- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pongi1975
tag
Sziasztok! Egy jó tanács mindenkinek, senki ne akarjon 147-nèl visszább upgradelni, mert hard brick lesz a vège.
Ma vittem a telót a József krt-ra, meglátjuk mit mondanak.A tünet korom fekete kijelzô és semmire nem reagàl. -
legenda
válasz #04441088 #20302 üzenetére
Elég jól ért hozzá.
Hibázhat, benézhet valamit persze bárki, a legjobbak is, de az is lehetséges, hogy például bootloader tekintetében volt adott változás egy maghatározott verziónál és amiatt nem lehet attól visszább lépni - más gyártónál is volt már sokszor ilyen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pongi1975
tag
Itt is az volt sajnos. A 147-ben megvältoztatták a xloader.img fájlt, ez által nem lehet visszább menni. Sajnos én is késôn vettem észre az xda fórumàn.
Ui: Az elsô telefon amit brickeltem:(
Az xda-s topic:
https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/beware-bla-l29c432b147-t3817241
[ Szerkesztve ]
-
Pongi1975
tag
válasz bandigyerek #20307 üzenetére
Vissz akartam tenni a 8.0 mert kipróbàltam a pitét, és igazàból mindegy lett volna melyik romot teszem vissza, de pechemre egy 125-ös volt a gêpemen. Mondom jólvanazùgy, majd leszedi OTA-n a többit.
-
Pongi1975
tag
válasz bandigyerek #20309 üzenetére
Pc-s Ff-ból kimàsolod a linket és böngészôvel letöltöd.
-
coyotex
tag
https://pcworld.hu/pcwlite/ezekre-a-huawei-mobilokra-jon-az-android-9-pie-beta-254995.html
-
Spricccer
tag
Üdv. Szeretném feltenni a 156os fwt. A pcs FF-ből most töltöm lefelé a képen látható 156ost és abból is a full verziót. Ha lejött gondolom fel kell másolni a telefonra. Onnan hogyan tovább?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Spricccer
tag
Masfel honapja szivok a vodafone es a huawei miatt a pubgvel es igen elfogyott a turelmem
-
-
bodeesz
tag
válasz tamasas0913 #20316 üzenetére
Nem feltétlenül frissítés mániások vannak azért. Én speciel azt a hipernagy másfélmegás pubg patch-et sem kaptam meg (nem, nem játszom pubg-vel), és eddig a 156-os sem futott be, szóval lehet hogy van aki aggódig/reménykedik abban hogy nem ragadt X fw-n.
-
golan7
tag
Nekem sem jött meg, de az asszonynak igen! Azóta kerülöm és messziről dobálok neki csokit, míg el nem múlik!
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
válasz tamasas0913 #20316 üzenetére
Sajnos kimarad a 8.1 és a 9.0 nem biztos hogy a karifa alá legalább bekerül... Van pár fícsör ami a 8.1-el jött volna..., legfőképpen kamera fronton várjuk... Egyébként egy éve ugyan azon az Android verzión van a teló...egy "flagshipnél" azért ez nem a legjobb.. A sima Mate 10 megkapta A 8.1-et, de már van rá 9 is hivatalosan...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Spricccer #20320 üzenetére
Abból csak kettő jó neked annak függvényében, hogy L09 vagy L29 a telefonod és azt a kettőt kell megpróbálni, követve a kapcsolódó leírást.
Én a kisebbik fájlméretűt próbálnám először, az szokott jó lenni.tamasas0913: A Telekomos egyéni verzióban csak a szolgáltatót érintő (hálózati és alkalmazásos) frissítések vannak.
staker: Köszi az infót, betettem az összefoglalóba!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Nektek működik rendesen a telefonnal fizetés Simple alkalmazással?
Mostanában nem akar működni. -
robee19
tag
válasz molacika91 #20327 üzenetére
Hónap elején csak azzal fizettem mindenhol. A probléma jelenleg nem a telefonommal vagy az alkalmazással van nálam!
-
pilu85
őstag
Hali. Upc-re nekem is megjött az új frissítés. Ez csak biztonsági frissítés? A pubg-re kitérve...hogy lehet egy fpssel telón rendszeresen játszani? Nem kinlódás a szgéphez képest?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Drag77
senior tag
válasz molacika91 #20327 üzenetére
Most fizettem vele.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Spricccer
tag
Kali egy kis help
A windows 10ben 2 helyen lehet módosítani a dns-t. Az összefoglalóban leírtak alapján nem egyértelmű melyiket kell átírni
Itt az adapter beállítása:
vagy itt:
már mindent próbáltam. Az előbb elkezdte leszedni a 156os fwt de 5% után kilépett a hisuite. Utana meg el sem indul a letoltes
[ Szerkesztve ]
-
Spricccer
tag
Megtalalta az fw de 10 perce 0%on all a letoltes
-
Spricccer
tag
Sikerült. Köszi kali
-
Sawyer_
tag
válasz 7Heads Drago #20253 üzenetére
Szia! Én is hasonló váltáson gondolkodom. Kérdésem, hogy mennyire volt nehéz megszokni a Honor után a Mate 10 prot? Mégiscsak nagyobb a készülék...
-
Aryon87
félisten
válasz Sawyer_ #20341 üzenetére
Nem sokkal nagyobb.
H8: 145.5 x 71 x 7.5 mm (5.73 x 2.80 x 0.30 in)
M10Pro: 154.2 x 74.5 x 7.9 mm (6.07 x 2.93 x 0.31 in)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Klaya1986
aktív tag
válasz Aryon87 #20342 üzenetére
Azért az a nem sokkal nagyobb mégsem olyan kevés. Én is honor 8 ról váltottam. Míg annál az egykezes használat simán ment, a mate esetében sokszor kell fogást váltani. Bár nálam még épp határ eset. De azért közel 1 centivel hosszabb és az a pár mm szélesség is számít. Valakinek elhiszem, hogy már a mate is nagy.
-
Aryon87
félisten
válasz Klaya1986 #20343 üzenetére
Ebben egyetértek. Nekem is ment határesettel az egykezes tevékenység, de volt mikor kellett a 2 kéz is.
Más: U11 telefonomon kipróbáltam a light manager appot, mivel csak 2 értesítési színt tud, gondoltam a nem fogadott hívásokra legalább beállítom a pirosat (nem kacag, sajna ez ezt tudja csak, piros és zöld).
Nem is ez a lényeg. Nézzétek meg (már aki használja), hogy mi történik, ha a váltakozó módról átváljátok képernyő módra? Mert elvileg ez megfelel az AOD-nak is, de a kijelzőt járatja (legalábbis nálam, mert képernyőképet enged és az értesítési sávot is engedi lehúzni, de a telefon zárva van).
Alaposan be kell állítani, és elvileg az összes értesítést megjeleníti, csak nem tudom, hogy a saját ikonokkal, vagy az appnak a saját ikonját használja a beállított színekkel. Egyedül az akkuszázalék megjelenítése nem opció.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
csibike80
csendes tag
válasz molacika91 #20339 üzenetére
Sziasztok! CIB banknál rendszerfejlesztés van 26-29-ig. Szerintem azért akadozik a fizetés.
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz Aryon87 #20344 üzenetére
Kiprobáltam a teszt módban, de light manager gyári ikonjával jelzi az utóbb beállított kék színnel (messenger) . Nekem ez elég ósdi. Inkább a noti ledet ajánlanám és a gyári AOD-t.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap én is csatlakoztam egy Mate 10 Proval.
Minden tetszik egyelőre, de a teló merülésével nem vagyok megelégedve.
Éjszaka 80%-ról lement 66%-ra az akksim. Én Mate 8-ről váltottam és az majdnem 3 év után is csak 2%-ot merült éjszaka.
Mit kell beállítanom, vagy mi merítheti ennyire az akksit?
Üdv!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
válasz Májkülnájt #20349 üzenetére
Köszi!
Akkor várok, mondjuk visszaolvasva frissítés után ajánlják a gyári visszaállítást is. Nekem tegnap bekapcsolás után egyből frissített 150 romra, de nem állítottam vissza utána, ez is lehet baj.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest