- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz anonymus89 #18098 üzenetére
Huawei appon keresztül.
-
dutrás
őstag
Sziasztok
Sajnos a tegnapi nam folyamán munkahelyi baleset érte a telefonomat. Borzalmasan sajnálom, elképesztő jó telefon volt.
P50 pro váltja ha minden igaz.P50 pro/P40 Lite
-
-
cH1
aktív tag
Februárban cseréltem le a Huawei cuccaimat (mate 20 pro, p40 pro, watch 3 pro). Sokat gondolkoztam hogy mi legyen (Xiaomi volt régen sok, most nem akartam, Samsung S22 Ultra megjelenése elég vegyesen sikerült, plusz bojkottálom őket amíg nem egységes SoC lesz), végül rászántam magam egy iPhone 13 Pro Maxra, fő érv a 3D arcazonosító és a lapos kijelző volt. Első almás cucc. Szervizeltem előtte iPhoneokat, de napi használatra soha nem volt még dolgom vele. Nagyon alap dolog kiakasztottak kezdetben, pl fapados gyári billentyűzet (de még a SwiftKey is le van butítva ios alatt), logikátlan és béna gesztus vezérlés. Viszont ezek 2 hét után már fel se tűnnek, helyette élvezed a gyönyörű kijelzőt, a brutális 2 napos üzemidőt még 5g mellett is. Nekem a személyes kedvencem a lapos kijelző. Végre nem kell hydrogel meg UV fóliákkal szórakozni. Rendszer sebesség természetesen hibátlan, kamera picit jobb mint a P40 Pro volt. Éjszaka mindenképp, talán széles látószögben is, de eléggé laikus vagyok ezen a téren. Viszont a 4K hdr 60 fps videók kegyetlen szépek. Sajnos azóta mégjobban elszálltak az árak, így alapból nem könnyű az új ideális telefon kiválasztása.
-
dutrás
őstag
Remek telefon az Iphone de én nem szeretem valamiért, páromnak az van.
Nagyon megszoktam a Huawei kényelmét, és a prémium érzetet.
Samu anno csalódás, akkor azt mondtam soha többet. Tartom magam hozzá.
Xiaomiról írnak jót rosszat, még nem volt. Középkategória van a családban, de nem akarok lemondani a felső kategóriáról.
Kell a jó fotós képesség, ígycerre a döntésre jutottamP50 pro/P40 Lite
-
anonymus89
addikt
Srácok visszatértem S22-ről P20 pro-ra de az asszony Mate 20 pro-ja is itt van.
Hiányzik a vezeték nélküli töltés viszont a fizikai ujjlenoymatolvasó aranyat ér a p20 pro-ban.
Tudntáok valami igazán kis vénkony tokot ajánlani a mate-re?
Amitől nem lesz nagyobb se vaskosabb de a kijelzőn túlér és kameraszigeten.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben elég sok telefont néztem Mate20 pro utódjaként.
Végül az új pixel 7 az, ami nagyon bejön. Szerintetek megéri váltani arra? -
snowww
tag
Sziasztok. Immar 4 eve hogy elosszor a kezembe vettem a kis mate 20 pro-mat es azota ahogy mondani szoktak joban es roszban is..... De felmerult bennem egy kerdes a szolgaltatom jovoltabol hogy novemberben ujitani kellene a szerzodest amit persze eddig mindeg megtettem de telo nelkul. Most viszont gondolkodom hogy lehet lecserelnem a hon imadott telomat aminek semmi baja se nincsen. tavaly kerult bele uj aksi es priman dolgozik. Valojaban meg most is ahogy szoktak mondani minden igenyemet ki elegiti de mi lenne ha.....
Es itt estem gondolkodoba hogy ha lecserelnem akkor melyik telo lenne a kivalasztott ?
Nekem valahogy ez a 2 telo jonne szamitasbaXiaomi 12T Pro
Huawei Mate 50 ProDe viszont megkerdeznem toletek ti hogyan gondoljatok...milyen telora cserelnetek a mate 20 prot ??
Udv Mindenkinek
-
Jack Oneill
veterán
válasz snowww #18118 üzenetére
Ha csak ezt a ketto telot nezzuk, akkor en azert valasztanam a xiaomit, mert nekem megvasarolt google alkalmazasaim vannak, bajban lennek, ha nem tudnam hasznalni oket. Kameraban elegge toppon van a 12Tpro, de ha lenne google a huawei rendszeren, gondookodas nelkul a Huawei-t valasztanam.
-
snowww
tag
válasz Jack Oneill #18119 üzenetére
Elmeletileg azt mondjak ra lehet varazsolni a google alkalmazasokat....nem tudom mi igaz belole....
-
hari73f
aktív tag
-
nebancsa
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz snowww #18118 üzenetére
Kis túlzással, bármire cseréled, meg fogod bánni.
Én rápróbáltam egy Samsung S22-re, 3 nap múlva iszkoltam vissza a Mate 20 Pro-hoz mintha az S22-vel éveket léptem volna vissza..
Mate 50 Pro tökéletes lenne, ahogy a 40 és a 30 is, csak nincs gugli.. P40 Pro dettó.
Ha "kéne" váltanom, akkor vagy egy csúcs Xiaomi vagy egy iPhone 13/14 Pro.
Csak ugye egy patika Mate 20 Pro piaci ára ezeknek a telefonoknak az ötöde..
Nekem ez a tökéletes telefon. Ha lehetne, vennék egy zsír újat tarcsiba
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nebancsa
senior tag
Visszajött a telefon akksi cserével, minden rendben van a telefon, nem látszik hogy megbontották, az üzemidőről nem tudok nyilatkozni.
Karbantartás módban küldtem a telefont + írtam egy szöveget mellé, hogy ha megoldható ne töröljék az adatot róla.
Sajna nem hatotta meg őket a kérésem.
Viszont csalodtam a huawei biztonsági mentésében. Mindent visszarakott, viszont az alkalmazások beállításait nem rakta vissza, mindegyiket be kell állítanom -
snowww
tag
Megvan az utód Xiaomi 12T Pro választottam. Már csak a szerződést kell aláírni ami 24 hónapot jelent
256gb memory
8gb ramDe azért megmarad a jó kis mate 20 pro
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, kijelzo beeges esetén cserélik gariban vagy felejtős ilyen esetben bekuldeni? Nem is értem hogyan, de a waze gombjai beégtek, pedig nem vezetek éjjel nappal...
-
snowww
tag
válasz Motion_Blur #18127 üzenetére
Nem irtam ala a szerzodest.. Hogy miért... Nem annyira jó mint ahogyan dicserik... Kulombozo forumokon azt irjak hogy nagyon melegszik az akut gyorsan szivja es valami IP cim gondok vannak... Inkabb varok
-
manoarc
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek egy poco f4 gt vel mennyire éreznèm arconcsapva magam ezután a csoda teló után?
Bő 1 éve keresgélek utódot irgalmatlanul sok órát beletéve ebbe a mire cseréljek kérdésbe de nem talalok semmit.{。^◕‿◕^。}
-
felali
tag
Sziasztok! Ha semmi papirom sincs a telefonomhoz akkor is tudom kérni az akumulátor cserét háztol házig?
-
gorlin
őstag
válasz felali #18132 üzenetére
Én ezzel kapcsolatban felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, hogy mi kell hozzá és azt mondta hölgy , hogy azért a számlát nem árt ha beleteszem de említette hogy olyan is volt már hogy elfogadták nélküle. Esetleg ha megvan a saját doboza szerintem az elég lehet egy próbát megér vagy esetleg írj nekik.
Nekem hála istennek nem keveredett el semmi, mindig beteszem vásárláskor a dobozba a számlát és így ha kell akkor kéznél van.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz felali #18134 üzenetére
Flehívtam a huaweit elkérték az S/N-t másnap elvitték. Mivel én már kézből vásároltam garancia lejárta után ezért nem kaptam semmilyen számlát, jótállási jegyet.
Ez volt október 10-én sajnos 26-án már hívtan őket mert még.semmilyen árajánlatot nem kaptam a tmx-töl. Vissza is hívtak még aznap 8.900,-Ftos ajánlattal.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
felali
tag
válasz anonymus89 #18135 üzenetére
Most chateltem a huaweis ügyfélszolgálatal papirok nélkül nem cserélik az akumulátort
-
felali
tag
Teljesen jó a telefonos ügyfélszolgálat szerint nem kell.
-
trouble
senior tag
Sziasztok! Hol tart most szoftververzióba ez a telefon, android/emui. Köszi.
-
Zototh64
őstag
válasz trouble #18139 üzenetére
Szia!
C432E3R1P2
EMUI 12.0.0
Szoftver verzió: 12.0.0.142
Biztonsági javítás szintje: 2022.05.01. :-(
Mainline szoftverfrissítés: 2022.10.01.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
boogiemano
tag
Udv!
bongesztem az elozmenyeket es gondoltam felteszem a szokasosokat
(nekem SM-r925f van, az lte modell)ki milyen "tokot" vett es hasznal az orara? szijas/szijnelkuli?
van aki magyarorszagon talalt hozza jot?masnak is elhasal a frissites "copying update" kozben?
az osszes trukkot kiprobaltam, maradna a reset de arrol nem latok semmit h akkor minden adat elvesz e es ujra kell tarsitani e.. nomeg ott van az esim... valaki atesett mar ezen?koszi a valaszokat elore is
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
boogiemano
tag
válasz boogiemano #18145 üzenetére
es dejo h rossz helyen teszem fel a kerdest a hulye almos fejemmel...
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tegnap belefutottam egy pár igen bosszantó problémába. Koncerten voltunk, és videóztam, mégpedig úgy, hogy nem kapcsoltam ki a kamerát, hanem pause, majd folytatás. Na most ezt kb 5 percnyi rögzítés után azt írta ki a készülék, hogy túlmelegedett (tény, hogy baromi forró volt, de a kamerán kívül nem futott más alkalmazás), és kikapcsolta a felvételt. Mondanom sem kell, hogy azt a pár percnyi anyag amit addig "elméletileg" felvett" na az nincs meg. A másik, hogy csinált még egy olyan bakit, hogy rányomtam a felvétel gombra, de nem indult el a rögzítés. Nem kicsit b@szta fel az agyamat. Másnál előfordultak ezek, vagy hasonló problémák?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Fred23
nagyúr
A megsérült Nokia 8 Sirocco telóm helyére bevállaltam egy cserélt akkus Mate 20 Pro-t, szóval jövök ide topiklakónak.
~1 évet bírjon ki, addig csak jön a piacra valami olyan mobil, amitől megdobban úgy nagyon a szívem; ez a Mate 20 Pro is tetszik egyébként, meglepően szimpatikus már rövid használat után is. Örülök neki. -
cdfrank
csendes tag
Sziasztok! Vásárolnék a családba egy 2. Mate 20 pro-t. Ha tudtok eladót, ami jó állapotú (nincs beégve a képernyő és sehol sem repedt), akkor azt megköszönöm! Előny, ha már járt akkucserén, de nem feltétel. Köszi előre is!
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Szerintetek az akksinal a teljesitmeny mod hatassal van a fotozasra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest