- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Nyilván nem is vártam / várok el semmit ettől a sztereótól, de értékelhető plusz feature-nek se mondanám.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz yodamester10 #20565 üzenetére
DIGI 1000 mérve....400mb/s a max, amit ez a telefon tud. Ugyanabban a hálózatban az S9+ 570mb/s. A számomra nagyon ronda Iphone xs meg el is érte a 900mb/s , vagy felettit. De ez már csak letöltésnél vehető észre, pl oldal megnyitásnál szinte meg sem lehet különböztetni, hacsak a háttérben nem fut valami hülye kód...
Természetesen 5ghz-en.Hétfőn hozzák a M20pro-t, kíváncsi leszek és remélem legalább a dupláját hozza!
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Ami ennél nagyobb bajom: hiába teszem be a szemkímélő módot, amikor max. fényerő közelébe kerül, nappal, akkor simán kikapcsolódik, habár az ikon marad. Ahogy a fényerő csökken, visszajön a beállítás.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
legenda
Az S9_ek és a Note9 már MU-MIMO-s, a Mate 10 Pro még nem, az új iPhone-okat nem néztem még ilyen tekintetben, viszont van teszt, ahol az egyik irányban minden más csúcstelefontól sokkal jobbak, de a másik irányban meg azok alatt teljesítenek, ez érdekes, lehet, hogy nem azonos MIMO a két irányban, bár ez csak találgatás részemről, utána kell járni.
MU-MIMO képes routerem van, a Note9 azonos kapcsolati sebesség mellett is gyorsabb hasznos sebességre képes mind a két sávon, mint a Mate 10 Pro, de van olyan router is, amivel ez már nem annyira igaz, mert elég összetett dolog a wifi.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mirci18
addikt
válasz bandigyerek #20606 üzenetére
Naja most meg megint azzal nyűglődök amivel a telefon kézhez vételéről. Amikor nem tudtam külön egyedi csengő hangot választani a messengerhez és az általános jelzésekhez.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Andrew10
aktív tag
A mate 10 pron melyik android verzió és emui van 8.0 vagy 8.1? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
Szerintetek létezik 10 pro-ra olyan, hogy kiterjeztett globális garancia? Mert néztem egy 10 prot ami független és ilyen garis. Itthon lett véve egy műszaki boltban. Gyanús, hogy nem a Kínából behozott verzió.
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Tegnap reggel érkezett 156 végű frissítés.
Hála az égnek a térerő stabil lett, mert eddig full mászkált -
sonye
senior tag
válasz Andrew10 #20584 üzenetére
Várjál és nézz körül még!
Igencsak szép és érdekes telefonok érkeznek! A helyzet az, hogy a trend miatt 1 év múlva a mate 10 is egy elavult kinézetű készülék lesz.
ZTE durva, hogy milyen lett: link
De pl a Honor Magic 2 is érdekes lesz: link
És mostr csak úgy 5 perc alatt jött ez a 2 szép készülék.
Tudásban Mate 10 pro szint lesz kb. Árban meg újonnan kb ugyanaz.Engem nem nyűgözött le a P20. Szép, de kb ennyi. A pro meg nme éri meg a felárat.
a Mate 20 pro se éri meg 300ezerért. Csa kegy telefonról beszélünk, ami max 2 évig lesz használatban....A Mate 10 fotó képességeit agyon dicsérik mindenütt, közben pedig nem akkora nagy tudású.
Nekem speciel mintha a mentési algorizmus el lenne rontva. Éles a kép, pont ott a fókusz, katt, és kép nem olyan éles. jöhet a belenyúlás... -
basaja
senior tag
Tegnap megjött az Aliról rendelt Mofi tok.Nagyon frankó,kezes, nem csúszik és nagyon jól védi az optikát
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
legenda
válasz #04441088 #20615 üzenetére
Az FH fizetős megoldásáról tudok csak, ami amellett egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető.
Andrew10: Szia, Ha írsz üzletet, akkor konkrétumot lehet mondani, de az a kiterjesztett dolog egyfajta terelésnek tűnik.
Nem rosszindulatból vagy hasonló célzattal írta azt quint, sok trükköz üzlet van sajnos, ahol figyelni kell a részletekre, mert ott bújtatják el az ördögöt.sonye: Az jó, de egyben érdekes is, mert ha valamiben, a térerőben nagyon jó a Mate 10 Pro, bár szolgáltatós/hálózati anomáliáról lehet(ett) még attól szó.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Klaya1986
aktív tag
Ennyi erővel várjon még tovább. A ZTE szemből pofás de a hátsó kijelző full értelmetlen. A magic2 pedig ilyen fél megoldás szerintem jelenleg. A noch, ez a csúsztatós dolog is csak átmeneti dolog, amíg meg nem oldják, hogy az összes szenzor és előlapi kamera a kijelző alá kerüljön. A mate 20 proban az ujjlenyomat olvasó is elég kezdetleges. Lassú, pontatlan. Talán jövőre vagy 2 év múlva lesz érdemi ugrás ilyen téren.
-
SlayR
senior tag
Az oké, hogy nem ér pl egy Mate 20 Pro 300ezret, de előfizetés mellé elég jó konstrukcióban elhozható sokaknak...előfizetést meg amúgy is fenntartja az ember...
Az meg, hogy mi számít érdekes telefonnak a nagy újítások mellett nézzük azt is melyik mennyire lehet majd problémás....ahogy a két kijelzős megoldásnál is jóval nő a hiba faktor meg a Magic megoldásánál is a nem túl erős csúszkálgatás miatt aztán majd jön a lyuk a kijelzőben megoldás ami egy esetleges esés után nem csak kijelző cserét hoz magával hanem még költségesebb cserét és lehetne még sorolni.....A színekről meg csak annyit valakinek bejön valakinek nem...én elsőre a Viharkéket berendeltem a Mate 20 Proból majd cseréltettem a Morpho lilára mert kevésbé snassz hiába tűnik komolyabbnak a viharkékkel
-
basaja
senior tag
válasz himpulator #20626 üzenetére
Dobnál róla egy linket?
Staker: nekem még a 156-os sem jött meg...[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
gizmoboy
csendes tag
"Idézem pl:
"Hol találom meg a számlámon, hogy a 4G Hang képesség bekapcsolásra került?
Mivel a szolgáltatás bekapcsolása nem jár külön díjjal, a számlában sincs külön jelezve a 4G Hang szolgáltatás."Ez már csak azért is érdekes, mert a Telekom alkalmazás az aktív szolgáltatásokat nem aszerint mutatja, hogy azok pénzbe kerülnek-e vagy sem!"
Mi a francért lenne a számládon, hogy hálózatilag engedélyezte-e neked a VoLTE-t a Telekom? A Tesco blokkon sincs rajta, hogy kosarat cipeltél, vagy bevásárolókocsit toltál. Jézusom, neked fogalmad sincs semmiről Ha tovább akarsz trollkodni, keresd fel az ügyfélszolgálatot hasonlóan ostoba kérdésekkel. Pl. hol találod a számlán, hogy be van-e kapcsolva a hívószámkijelzés, meg hogy milyen méretű SIM kártyád van.
Az új Telekom alkalmazás egy központi (anyavállalati) fejlesztés, de ettől függetlenül sincs sok összefüggés a számlázórendszer, és a Telekom alkalmazás fejlesztése között. Architektúrálisan is két külön rendszer. A számlán a számlázáshoz kapcsolódó (részben törvényileg előírt) információkat találod, a Telekom alkalmazásban meg sok egyéb információt. Minek akarod összehasonlítani a körtét az almával? Netán csak trollkodni jöttél? Silány életed lehet, ha ennél nincs jobb dolgod.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
156-ost telepítettem, és 157-es lett a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz bandigyerek #20633 üzenetére
Ahogy olvashatod a 157-es leírásában, abban csak az októberi biztonsági szintre emelés van benne, de biztos megkapják majd mások is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SlayR
senior tag
Nálam is jött 156
-
coyotex
tag
Vodánál kapott már vki frissitést?
-
-
Klaya1986
aktív tag
Igen, 3 órája jött.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Üdv! Az a gondom hogy Mate 10 pro-val ha a MirrorShare-n kersztül a telefon képét kilövöm tv-re videó lejátszása alatt a hang vagy makog-döcög, vagy egyáltalán nincs. A rosszabb variáció pedig az amikor a fenti hibát megfejeli azzal, hogy a kép akadozik vagy lefagy. Tablettel, vagy másik telefonnal jól működik a megosztás. A netem gyors a televízióm Samsung 5 . Ha valakinek volt hasonló problémája és sikerült orvosolnia hálás lennék ha megosztaná velem a megoldást. Előre is köszönöm!
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
GEIL
addikt
"156"-os frissités most jött meg 22:10 kor
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest