- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
csendes tag
@kali
@beyruth82
Koszonom szepen a valaszokat.
Velemenyetek szerint mennyire lehet bebukni az ilyen fajta garit? Vagy annyira nem kell felni ettol? Ha valami miatt nem akarjak javitani van valami szabaly amire lehet hivatkozni?
Az arkulonbseg elegge vonzo -
legenda
Ha szerencséd van és nincs gond a készülékkel 2 évig, akkor nyertél a vásárláson, ellenkező esetben viszont több is lehet később a bukta, mint amennyit most megspórolsz.
Más pénzével pláne nem szoktam játszani, így én biztos nem javasolnám senkinek, hogy nem lesz vele gond, vegye meg nyugodtan az olcsóbbat, érdemes lehet inkább hozzácsapni bő 20.000 Ft-os és megvenni hivatalos hazai viszonteladónál, ahol épp akciós 170.000 Ft környékén, úgy 2 évig nyugodtan alszol - már ha megtartod olyan sokáig.
Eladni is jobb áron lehet, ha a 2 éven belül teszed meg azt és rendes jótállással hirdeted.
Szabály sok van, amire hivatkozni lehet, de azok érvényesítése már más kérdés, mert vannak olyan problémák, amiket a hivatalos gyártói/szerződéses szerviz simán orvosol jótállás keretében, de a GSM üzlet és társai már nem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Ha valami olyasmi történik a telóval hogy a mikrofon vagy hangszoró vagy ilyesmi elromlik akkor nyilván a bolti gari is fedezet lehet.Na de mi van ha a kedvenc példám vesszük.Csúnyán beég az amoled kijelző.Gyári gariban cserélik de boltiban tuti nem.Erre mérget vehetsz.Ezek a bolti garik addig tartanak ameddig nem válik veszteségessé a javítás a bolt számára.Ha haszonnál nagyobb a javítasi költség akkor tuti nem csinálják meg.Ilyenkor jön a sunnyogás
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
A Netflixen a hdr Magyarországon működik valakinek? Az előfizetés természetesen az UHD-s, hdr-es, elvileg a készülék tudná. [[link]
Vagy lehet, hogy ez megint csak a hanyatló nyugat ópiuma?[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
válasz Motion_Blur #19401 üzenetére
Ezt nem értem. Nekem Mate 10-em van ( a kínai, nem pro), de egy éjszaka alatt mindig 2%-ot merül. Kilépek előtte a programokból, de a wifi és a mobilvétel is megy + minden szinkronizálás.
-
LeadR
csendes tag
válasz Gaben-1971 #19458 üzenetére
Köszi szépen!
-
Aryon87
félisten
Az meg kicsit odebb lesz mire huzhato
Elobb vard meg a Mate20Pro bemutatkozasat, es piacra keruleset, na majd kb utana valamikor.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
MrBrown26
csendes tag
A sufni garanciára csak annyit ìrnék, hogy anyósom iphoneja(6plus) egy westendi gmsből vette és idén 7. Hóba járt le az 1éves garija, de elötte kb 2héttel romlott el és visszavitte. Erre elküldték egy "hivatalos" szervizbe a blaha és a keleti között valahol. Erre mondták neki, hogy megvan hajolva a telefon egy kicsit, de elküldik szervizbe, de ha nem javitható akkor tudnak neki újat 164ezerért... Eltelt a 2hét hivták, hogy nem javitható, bement megvette a telefont... DE amikor a régit kérte vissza akkor azzal indokolták, hogy azért nem tudják visszaadni neki, mert csehországba van a szerviz és onnan bajos visszahozatni. És hát sajnos otthagyta az egészet és eljött onnan. Ilyennel járt már valaki ?
Ui: ezért vettem a telekomtól a mate10pro-mat nem valami boltból olcsóbban, bár szerencsére nem volt olcsóbb egyik bolt se a telekomtól
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz MrBrown26 #19464 üzenetére
LoL
Ilyen nincs a Vilagon! Nehogy hagyjatok! Vissza kell menni, gondolom kaptatok valamilyen atveteli elismervenyt, amikor leadtatok a telefont javitasra es KERNI kell visssza. Ha nem adjak, akkor belengetni a fogyasztovedelmet.
Amennyiben elveszitettek vagy megsemmisult a leadott keszulek, meg egy ujat is kaphattok helyett, csak egy jo ugyved kell.
En biztos nem hagynam, hogy szorakozzanak velem. Az a minimum, hogy valamelyik raktarban/szervizben, Pistike osszerakta maganak es mar el is adta a feketepiacon vagy tenyleg egy blfsz elveszitette - de ez Teged sehol nem erdekel!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tamasas0913
tag
válasz MrBrown26 #19466 üzenetére
Persze, hogy lehet csinálni. Van szervízlapod amin át vették a telefont javításra? Rajta van az imei szám? Ha igen akkor szépen menj csak be és kérd el a készüléket. Ha megint azzal jönnek, hogy nem tudják odaadni akkor be kell menni a rendőrségre és lopás miatt feljelenteni őket. Fogyvéddel sz@rra sem mész. Békéltetővel sem sokra, bár azok már inkább tud ak hatni rájuk, de huzavona az egész.
Szóval nyugodtan csapd az asztalt. Konkrétan ellopták a telefont.
Az ilyen retek boltokat én addig nem hagynám annyiban amíg be nem záratják őket.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
MrBrown26
csendes tag
válasz tamasas0913 #19467 üzenetére
Na akkor, megpróbálom , hátha lesz belőle valami
-
MrBrown26
csendes tag
Újabb gondom van. Újraindulás után a telefon mindig visszaállìtja,hogy ne ìrja ki a számom, ami nem is lenne gond, de... Mostanában sokszor csinálja azt a telefon, hogy hivas közben nem hallanak, és ezért újrainditom a telefont, ami általában megoldja a gondom, de mindig vissza kell állitanom a hivószám kijelzést. Ismerős esetleg valakinek ez a helyzet?
-
legenda
válasz MrBrown26 #19469 üzenetére
Volt már szó róla, a telefon a SIM kártyán a szolgáltató által beállított állapotot olvassa be és amelyik szolgáltatónál/SIM kártyánál nem működik az, hogy a készülék megfelelően felülírja (abban a készülékben és foglalatban, amíg adott tekintetben változás nem áll be), ott az a megoldás, hogy az előfizetésen kell módosítani, illetve a szolgáltatóval módosíttatni, hogy automatikusan küldésre kerüljön a hívószám.
Nekem a Telekomos SIM kártyán alapértelmezetten tiltva van az előfizetésen a hívószám küldése, de eddig minden telefonomnál működött a felülírás, újraindítás után sem áll vissza alapértelmezésre.
Amellett lehet, hogy egy SIM kártya cserét is megérne nálad a dolog, ha hívás közben problémás néha a hang, viszont megpróbálhatod, hogy nem indítod újra a telefont, hanem csak repülő módba teszed, úgy is lecsatlakozik a SIM kártya a hálózatról, majd vissza és talán az is megoldás lehet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Spricccer
tag
Hali.
Leadtam a HCSC-ben a telefonomat. Beégett kijelző, type c csatlakozó hibával. Cserekészülék nincs a huaweinél? WTF??? Vodás vagyok a legnagyobb red csomagban havi 30k-t fizetek nekik. Bementem hozzájuk is, hogy kérnék egy cseretelefont addig. Vittem magammal a leadásról a papírt. Kb annyival elzavartak, hogy nem itt adtam le a telefont így mehetek anyámba..köszönöm ennek a két csodás cégnek az "segítőkészségét"...
ui: a HCSC-ben az ügyintéző mondta, hogy eddig ez a 2. leadott M10pro. Az első kicsit nagyot esett 95be fájt a tulajnak.
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
legenda
válasz Spricccer #19473 üzenetére
Szia,
Jogszabály alapján sehol sem kötelesek cserekészüléket adni, de van, ahol adnak azért - már ha van bent nekik épp az arra hivatott készletből -, ilyen tekintetben viszont valóban a szolgáltató az elsődleges, mivel velük állsz direktben szerződésben.
Más kérdés, hogy a készüléket célszerűbb nem a szolgáltatónál, hanem közvetlenül a gyártói/szerződéses szervizben leadni, úgy gyorsabb általában, mert kikerül a körből az az idő, amíg a szolgáltatótól oda elküldik, majd később oda visszakerül.
Ördögi kör ez, mindenhol a maga előnyével és hátrányával.
A Huawei háztól - házig szolgáltatásban nem is gondolkodtál?[ Szerkesztve ]
-
tamasas0913
tag
válasz Spricccer #19473 üzenetére
Nagyon régóta nem kötelesek cseretelefont biztosítani. Kérhetsz, aztán vagy kapsz vagy nem.
Amit kali írt, hogy a huawei háztól házig gariját nem használtad ki? Jelzed nekik a hibát, kimennek a telefonért utána meg házhoz viszik.
kali
Engem konkrétan a szolgáltató hajtott el, hogy nem az ő dolguk a garanciális ügyintézés és forduljak egyből a gyártóhoz. Még anno P9 esetében. Azóta soha nem a szolgáltatóhoz viszem a telefont, ha gond van. Ráadásul gyorsabb is a menet mint szolgáltatón keresztül.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
legenda
válasz tamasas0913 #19475 üzenetére
Nem küldhettek volna el, mivel jogszabály alapján a forgalmazónál - ahol a készülék vásárolva lett - is intézheted a dolgot, kötelesek foglalkozni azzal.
-
Spricccer
tag
Volt dogom debrecenben és ott adtam le. Faceen a huaweiblobon kérdeztem a háztól házig és cseretelefon dolgot. Ott azt a választ kaptam hogy a futár nem hoz magával telefon. Az üzletben meg vagy kapok vagy nem
kali: nem foglalkoztak vele kb 20mp volt a beszélgetés
[ Szerkesztve ]
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
basaja
senior tag
Urak, azt lehet tudni, hogy a Pie kamerában milyen újításokat fog hozni?
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
bodeesz
tag
Sziasztok. Frissítéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Vodás l09-re még mindig nem jött meg az a pici patch. Ilyen idő távlatban vajon van okom aggódni a frissítések miatt? Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mert az ezt megelőző 150-es frissítésig hol az átlaghoz előbb, hol egy picit később, de szépen időben jöttek a frissítések.
-
bodeesz
tag
Köszi a választ. Kicsit irónikus módon megnyugtató hogy nem egyedi az esetem, mert akkor feltételezhető hogy nem ragadok a 150-es fw-n. Kicsit valóban furcsa hogy egy pubg patch csússzon ekkorát. Habár az is lehet hogy az új zászlós hajók / főverziók hajrájában már a prio listába is alig fér bele egy ilyen patch.
-
Gerybut
tag
Üdv! Eddigi tapasztalatok alapján szerintetek fog e esni a mate 10 pro ára telekomnál, ha megjelenik a 20as széria? Mert venném a telefont de arra számítok lejjebb fog menni az ára 10-20k val.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
pilu85
őstag
https://www.mobilcorner.hu/huawei-108/mate-szeria/mate-10-lite/huawei-mate-10-pro-single-sim-128gb-szurke-kartyafuggetlen2-ev-gyartoi-garancia-14058
Innen már megszabad venni?"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
tamasas0913
tag
válasz pilu85 #19493 üzenetére
Tök egyszerű. Ha személyesen mész be hozzájuk akkor megkérdezed, hogy, ha valami van akkor mehetsz e a huawei szervizbe vele vagy hozzájuk kell e visszahozni?
Ha azt mondják, hogy rajtuk keresztül van a gari akkor sarkonfordulsz és kijössz.Én nem bíznám a véletlenre, hogy megveszem aztán utána kérdezem le az imei alapján a telefont.
Mate 10 Pro
-
pilu85
őstag
válasz tamasas0913 #19496 üzenetére
Köszi szépen. Előre megkérdem.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
-
sonye
senior tag
válasz pilu85 #19490 üzenetére
Szánj rá többet!
Azért ez nem az olcsó telefon kategória! Aztán ha netán hibásat küldenek mit csinálsz?
És ha fél év múlva gariztatni kell netán?Ahogy írtam, én is az olcsó helyeket néztem, de ilyen áron egy alig használt többet ér.
A mobil corner volt az a cég, akitől főnökömnek annó S7 kellett, helyette S7 Edge-t küldtek.... De mivel látták, hogy nem valami kis cégről van szó, így cseréltek szó nélkül...
Sajnos most minden nagy cég MM, Extreme játszik az árakkal.
Szépen feltolja az árakat, aztán akik akciósként veszik fekete péntek, tulképp normális áron veszik majd... -
majszter99
tag
válasz pilu85 #19490 üzenetére
Nekem lett volna velük egy köröm a p10-el amikor paromnak kerestük, ott is 2 evet hirdettek, levelezes:
"Szép napot,
Érdeklődnék, hogy az Önök által árult P10 készülékek, mely forgalmazó által kerültek piacra?
Köszönöm"
Valasz:
"Üdvözlöm!
A készülékek eu-s beszerzésből érkeznek. A garanciális feltételeket az
alábbi linken tudja elolvasni.
mobilcorner.hu/garancia_7"Egy szep mazzal körbekent ****** szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs