- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz tamasas0913 #19201 üzenetére
Az álló fotó egy dolog.
Van mikor az áll jól egy témának.
De az álló videó igénytelenségre utal.
Mert amikor készíted vagy lusta vagy vagy tudod hogy úgysem az utókornak készíted.A 4:3-ra meg azért esküszöm mert még manapság is hivatok elő fotót kicsi és poszter méretben igy ott az kell.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aryon87
félisten
válasz mirci18 #19199 üzenetére
+1 a 4:3 arányra. Ebben mondjuk kivételt képezett a g4, ott a 16mp miatt volt a 16:9 arány, de az képes is volt rá max felbontáson.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
LR
csendes tag
Sziasztok!
Másfél hete vettünk a párommal egy mate 10 pro-t illetve egy p20 lite-ot a Telekomnál. Elégedettek vagyunk mind a ketten, az egyetlen dolog ami bosszantó hogy a p20 lite-on naponta egy két alkalommal a zárképernyőn a facebook messenger értesítés mindenféle információ/szöveg nélkül jelenik meg. Valaki tudna esetleg segíteni hogy mi lehet a probléma illetve hogyan tudnánk orvosolni ezt? Ne haragudjatok, hogy p20 lite-al kapcsolatban tettem fel a kérdést ezen a fórumon, de a p20 lite fóruma kevésbé aktív, illetve reménykedek hogy Ti talán tudtok valami megoldást. -
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Most már 5 napja használom a telefont. Számomra teljesen megfelelő, az ujjlenyomat egy nagyon klassz dolog, ahogy ez a bitang aksi is a gyorstöltéssel. 19->89%-ra 40 perc alatt felrántotta, ami több, mint jó. Sikerült összehoznom 2,5 óra kijelzővel, 4 órányi beszélgetéssel, folyamatos wifi/4g bekapcsolva és 2 nap 13 órát ment.
Viszont... Egyetlen problémám van, amely felettébb bosszantó. Folyamatosan visszaállítja "Hálózati alapértelmezés"-re a "Szám megjelenítés"-ről. Panaszkodnak, hogy magántelefon számot ír ki. Ez mitől lehet?
Válaszokat köszi!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
legenda
válasz SkiDev #19207 üzenetére
Szia,
Volt már szó a hívószám kijelzéséről, a SIM kártyáról olvassa ki a szolgáltató által beállított értéket, hogy küldhető az vagy sem.
Ideális esetben csak akkor történik meg az alapra visszaállás, ha másik kártyát helyezel a készülékbe, vagy kétkártyásnál felcseréled azokat, szóval a lényeg az, hogy másik kerül adott foglalatba, amitől visszaáll alapértelmezésre.
Ha normál újraindításnál is megtörténik úgy, hogy a SIM kártya nem változott, nem kerül ki a foglalatból és nem tettél a helyére másikat, akkor érdemes a szolgáltatónál módosítani az alapértelmezett beállítást, több embernek is csak így oldódott meg a probléma.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
Hozok pár képet, remélem nem unjátok továbbra is pro móddal, majd a RAW fájlok kidolgozásával szórakozom, de már kezdek beleunni ebbe, hiányzik az instant fotózási lehetőség.
De már automatikusan pro módban tolom, a kamera is úgy indul megnyitás után.Ha elindítjátok a kamerát, nálatok hogy indul? Automatán, vagy pro mód (sok plusz funkció látható)? Lehetséges, hogy a MI ezt is megtanulja?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nmoric
csendes tag
Nekem dilettáns módban indul a kamera, biztos rájött az AI, hogy nyomi vagyok.😉
-
jansky1
senior tag
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #19209 üzenetére
Nekem ha PRO módban hagyom, akkor úgy indul.
Viszont ami kicsit zavar, hogy ha nem PRO módban lett hagyva, akkor induláskor mindig engedélyezve van a nagy rekesznyílás, amit ki kell kapcsolni„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
jansky1
senior tag
válasz tamasas0913 #19213 üzenetére
Áhhá, én bénáztam akkor, ezt megtaláltam, de gépeléskor még mindig rezgett. Billentyűzet beállításnál megtaláltam ennek a kikapcsolását is. Köszi
-
jansky1
senior tag
válasz andreas49 #19218 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Kínlódok azért még ezzel, azzal. Ha emailt kapok (Gmail), nem jelenik meg értesítés. Leginkább a LED pötty, értesítésre vágyom. Elvileg minden engedélyt megkapott: telefonbeállítások és alkalmazáson belül is. Előzményeket is olvastam, de nem találtam megoldást.
-
kp78
addikt
válasz jansky1 #19222 üzenetére
Pedig gmail-en belül szerintem nincs külön lehetőség kapcsolni a led-es értesítést.
Kipróbáltam, küldtem magamnak egy levelet, és villog a led.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
legenda
válasz jansky1 #19228 üzenetére
Valóban nehéz megtalálni bizonyos beállításokat/opciókat, sokszor nem is gondolná az ember, hogy milyen irányból közelíthetők meg azok, de a lényeg, hogy sikerült végül bekapcsolnod és működik.
Nincs mit, meg nem is csak az enyém az érdem![ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Én ezt a 2. képet még így sem találom
De annyira nem lényeg, mert egyrészt villog nekem, másrészt olyan halovány ez a led, hogy nem tudok erre hagyatkozni, h jött-e vmi.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
legenda
-
mirci18
addikt
válasz tamasas0913 #19204 üzenetére
Ne is mond.
Nagyon sok ismerősöm így csinálja.
Tesóm is így csinálja évek óta hiába okítom.
A feleségem már át tudtam nevelni és van egy kis szeme is legalább az alap egy fokkal igényesebb fotózásra.
Amit még gyűlölök és a közösségi oldalon velem szembekerül az az ellenőrzés nélküli fotó feltöltés.
Sok ember négyszer ötször ugyanazt a képet felrakja elmosódottan bemozdulva amit elkészített mivel ennyi példányban csinálta meg.
Értem én hogy egy beállításról csinálsz több képet én is így szoktam de minek rakod fel.
De évek alatt beletörődtem hogy a facebook-os emberek nagy része igénytelen és az alap fotózási lehetőségek sem érdeklik.
Ezért volt jó régen a fizetős fotó előhívás kevesebb ember tudott fotózni aki pedig fotózott jobban meggondolta mit fotóz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz SkiDev #19207 üzenetére
Nekem miden újraindulásnál eljátszotta ezt pedig egy kártyás vagyok.
Egy megoldás van telefonálj be a szolgáltatódhoz hogy kérsz hívószám kijelzést.
Nekem azóta működik megfelelően.
Két dolgot nem szeretek a telefonban egyébként.
Az egyik hogy könnyen benyomódik a bekapcsoló gombja a telefonnak könnyen újraindul a zsebedben.
A másik hogy nagyon érintésérzékeny a kijelző.
Többször indítottam már hívást véletlenül a számlistából mikor a telefont leraktam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Nekem változó hogy hozza fel.
Egyértelműen jobb az eredmény pro módban viszont onnan meg a sorozat fotó lehetőségét hiányolom.
Az instant fotókkal az a bajom hogy számomra semmilyen hangulatot nem árasztanak.
Szeretem ha a szinek nem normál szinek hanem egyediek. Plusz imádom az árnyékolást időnként a vinyettálást esetleg egyedi megvilágítást.
Amit szerkesztés nélkül nem tehetsz meg.
Szerintem még mindíg egyszerűbb és kevesebb dolgunk van telefonon szerkesztésben mint a gépen.Én amiatt is szeretem mert otthon nincs számítógépem így csak a telefon marad.
Tegnap megrendeltem kintről az átalakítót amivel asztali pc módba tehetem a telefont.
Tv-re rákötve meglátjuk milyen lehetőségeim lesznek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aryon87
félisten
válasz mirci18 #19237 üzenetére
Jobb az utomunka, mert jobb kepeket lehet csinalni, csak mivel en tobb 100 keppel szorakozom, egy ido utan faraszto.
Peldaul nyaralas alatt legalabb 2000 kepem volt. Na gondolhatod az utomunkazast..Az a kis kutyu jo dolog, konkretan lesz egy kompakt szamitogeped. Nalam tobb muveletet is tudott egyszerre akadas nelkul.
-
gulupeti
senior tag
Ha valaki esetleg még gondolkodik azon, hogy a Mobil Experience Kft.-től vagy hasonló cégektől vásároljon Mate 10 Prot vagy akármilyen telefont, akkor kérem ne tegye, íme a történetem, okulásképpen.
Eddig összességében drága volt a Mate 10 Pro vásárlás, így, hogy vettem náluk egyet majdnem 160-ért, plusz a Telekomnál egyet 106-ért. A telefonnal egyébként nagyon elégedett vagyok, csak jó lett volna, ha okosabb vagyok és nem a "sötét" oldalt választom.
-
tamasas0913
tag
válasz gulupeti #19240 üzenetére
Na igen.
Sajnálom ami történt.
Én az emagot sem ajánlom pl senkinek, ha telefonvásárlásról van szó. Ők is egy link banda. Nem jogszerűen töltik ki a számlát és a garipapírt. Konkrétan nem tüntetik fel az imei számát a telefonnak amit eladnak. Én most velük szívok egy P9 lite 2017 miatt. És elhajtanak a fenébe, hogy nem tudnak segíteni. Pedig csak az imei számára vagyok kíváncsi a telefonnak amit vettem tőlük, mert a doboz elkeveredett, a telefont ellopták és szeretném tiltatni. Viszont ezek után már egy hajcsatot sem fogok venni tőlük. Ezt legalább elérték
Vagy Media Markt vagy Euronics vagy hivatalos viszonteladó vagy szolgáltató. Ez a négy módja van annak, hogy tuti ne legyen gond.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
gulupeti
senior tag
válasz tamasas0913 #19241 üzenetére
Én is sajnálom. Illetve nem értem, hogy mit akadékoskodnak. Miért nem tudják visszautalni a pénzt? Ők tudják.. Ha nekik ez jobb, hogy békéltetőtestülethez kell menni, illetve az összes lehetséges fórumon kikürtölöm, hogy mi az eljárásrend náluk. Mert most pont ezt teszem.
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #19239 üzenetére
Nekem annyi képem még soha nem volt.
Maximum egy egy eseményről vagy nyaralásról 120-150 olyan fotó ahol tényleg szerkeszteni kell.
De sok fotónál csak dobok rá egy filtert és megy a készek közé.Nekem az a pár ezer fotó egy év alatt jön össze de így is sok mennyiség egy egyszerű hobbitól főleg úgy hogy célirányosan fotózni nem szoktam menni.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aryon87
félisten
válasz mirci18 #19243 üzenetére
Igaz en maskepp uzom ezt a fotozast, amit imadok, csak ne kellene az utomunka. Jobban szeretem az elovesz, beallit es katt kepeket, ahol nem kell mokolni (max forgatas/vagas). Korabbiakkal ezt csinaltam
Tavalyi nyaralason az U11-el kb 1500 kep jott ossze. Teny, ha mar fotozok, szeretek 2-3 kepet csinalni, mert az elso nem mindig sikerul..
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #19244 üzenetére
JA hogy te így érted.
Nekem is van több száz fotó egy egy alkalommal mivel én is egy beállításról több fotót lövök.
Plusz sorozatfelvételt ha éppen gyerekes témát fotózok.
De a felesleget mindíg leveszem.
Így marad a végén az a 120-150 hasznos fotó.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
legenda
válasz Aryon87 #19244 üzenetére
Egy év alatt csinálok annyi fényképet, mint te 2 - 3 kiruccanáson... (Na jó, nálunk a feleségem a kattingatósabb, ha nyaralás, hétvégi kiruccanás, családi esemény...stb. van, csak győzzem néha szelektálni a képeket.)
Most viszont mennék ki fényképezni, tesztelni a Note9-et, de ebben a szeles időben nincs kedvem, meg a nap is bukdácsol rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Tegnap nekem is mehetnekem volt a szabadnap miatt, persze hogy estefele lett szep ido, akkor mar gondoltam minek. Pentekre jo idot mond az idokep, valszeg a Citadella lesz az uticelom az oszies tema miattXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
xKRIPAPAx
csendes tag
Nekem úgy indul a kamera, ahogy előzőleg hagytam, akkor is, ha kisöpröm a korábbi alkalmazásokból.
" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest