- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrYoniko
aktív tag
válasz 0xmilan #15651 üzenetére
Na AOSP fent is van, amit használok alkalmazást felraktam mind, root uninsaler-ek leszedtem ami nem, beállítottam mindent.
ROEHSOFT RAM EXPANDER-el próbáltam Swap-olni, de a kernel nem támogatja...
TWRP backup a mostani rendszerről, aztán CeXstel 0.62 kernel fel, telefon indul faszán, betölt, majd úgy 30 másodpercel később írja is hogy csinálja a Swap file-t, kész is lett és meg is van.
DE és ezt nem értem teljesen: írja hogy van Swap, aktív is, viszont home gomb hosszan nyomásakor ugye mutatja hogy mennyi memóm van, és ott nem lett több az alap... (nem tudom annak pont mi a neve ezért írtam így... )
RAM EXPANDER beállításaim:
Gondoltam leírom, de egy képpel sztem többet érek. (Kár hogy ez akkor jutott eszembe, mikor már több mint a felét leírtam... )Remélem meg lehet nyitni.
[ Szerkesztve ]
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
kefe13
tag
válasz MrYoniko #15652 üzenetére
Home gomra nem fogja mutatni a swappot, kell legyen terminal emulator a romban alapból, ott a free parancsot kiadva ki fogja írni neked a memot is meg a swappot is, ha a swap nem 0 mindenhol, akkor aktín használd és örülj, ezzel megúszod a diskinfot ami néha hazudik meg minek
(nekem ezen a telón még gyári rommal sem , páromnak az megy még mindíg, nem lépett ki sehonnan ram miatt, persze normális, hétköznapi használatra szánt alkalmazásokról beszélek ) (jó a skype döcög de megy neki)[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
válasz kefe13 #15660 üzenetére
Nekem normálban a böngésző + zene kombinációt sem bírta, folyton kilőtte a lejátszót...
Volt hogy a face menet közben tolta a szokásos "sajnálom de leálltam" üzenetet.Így viszont már fain
1 hét teszt fázis után majd tudok teljes véleményt mondani róla.
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
jbauer05
tag
Hogy kell bekapcsolni a project buttert, mert nem találom ezt a menüpontot a telefonban. Egyáltalán benne van?
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonja: Cyanogenmod 10 Kra1o5 ROM, Cesxtel 0.62 és gapps.
Kb egy hete raktam fel, idáig semmi gond nem volt, este azonban elsötétült, és azóta nem reagál semmire.
Lemerülve nincs természetesen, azóta is töltőn volt, de egyszerűen semmi reakció. Van esetleg valakinek ötlete mi lehet a gond?Köszi előre is!
-
MrYoniko
aktív tag
Ilyenkor javalott a gyártó édes anyját testkereskedőként emlegetni, valamint vele közösülésre buzdítani.
Viccet félre téve mivel nem írtad hogy recovery működik-e, próbáld meg elérni, és ott újrarakni a rendszert, ha sikerül akkor a mosolyt arcunkról letörölve a romot belakjuk (beállítások, ect...) aztán TWRP-ben tolunk egy backupp-ot, és ha megint ilyen bajunk van csak 5-10 perc és kész a friss ropogós szájízünkhöz ízesített főzött ROM. Jó étvágyat kívánok
Ha a recovery se jó, akkor microSD gépbe > mindent lementesz ami kell > formázod > valamelyik gyári stock romot leszeded > kártya gyökeréve dload mappát csinálsz > bele az update.app file > bele a telefonba a memókártya amiben nem volt eddig aksi (persze fullra töltve van) > bele az aksi > hangerő + - gomb együttes nyomva tartásával powergomb use-olása (közben ajánlott a szabad kezünkön az ujjaink keresztezése )
Így elvileg a telefonra felpattintja az általad letöltött gyári rom-ot, és ismét használható lesz. Utána alkalmazod a 2. opció 2. felét.
Persze csak ha szoftveres a bibi.Ha ez sem működik, akkor alkalmazod az első opciót közben indítod a kalapács.exe-t persze csak megfelelő ritmusban...
u.i.: ha érthetetlen lett volna bocsi, hulla vagyok.
Remélem 2 megoldásból legalább az egyik segít.[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz hamiSELLER #15668 üzenetére
Középen egy sávban nem érzékel a kijelző? Nekem ez jön le a képről.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ha telefonkönyvbe elmentek valakihez egy fényképet, akkor el tudom-e érni valahogy azt, hogy mikor engem hív az illető, akkor ne kicsibe jelenjen meg a fényképe, hanem nagyba? Előre is köszi.
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
lacka01
csendes tag
válasz aytukabozs #15672 üzenetére
Köszi
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
hamiSELLER
csendes tag
válasz hamiSELLER #15671 üzenetére
Ez érdekes most jól megy!
-
hamiSELLER
csendes tag
Most tettem rá új romot, http://www.modaco.com/topic/373280-jb-422-cyanogenmod-101-rom-13092014/ ezt és a cm boot képernyőnél csak tölt és tölt és tölt.
+ az SD kártyát hogy tudom leformázni hogy jó legyen mert már több telefonom óta ez van és már teli van minden szeméttel
[ Szerkesztve ]
-
hamiSELLER
csendes tag
Sők a slimkat 4.4.4 en kivül mindegyik romal ezt csinálja.. mi lehet a baj?
-
hamiSELLER
csendes tag
Megtetszett ez a miui de a MIUIv5 by tirimosqui ez már a recovery-be fail, másik felmegy de a boot képernyő után semmi...
-
Zolio3
senior tag
válasz hamiSELLER #15677 üzenetére
Ha az összefoglalóban leírtak alapján csináltad, akkor nem lehet probléma. A recoveryben a régi rendszer összes nyomát törölni kell, cache, data, system, meg a többi. Akár ebben a menüben (mount and storage) is tudod formázni az SD kártyát. Nyilván az SDCard1-et, ne a 0-át! Ha telepítés előtt minden törlésre kerül, akkor el fog indulni az új rendszer. Az első boot akár 4-5 percet is igénybe vehet. Rossz kernel, esetleg gapps is okozhat problémát, ami miatt nem indul el. Esetleg telepísd csak a romot, indísd el, ha az oprendszer elindult, akkor indísd újra a rendszert recoveryben, és folytasd a telepítést a gapps-sal, és így tovább. Telepítés után advancedbe wipe dalvik cache javasolt. Így ki tudod szűrni mi miatt nem indul el az új rendszer.
A failed hibára csak akkor tudna bárki bármit írni, ha tudná milyen recoveryvel próbáltad, és pontosan mi a failed szöveg. -
hamiSELLER
csendes tag
A képernyő meg hosszába egy ujjnyi vastag csikba néha nem érzékel néha meg igen.. ezt mennyiért lehet megcsinálni kb?
-
Ataxia
tag
Üdv
A témába abszolút laikusként kérem segítségeteket.
A készülékemen gyári beállítások visszaállítása menüpontra mentem,ami után a rendszer újra indult, de már csak a piros logóig tölt be a képernyő.
Visszaolvasgatva találtam meg a hangerő felfele + a bekapcsoló gomb egyszeri lenyomására megjelenő menüt.
Itt a következő opciók vannak.
Install, Wipe, Backup, Restore, Mount,Settings, Advanced, RebootMi lenne a teendő továbbiakban?
-
aytukabozs
addikt
válasz hamiSELLER #15680 üzenetére
Nem akarlak riogatni de nálam ugyanez volt csak a kijelző alján vízszintesen egy fél centis sávban.
Először nálam is hol érzékelt hol nem, aztán szimplán csak nem.
Egyszer már cseréltem érintőpanelt a telóban (akkor épp pókhálósra törtem), de nem akartam már többet költeni erre a masinára,
a lényeg hogy ebayről 10-12 dollárért lehet rendelni digitizert, és youtube-on meg van hozzá szétszedős videó.De persze a szakik majd megmondják (remélem) hogy lehet kizárni hogy tuti nem szoftveres a problema.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Zolio3
senior tag
válasz hamiSELLER #15679 üzenetére
Egy jó pár romot tettem már fel a telefonomra, és mind elindult. Minden bizonnyal nem a rom a hibás. Jelenleg is cm10.1 alapút használok, ez is simán indult. Továbbra is azt feltételezem, hogy nem lett minden törölve, esetleg próbáld meg cwm-mel. Abba viszont a cm11 előtti romokat módosítani kell, különben error7 hibával kivág.
-
v.attis
őstag
A slimkat-re mikor szokott kijönni frissítés? Azt írja a 7.9-re, hogy weekly, de nekem már vagy 2 hete fent van és nincs ápdét. Nem az, hogy rossz, de azért ráférne egy-két hibajavítás.
-
F34R
nagyúr
Ami a leirasban van segedlet az a b194-es stock romot rakja vissza. irtatok hogy telekom-s keszulekre meg 190-es a legfrissebb. Most akkor ezt hogy oldom meg, ezt leszamitva megy e keszulek, supersu vegre eltavolitva.
-
hamiSELLER
csendes tag
Akkor most mit kéne vennem hogy ez megszűnjön , nem érzékel egy csíkban ?
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-09/18/508499_apno9obtk1dtbbfz_screenshot_2014-09-18-19-54-35.jpg
-
gbal65
aktív tag
válasz hamiSELLER #15687 üzenetére
Ilyet kellene.
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
monalala
aktív tag
Srácok, próbáljátok ki fonz93 CM10.1- ét, nem fogtok csalódni. Atomstabil, az akksi nagyon birja, smartmax és sioplus-al használom. A kernelhez se nyúltam, így a tuti.
Üdv, Lala
-
etohun
aktív tag
Üdv, sürgős segítség kellene, bekapcsolásnál három-4 mp igjön a bootscreen, majd kék képernyő. Se recovery se rendszer, nagyon felmelegedett előtte, rossz helyre volt letéve. Szerintem működik, de képet az istenért se ad, csak kéket.
itt már találkooztak ezzel a problémával, de ezt meg nem igazán értem.[ Szerkesztve ]
-
kefe13
tag
Üdv.
FusionX Reborn -nél FB messengerben nem akaródzik működni a hanghívás, gyári rommal simán megy, ezen meg 8 mp után call failed van, vagy ha el is kapja a hívást nyom magától egy mute-t s utánna call failed.
Bosszantó.
Mi lehet az ok ? Szívás ha ezért kell másik romot kukázni -
aytukabozs
addikt
válasz hamiSELLER #15696 üzenetére
Csak EZT...
kb ÍGY
(van 1 ennél jobb videó is, közelebbről, végig mutogatva a kényesebb részeket, de azt most nem találtam hirtelen)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest