- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
fl1973
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy a 145-ös fw mit tud a 142-höz képest ?[ Szerkesztve ]
-
joefasalasso
aktív tag
Létezik olyan app ami ki tudja olvasni a telefonból, hogy volt-e mókolva? Root, bootloader nyitás, ilyesmi. Köszi
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A gyári időjárás app szép, de használhatatlan fals infókat jelez. Esik az eső, de nála napsütés van és ez 10-ből 8-szor eljátssza. A telefon egyébként frankó, eddig nekem bejön.
Innen rendeltem és ezt a TG-t, mert bennük még soha nem csalódtam, ha megjön, majd írok róla véleményt... -
maci25
aktív tag
válasz #04441088 #14975 üzenetére
Véleményem szerint ha a tulajok 1% küzdene hasonló problémával akkor már a csapból is ez jönne. Ami persze nem azt jelenti, hogy ez nálad nem valós probléma. Ez nálad akár hardveres de akár szoftveres probléma is okozhatja. Bár a produkciók alapján és szoftveres problémának vélem.
-
axlfsi
veterán
válasz Aryon87 #15044 üzenetére
Kikapcsolatm, mar a legelso probalkozasok soran. Sot, "rewoke auth." is volt, hatha az zavar be, hogy megjegyzett korabbi eszkozoket.
(#15045) golan7 ezt is megtettem, mar a legelejesm, nem segitett...
USB hibakereses ki- be kapcsolgatva sem hozott eredmenyt; egyszeruen, ha regebbi HiSuite-val probalkozom, nem tudom csatlakoztatni a telefont (W10, abszolut up-to-date a rendszer - lehet ez a baj es bekavar egy Windows frissites...(?)).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bekebazsi
csendes tag
Sziasztok, újra itt Még június vége felé érdeklődtem és vaciláltam hogy honor10 vagy mate 10pro legyen. Honor8-ról váltottam. Sikerült elcsípnem egy Edigitálos makulátlan titánium greyt! Úgyhogy tegnaptól az enyém
Segítsetek pár kérdésben:Gyári fólia és gyári szilikon tok van rajta. Szeretnék rá üvegfóliát ami frankón körbe éri a kijelzőt, és kérdezném hogy van e jobb, nagyobb biztonságot adó tok? Ha igen honnan melyiket válasszam?
A másik a kamera: Van két gyerkőc és többnyire automata módban fotóznék. Ötletek, tanácsok, okosságok? Hány megapixelben fotózzak a legjobb kép minőség érdekében? ha esetleg majd nyomtatnék is a képekből..
Köszönöm előre is!
-
Aryon87
félisten
válasz bekebazsi #15061 üzenetére
Ne akarj uvegfoliat ra, ha nem akarod elronditani a telefont. A 2.5D miatt korbe levegos lenne (P9 es Honor8/9 tapasztalat). A gyari folia karcok ellen jol ved, egy jo tok kell ra es birja a strapat. (Enyem 4x esett mar nem kicsit, szerencsere eddig meguszta tores es karc nelkul)
Sotet kornyezetben felejtsd el a gyerekek fotozasat, arra egyik telo se alkalmas.
Amugy ha jobbrol balra huzod a kameraban az ujjad, a beallitasban van egy objektum kovetes nevu pont, elvileg azzal lehetseges az izgo-mozgo dolgokat, szemelyeket fotozni. Nemtom, nem probaltam ezt. Nekem pro modban eddig sikerult mozgo dolgokat megorokiteni, igaz azok kicsit tavolabb voltak
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
válasz fl1973 #15053 üzenetére
Nem tudom, de már érdekel mert emiatt sír mindenki a topikban 1 hete, hogy így nem megy úgy nem megy. Ennyire szar a 142, hogy képtelenek vagytok kivárni amíg rendesen megérkezik
Most odaléptek mert 3-án és ma is jöttek új magazin feloldó képek. Egész jók.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
gusthy
veterán
válasz joefasalasso #15054 üzenetére
Hogy most van - e, azt könnyű megnézni. Hogy valaha volt-e, azt nem lehet, olyant a Samsung tud bizonyos telefonjai esetén, ha még tudja. Egy időben nyomták nagyon.
-
legenda
A nagyobb gond az lenne, hogy csak a monokróm modul 20 MP-es, a színes 12 MP és ha a színes képet a kettő keverékéből csinálja 20 MP-re, akkor a 12 MP-es modul által készített kép felkonvertálásra kerül valamilyen szinten, ami ront kicsit a minőségen a 12 MP-es beállításhoz képest.
Nem véletlen, hogy a gyári alapbeállítás 12 MP.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bekebazsi
csendes tag
Köszi Mindenkinek a választ a kameráról és a tokról is.
Van itt valaki aki üvegfóliával használja a telefont és bejött neki? -
félisten
-
bandigyerek
senior tag
válasz bekebazsi #15070 üzenetére
Én üveget használok.Olyanom van, hogy körbe fekete kerete van. Ez annyiból "jobb" mint a teljes víztiszta, hogy az említett körbe levegős rész a fekete keret alatt van.De így is kilátszik itt-ott a "bubi". Ez van. Ha tudom, hogy a Smart tok mellett döntök, akkor nem veszem le a gyári fóliát.
-
őstag
Gyári fóliát tudunk rendelni valahonnan?
-
hard74
senior tag
válasz bandigyerek #15072 üzenetére
Nekem is a fekete keretes teljes felületen tapadó üveg van, de én azt a vékony levegős sávot eltüntettem fültisztító pálcika+műszerolaj segítségével.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
jézusom
addikt
A kamera autófókusza képes tàvolságot mérni? Nincs hozzá app?
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz bekebazsi #15070 üzenetére
Nekem egy teljes fekete keretes üvegfólia van és teljen jó.
Nem látszik ki sehol, így nem kell kéne érni sehol.
Én jobban szeretem, mint a kijelzőt cseréltetni.
Ha a gyártók nem erőltetnék ennyire ezt a kerekített kijelzőt, akkor sokkal jobb lenne.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, olvasva a fólia vs üveg hsz-eket, kíváncsi leszek ezek után, hogy a Nillkin milyen méretű TG-t küld, de mint írtam, és volt nem kevés telefonom, de az ő üvegüknek a lekerekítés sem jelentett soha gondot...Felrakáskor szinte kipréselik a levegőt és buborékmentesen tapadnak, ellenben a pár 100 ft-os gagyikkal, amik csak dísznek jók a kijelzőn.
-----------
(#15057) D4ni
Jah, nagyon "leadták" az évek alatt, pedig iPhone 1-3 időkben a legpontosabbak voltak.
Manapság nem tudom honnan szedik az infót, de azoknak közük nincs a pontossághoz.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Működni látszik a leírásod a frissítésre. Be kéne tenni-tetetni az 1hsz-be.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz lcee79 #14890 üzenetére
Erre akartam még Neked válaszolni, aztán közbejött pár telefon és el is felejtettem. Most eszembe jutott az xprotector, szóval...
Bő 2 éve egyszer írtam a "cégről" ezt, amit azóta sok helyen újból megkérdeztem, de választ és főleg valós bizonyítékot, nevezzük így még senkitől!
De a kérdés még most is aktuális bárkitől természetesen, és egy rész beidézve onnét:Mi a garancia arra, hogy nem nagy tételben vásárolják a filléres üvegfóliát, pl Kínából, ahol egy dobozt, matricát és törlőkendőt hozzáadva agymosás szinten átverik a vásárlókat?
-
jézusom
addikt
Használ valaki gimballt a telefonhoz?
-
sompetike
aktív tag
válasz jézusom #15086 üzenetére
én már használok .de én is feltettem a kérdést,s nem volt válaszoló...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Melyik a legajánlottabb tok a telóhoz? Külföldi rendelésre gondolok. -
félisten
-
magicbox
senior tag
válasz Sterilzona #15090 üzenetére
Szerintem spigen, persze csak az eredeti. Tele van hamisítottal az e-bay.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
golyós
addikt
válasz Sterilzona #15090 üzenetére
+1 MOFI :-)
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Roland861010
addikt
Most én nem érzem az új AI képességét mert már 1s-nél is mossa a képet pedig tuti nem mozog a kezem.
-
Apaxp
senior tag
Érdeklődnék hogy erről a reklám blokkolóról van-e valakinek véleménye.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest