Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    Elég rosszul vannak ezek az oldalak szerkesztve. Mindenféle rövidítés megy ezerrel, ami az írás készítőjének és a témában jártasaknak lehet, hogy egyértelmű, de aki csak érdeklődik az semmit nem tud belőle kiolvasni. Hiába keresgéltem a megadott állítólag folyamatosan frissülő s7-el foglalkozó oldalon egy dolgot találtam frissebb android témában, hogy a FAQ szerint ICS fejlesztés nincs és senki nem is csinálja. Az egyéb custom romoknál meg egy rohadt szót nem bírnak leírni róla, hogy akkor az most még froyo, GB, vagy ICS?

    Köszönöm a linket!
    Biztos nektek egyértelmű, de ez a cm9 és cm10 nekem megint nem mond semmit. Ráguglizva már látom, hogy a cm10 akarna a Jelly Bean lenni. Mi a fenének kell ilyen hülye kódokat adni, letörne az ujjuk, ha leírnák, hogy mi a fene is ez? Nekem a cm-ről inkább a cooler master jut eszembe mint a jelly bean. Mindegy biztos én vagyok a hülye.

    Ahogy elnézem egy csomó minden még a nem működő kategóriában van, vagy megbízhatatlan (szakadozó wifi, meg bluetooth). Ez nem igazán alternatíva a működő froyo-hoz képest.

    Létezik a gyái 2.2 és a csinált 4.1 között valami olyan verzió, ami magasabb verziószámú mint a gyári és minden működik rajta rendesen és megbízhatóan? :F

Új hozzászólás Aktív témák