolkodtatok már azon, hogy mi van, ha úgy lefagy a telefon, hogy nem tudod újra indítani?
Nem tudod kivenni az akkut.A lányomnak tegnap az LG Leonja, úgy lefagyott, hogy csak az akku kivétel segített rajta.
Bele gondoltam, hogy az a P8 lite-al esik meg, akkor mit csinálnék. -
Binczet
tag
Sziasztok!
Ismerősöm most frissített 6-os androidra és azóta nem tudja összekötni a gépével a telefont. XP oprendszere van, régen a fotótáras programot használta, most viszont vagy azt írja, hogy nincs egy kép sem a telefonon, vagy ki tudod őket választani bélyegképek nélkül, de a másolás nem indul el.
Rádugtam a win 10-es laptopomra és azzal sem működött! Akkor sem, ha a 'fotók', akkor sem, ha a 'fájlok' opciót választottam ki az értesítési sávból (a telefonon).
Egyedül a dokumentációt tartalmazó meghajtót csatolta fel, de azt is kb. 10 másodpercenként eldobta, majd újramountolta.
Tudnátok segíteni?
-
sonye
senior tag
HELP!
Hol a búsba lehet beállítani azt a nyomorult hívószám kijelzést???
Már vagy 10 perce járkálok a menüben, most már ideges vagyok tőle. -
sonye
senior tag
válasz ANDROID??? #14387 üzenetére
Ennél jobban nem is tudták volna elrejteni!
Nagyon köszönöm!
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14389 üzenetére
Állítólag stock androidban nem működött hetes előtt. Nekem Moto G-n még GPE Lollipopon is igen, de azt mondták, Nexusokon nem. Nem tudom, csak pont erről volt szó, asszem, nougatos topikban, ha jól emlékszem. Úgy jót előtt elő, hogy most belerakták Nougatba az újraindítás feature-t, mármint szoftveresen, mert előtte az sem volt, ez Moto G-re is igaz amúgy.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Jut eszembe, a kiszivárgott B581-et azóta sem rakta fel senki? Mi ez bátortalanság, nem ez a jellemző droidra.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz scabiosa82 #14394 üzenetére
Amint láthatod is, az egyik letöltési direktlink a Huawei szervere, de nyilván csak saját felelősségre. Amúgy szerintem a blogéról gyorsabban lejön. És single SIM-es!
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Steelers
senior tag
Érdekes ez a FB lite app.
Ha nem védett nem jelez, ha védett és megnyitva marad a háttérben,akkor jó de úgy szívja az akksit mint az állat,folyamatosan ébren tartja a telefont.Ha kilövöm a háttérből, akkor jó mert jelez is és nem szívja az akksit, csak így szar ha bent felejtem... -
gianone
őstag
válasz Steelers #14396 üzenetére
Szerintem ez nem OFF. Ha nem védett egy app, akkor semelyik nem jelez. Én ezt nem nagyon vettem észre, igaz 99 %-ban wifin vagyok, és szinte még a listában sincs soha. Wifin is feltűnt? Mobildatán viszont a Talon for Twitter is ezt csinálja. Szóval szerintem inkább a mobilnethez lehet köze. De majd most mindig bent hagyom, és megfigyelem.
asound
Mármint a gyári Lite-tal, nem?
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Aha. Mondjuk ez nem túl releváns a problémájával kapcsolatban. Nem azt írtad, feltetted Lite-ot?
Most kifigyelem, nálam mikor hogy teljesít a Lite, de még csak nem is sírt eddig, hogy nagy fogyasztású. Korábban értesítésre használtam csak, mert szaggatott, és böngészőztem, szóval csak most van-lesz állandó használatban, de wifin okésnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest