- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti^Em
aktív tag
Nézem a frissítésben a google asszisztenst, én be sem tudtam állítani a maten használja valaki?
-
Nippel
tag
Sziasztok!
Tudom olvastam az össze foglalót, de nekem nem működik. Szeretném törölni a cachet, de hiába nyomogatom kikapcsolva a billentyű kombinációt nem akarja behozni a menüt ahol tudom törölni a cachet. Jó az a leírás vagy én vagyok szerencsétlen? Köszönöm a választ! -
legenda
Szia,
Működik a leírás szerint, a telefon kikapcsolt állapotában egyszerre kell megnyomni és benyomva tartani a hangerő fel + főkapcsoló gombokat, rezzen, bejön a Huawei logó, akkor mind a két gomb elengedhető, várni kell kicsit és megjelenik a menü.
Aryon87: Kétkártyásra felmegy.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zoleeno1
veterán
A P20 szeria megkapja a kiterjesztett garanciat... Hat elmegy a huvely a jo k...a anyjaba... Akkor mi miért nem kaptuk meg? Bar, ahogy olvasom a 2 ev marad, csak a 3 honap tores garit kapja meg, meg haztol-hazigot... Akkor is...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Bazsi84
aktív tag
Sziasztok Nalatok mennyit fogyaszt a chrome egy merulesi ciklus alatt?pontos adat erdekelne,koszi
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Szia én régebbi Samsung telefonon használtam kicsit. Inkább érdekesség egyenlőre mint hasznos. De ez attól függ az ember mire akarja használni. Pl autó vezetésnel tud hasznos lenni. Pl változtatni az úticélt vagy ha vezetsz és hívni kell valakit. Miért van konkrét kérdésed?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
törölt tag
válasz duckymusic04 #9982 üzenetére
131-es se megy fel?
-
Gabes13
tag
válasz duckymusic04 #9982 üzenetére
Nekem is vodas van L-09, ugyan külföldi de én sem tudok feltenni semmit FF-el, meg januari biztonsági javitas van.
Ha valakinek van valami megoldás az FF-en kívül az írja majd le.. Köszönöm..Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
bandigyerek
senior tag
Kellene egy kis segítség. Az előző redőszeren (MM)/telefonon(honor 6), ha kaptam email-t, Hangouts üzenetet, SMS-t, a záróképernyőn is lehetett látni, az állapotsávon a pici ikonokat. De itt csak akkor, ha feloldom. Ja, és záróképernyőn is le lehetett húzni az állapotsávot mondjuk kikapcsolni a hangot, wifit, akármit. A záróképernyőn középen kint van a szövegbuborék, hogy email jött, meg Hangouts 1-2, vagy három, meg a pici szentjánosbogár is világít, hogy valami van, de az állapotsávon semmi. Ez ilyen, vagy valamit elállítottam?
Köszi. -
japy
őstag
Ha FF-el frissítek nem vonják meg a garanciát?
-
törölt tag
Ha kesobbiekben hivatalosan is kijon ra az adott verzioju frissites, akkor nem. Akkor van gond ha pl. valaki 131-re frissit, es az adott szolgaltato/adott tipusu telefon 128 utan 137-re frissul.
Viszont vissza lehet allitani a regi rendszert es akkor mar jo minden.
En megcsinaltam, mert 128-rol 131-re frissitettem, aztan gyari beallitasok visszaallitasa utan eltunt az egyedi Telekom-os ROM, igy visszaraktam inkabb a 128-at. -
Summi72
kezdő
Hát én elég sokáig leveleztem velük. Ma pedig már a számlán a pénzem. Verni kell az asztalt, hidd el, tudják hogy a teló a hunyó. Majdnem elcsábultam egy note 8ra,de az a kis akku. Úgyhogy pénz a párna alá, aztán nyáron hátha lesz valami. Addig is mate 8. És ott van net s akkor amikor én akarom.
-
golyós
addikt
válasz Summi72 #9998 üzenetére
Leveleznék én is velük de nem válaszolnak, már rájuk íram messengeren is, hogy itt a hivatalos hivatkozási szám a válaszlevelükből , mi van már? Továbbítjuk levelét a technikus kollégának. Mindom ezt is ? Azóta semmi válasz.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
legenda
válasz bandigyerek #9989 üzenetére
Oreo újítás, illetve biztonsági módosítás, hogy a redőny nem húzható le feloldás nélkül....stb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest