- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali!
Ilyen hibával találkoztatok már?
Mit lehet ilyenkor csinálni? -
törölt tag
És melyik alkalmazás lehet ilyen szemétláda?
Nincs túl sok minden feltelepítve.
Viber, Insta, Snapchat, Tumblr, Badoo, Jaumo, Tinder
Jófogás, AliExpress, Sport Direct, Amazon, Banggood, Emag, Netpincér, Ebay, Paypal, Gearbest, 17Track
Waze, Smartbank, Simple, Shazam, MiFit, Yeelight, MiHome, Skrill, Lidl, McDonald's, Lightroom CC, Deezer, Rádió 1, Xplayer, Alarmy, FiFa Mobile, 8 Ball Pool. -
legenda
válasz #04441088 #9406 üzenetére
Nem tudom, ezek jelentős részét nem használtam/próbáltam soha.
Ha korában használtad úgy és a telefonra telepítette a HiSuite alkalmazást, akkor esetleg nézz rá, hátha ahhoz van valami gyanús hozzáférés:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások -> HiSuite -> Engedélyek
Alapesetben ezek vannak: Naptár, Névjegyek, SMS, Telefon és TárhelyRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Műszakis
tag
Nekem most ez a tok van , tegnap 40 cm hóba levizsgázott a tok is meg teló is kicsúszott a zsebemből aztán ellapátoltam kb 5 méterre , szerencsém volt hogy a hang fel volt véve..
https://gizzmo.hu/gentry-tpu-geles-vedotok-huawei-mate-10-pro-keszuelekekhez-fekete/item/24626[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy HiSuite-al nem lehet visszaállítani régebbi ROM-ot. Ezen a telefonon csak régebbi mentést...
Illetve csináltam egy gyári visszaállítást B131-en, és eltűnt az egyedi Telekom frissítés. És meg sem találja a készülék. -
törölt tag
Valaki meg tudná írni, hogy mégis hogy tudom a gyári ROM-ot visszatenni, ha HiSuite-al marhára nem működik?
Mehetek a Rendszervisszállításra, ha a Mate 10 Pro nem támogatott abban a részben...
Illetve hiába dugom rá USB-n fastboot módban, Ismeretlen eszközként ismeri fel a Win, és nem megy tovább a művelet. -
legenda
válasz #04441088 #9410 üzenetére
Működik, nem telefon függvénye, csak nem minden firmware verziónál kínálja fel a visszaállítást más verzióra - ez is igaz más telefonok esetén is -, de vannak más lehetőségek is, szerviz firmware, vagy Firmware Finder.
A Telekomos egyéni verziós frissítést nem találja meg eltérő firmware esetén, de az szerintem nem is baj, mert ami hálózati javítást tartalmaz, azt azóta beletették a gyári firmware frissítésekbe is, a Telekomos alkalmazásokat meg manuálisan is lehet telepíteni, illetve a böngésző kezdőlapja is beállítható szolgáltatósra, ha valakinek úgy tetszik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Úgy néz ki sikerült visszarakni a 128-at.
És meg is találta a DT.HUN 8.0.0.115(CT) Telekom-os okosságot.Viszont újratelepítés után először nem bootol-t be és kért egy factory reset-et.
Aztán megtörtént és utána már sikerült neki.
Legalább ebben is tudok segíteni innentől, ha valakinek szüksége van rá.És köszönöm Neked kali .
[ Szerkesztve ]
-
wrrs
tag
Valakinek van valami tapasztalata a Microsoft Launcher-ről?
-
törölt tag
válasz Aryon87 #9421 üzenetére
Szia
Látom Te szeretsz fényképezni és több telefont is használtál erre.
Keresgélek egy ideje, nehéz dönteni ezért olvasgatok a kiszemelt készülékek topicjaiban, de elég sok az elfogult vélemény - érthető - azokban.
Nem elsődleges a kamera, de azért néha azt kapom elő ha hirtelen és gyorsan olyat akarok lekapni, ami már 5-10mp-el később nincs ott. (túrázgatunk ha időnk és állapotunk engedi).
Szóval véleményt kérnék tőled ezen telefonok kamerás lehetőségeiről - szöszmötölésre van kompkat gép - főképpen automata beállításokkal. Oneplus 5T, HTC u11, LG V30, Mate 10 Pro, Xiaomi Mi mix 2, persze amelyikkel van tapasztalatod. -
Sly189
senior tag
Gmail-t használok, de a gyári email applikáció 6 óránként jelzi hogy "Sikertelen bejelentkezés" Ezt hogyan tudnám orvosolni?
-
spanyoll
addikt
Na ma megyek én is felrakatni a mobile outfitterses kijelzővédőt. Ma amikor az ébresztőt kikapcsoltam volna, akkor az éjjeliszekrényről leugrott a kicsike, útközben találkozott az ágy lapjával is (kb 15 cm esés után), úgyhogy a nilkin a sarkánál gyönyörűen megrepedt, plusz a kijelzőn keresztben végig meg lefelé is hosszan.
A rosseb se fog várni megint egy hónapot mire megjön a váltás, amivel szintén így járok ha esik... Egyszer most kiköhögöm ezt a 7 rongyot, a hátulját úgyis védi tok mindig, arra nem kell, aztán le van tudva az egész.
Majd referálok, hogy milyen!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
legenda
Akkor passzolom sajnos, sosem találkoztam még ilyen problémával egyik telefonomnál sem, ezen sem, pedig rendszeresen használom a Gmail és E-mail alkalmazást.
A szükséges adatokat gondolom jól adtad meg és nem valami félreírt érték vagy hasonló miatt nem tud bejelentkezni, aztán próbálgatja újra és újra meghatározott intervallum leteltével.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
spanyoll
addikt
Elvileg annyi a különbség, hogy ez nem törik amikor esik hanem valahogy elnyeli az ütést plusz kiér saroktól sarokig, mert valahogy rávasalják vagy olvasztják vagy mi. Majd mindjárt kiderül... Gusthynak az van fent már jó ideje, ő bővebben tud róla beszélni.
Amúgy meg egy 200K+os telefonnál (ha tényleg jól működik) akkor szerintem egyáltalán nem indokolatlan egy 7 rongyos kijelzővédelem.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
Egy újabb érdekes jelenség.
Ha nézek egy filmet és atnyomom magyarra a hangsavot, illetve kikapcsolom a feliratot, ha leteszem a filmet majd újra megnyitom allithatom át újra, mert vissza áll angolra plusz feliratra. linkEsetleg valami jobb videó lejátszót tudtok?
Alap hogy kezelje a feliratokat is, mert néha úgy nézek sorozatot.
Csak ezt az Xplayert megszerettem, mert tud opensubtitlesen keresztül feliratot leszedni ha kell.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #32577792 #9422 üzenetére
Szia!
A felsoroltak közül csak az U11-et ismerem, a V30-al még nem volt dolgom ahogy az O+5T és Mi Mix 2-vel sem. Inkább az a kérdés, melyik szimpatikus neked.
Mind3 telefonnak megvan a maga képessége.Az U11 egy egyszerű sallangmentes rendszerrel van ellátva, emiatt pörgős a rendszer (Oreó nemtom mennyire változtatta meg, a Nugattal nekem szuper volt). Semmi csicsa, alapdolgokat kapsz általa. Kamerája mondhatni a piac második legjobbja a Pixelek után, de fapados, mert nincs sok állítási lehetőség benne. Arra viszont kiváló, hogy előkap és katt, és 98% hogy a kép szuper lesz.
Példa: [link]V30-at még nem próbáltam, de a G6-ból tudok kiindulni, a hasonlóság miatt. Topikját olvasva elégedettek vele nagyon, a kamera is jól sikerült. Külön bónusz neki a széleslátó kamera, ami sok helyzetben nagy csegítség. A portolt google camerával pedig mégjobb minőségű képeket képes készíteni.
Példa (gyári kameraszoftver): [link]
[link]M10Pro pedig e két telefontól jelentősen különbözik. Elsőre bonyolult, de stabil EMUI-t kapsz, a régihez képest rengeteget fejlődött. Akksiban verhetetlen, köszönhető a 4k-s telepnek, és a FHD felbontásnak (QHD-t nem is kellene erőltetni, energiazabáló).
Kamera folyamatosan javul, eleinte nem volt valami jó, a túlélesítés és szaturálás miatt, mostanra ezeket javították. Extra funkciókat is tud a megszokott sémához képest, van fényfestés mód, 4 különböző opcióval, és van egy éjjeli módja is, ami látványos meseszerű képeket alkot. + portrézni is tud.Ezeket márkafüggetlenül írtam le, semmi elfogultság nincs bennük. ha elfogult lennék, a M10Pro-t mondanám a számos funkciói miatt, neked kell eldönteni melyik a szimpatikusabb, mert bármelyik topikban is fogod megkérdezni, az adott topik saját készüléke lesz a favorit.
Az előkap és katt verzióra az U11 a legalkalmasabb, Máté esetében még nem volt rá mód, talán 1x, és az eredmény akkor jó lett.
Rövid, lényegretörő, a többi a Te kezedben van Ha szükséges, privátban bővebben írhatok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Igaz, bár ebben az esetben a felbontás miatti előnyt akartam kiemelni. Ami FHD/FHD+ telóim voltak, sokkal jobbat adtak akksiban, mint a QHD/WQHD típusú telók.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GEIL
addikt
Igen....VR szemüvegben látni az eltérést a FullHD...FullHD+...és QHD kijelzők között.......előtte LG G4-et használtam és hiába "csak" IPS paneles volt, azért VR szemüvegben jobb képe volt mint a Mate 10 Pro-nak....az LG G4 "5.5"-on volt 534 ppi"....a Mate 10 pro "6"-on 402 ppi" ....de az Oled azért sokkal kellemesebb képet ad hétköznapokban és akku időben főleg.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
törölt tag
válasz Aryon87 #9436 üzenetére
Köszönöm
Ezért kérdeztem tőled, mert látom, hogy sokat használod, több telefonnal is, így van alap.
Adott topic nyilván ahogy én is írtam, elfogult. én is az vagyok a RN3SE-vel, mert elég jó a maga osztályában.
Kijelző felbontásában is egyet értek, felesleges a FHD vagy felette egy 6"-os vagy kisebb eszközön. -
Aryon87
félisten
5 hónapig használtam a telefont, és aktív volt a szorítás is, mivel a kamera volt beállítva rá, és a képernyőmentés. Senki nem panaszkodik bármiféle hajlásra, törésre, és nálam sem volt ilyen. Tesztekre nem alapozok, ahogy azokra se amin Jerry vagy kicsoda megkínozza a telókat.
(Pl mikor a Xiaomi Mi5-t kettétörte, és nekem kellett az a telefon, sokan írták ne vegyem meg, mert meghajlik stb. 3 hónap alatt semmi baja nem volt, pedig volt nyomásnak kitéve a zsebemben)ungawa örülök ha tudtam segíteni
Az RN3 széria igencsak népszerű volt, szerettem volna egyet. Kis időre a kistesójával volt dolgom, de a márkánál inkább a Mi5 és Mi6 járt nálam hosszabb távon.Sok márka megfordult nálam, aláírásom elég beszédes ( Utóbbi 1 évben kapott el a hajsza a G5 után, és pár havonta cseréltem a telókat. Nem mondom, hogy most sem csábít az újdonság varázsa pl a V30 vagy U11+, de a M10P után sokmindenben hiányérzetem lenne. Note 8 sem volt sokáig, pedig az sem piskóta telefon.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz spanyoll #9432 üzenetére
Azért nem tudok róla hosszasan mesélni, mert eddig annyi történt, hogy felrakták és fenn van, és egy karc se látszik rajta, mert meggyógyítja magát. Párat pottyant a telefon, nem túl magasról, és semmi baja, de nem tudom megítélni, hogy azok a pottyanások mivel jártak volna outfitters nélkül. Az biztos, hogy más telefonokon a fólia ennyi idő alatt meglehetősen karcos lett, és ezt se tárolom másként, mint az elődeit.
-
Toobee
veterán
válasz spanyoll #9432 üzenetére
Most voltam kint Budaörs Auchanban. Ajánlgatott a kiscsaj nekem is valamit, 5 ropiért rakott volna folyékonyat előre és hátra is. Szétvert ott előttem egy iphone-t, az jól bírta, de csak egy kulccsal csapkodta. Én nem dőltem be, mert Spigen úton van, előlapon meg ott a gyári fólia.
-
Gyugyu1987
tag
válasz Tailorzsolt #9226 üzenetére
Már jópár napja nekem is dettó!
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
Aryon87
félisten
Ezt mondtam. Nem életszerű, így nem fog megtörni egy telefon sem, egy ilyen hajláshoz kemény fizikai behatás kell, még a csávó ujjai is belefehéredtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest