- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #14448 üzenetére
-
jézusom
addikt
Gyerekek, van valakinek Telekomos készülék? A firmware finder mindhez azt írja "not approved" Mi lehet a baj?
-
félisten
-
jézusom
addikt
válasz freemanone #14460 üzenetére
Köszi! Ez nem olcsó mulatság, hogy több töltőm legyen
Jön le update.zip,
public/ update_data_full_public
L09_hw_eumelyik kell nekem, és hogy rakjátok fel? Indítsam újra recoveryben?
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Basszus az updater l029-et ír, pedig 09-em van, ilyenkor mi van?
-
legenda
válasz jézusom #14461 üzenetére
Szia,
A recovery fél megoldás nem működik - már a Mate 9-nél sem -, a Firmware Finder segítségével átirányítod a frissítést a telefon rendszerfrissítőjébe és úgy telepíted OTA, de az alkalmazás is leírja a folyamatot: Link
Mind a két FULL-OTA verziót ellenőriztetni kell és amelyiknél az L09-re írja, hogy rendelkezésre áll, az kell neked, mert amúgy mind a kettőre rendelkezésre állást ír, csak sokan nem nézik tovább, hogy melyik típusra jelzi azt.
Vagy Firmware Finder sem muszáj, ha van kéznél Telenoros SIM kártya, azzal azonnal felkínálja a frissítést.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Denonavr
csendes tag
Sziasztok!
A héten csatlakozom a Mate10Pro tulajok közé, LG G2-ről jövök. Sokat várok a telefontól minden tekintetben, főleg kamerában és üzemidőben. A Firstphone-tól jön a telefon, T-mobilos kártya lesz benne.
Gondolom nem a legfrissebb rendszer lesz rajta, a frissítéseknél kell valamire különösen figyelni?Köszönöm előre is!
Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
legenda
-
jézusom
addikt
válasz jézusom #14472 üzenetére
Ez az említett frissítés most le van állítva.
Ami jó lenne nekem az nem ez szerintem, de ez itt van megállítva és nem tudom a másikat elindítani. Hogy lehetne ezt kitörölni? Újraindítás nem segített, a VPN-t ki tudtam kapcsolni, de proxyt nem találom, azt se tudom, megy-e.
-
legenda
válasz jézusom #14472 üzenetére
A telefon rendszerfrissítőjében lehet leállítani és újra elindítani a letöltést.
Ha nem megfelelő verziót indítottál el, akkor sincs nagy gond, mert azt hiába hivatkozva eldobja majd telepítéskor, aztán törli a letöltött állományt is, a telefon újraindítása után mehet a megfelelő verzió.[ Szerkesztve ]
-
Denonavr
csendes tag
Igen, az üzemideje még mindig 1,5 nap az én felhasználási szokásaimmal, 4 évesen, de már csak olyan 2 óra sot-tal, sok mobilnettel, gyenge térerővel a melóhelyen. Kamerában várom a legnagyobb előre lépést.
Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
Denonavr
csendes tag
-
legenda
válasz Denonavr #14479 üzenetére
Igen, ahogy az összefoglalóban is szerepel, egykártyás verzió csak a mobilos szolgáltatóknál van, minden más hivatalos viszonteladó kétkártyást forgalmaz, de ezt csak a frissítési kérdésed miatt írtam korábban, mert több tekintetben is vannak néha eltérések az egy- és kétkártyás firmware verziók, illetve a frissítési metódusok között.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz bandigyerek #14483 üzenetére
Nekem nem, ráadásul a hibalehetőség is több, ha más készülékben formázott, bemappázott és használt memóriakártya kerül bármilyen készülékbe.
bodeesz: Ők lehet, mert nekik érdekük eladni, de ez a telefonok gyártóján (is) múlik.
[ Szerkesztve ]
-
Denonavr
csendes tag
-
sompetike
aktív tag
Én nekem egy 200gb sd kártya volt az S7edge-be tele zenével,adattal...na volt anyázás amikor másolni kellett...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
Elvileg mostanában kell kapjuk az új szoftvert?
-
törölt tag
válasz defloektor88 #14490 üzenetére
Hónap végére ígértek valamit...
-
jézusom
addikt
Gyerekek ezt a rétes SwiftKey hogyan lehet leszedni? Vagy legalább eltávoltani az autó kitörést. Basszus ez átírja nekem a szavakat aztán pislogok mi ez a szöveg...
-
Gabesz25
tag
sziasztok.
Használ valaki usb c > hdmi kábelt? sajnos régebbi led tévém van és azzal nem megy a screen sharing, ezért keresek ilyen kábelt, és tanács kellene, milyet vegyek. elég széles az árfekvés, 4-15e ft között is találtam, de nem tudom a legolcsóbb is megfelelne-e, hogy néha fotókat, vidókat mutogassak a tévé képernyőjén.
köszi előre is -
félisten
Ez a retek Messenger nekiállt futni a háttérben holott le van tiltva. Miért lesz ez az alkalmazás az idő haladtával egyre csak szarabb?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #14498 üzenetére
Se a messi, se a face nem lesz jobb. Csak rosszabb. Tobb helyen olvasom, jogy akik szamuztek e 2 alkalmazast a telefonjuktol (markatol fuggetlenul) annak jobb lett az uzemideje js.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest