- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bala6120
senior tag
Köszi srácok, este megcsinálom.
Kijelzőt cserélt már valaki? Az üveg kicsit szarrá tört. -
Gyugyu1987
tag
válasz zaurac #22144 üzenetére
Szia! A pontos szöveg, amit kiír:
Assert failed: apply_patch_check ("system/audio/codec/asound.VEDGE_default.NDL.dat számok és betűk sorozata")
E: error in sdcard/HWOUC/update.zip (status 7). Előre is köszi a választ!!!!!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
Zsocy155
őstag
válasz Gyugyu1987 #22157 üzenetére
Szia!
A kicsomagolt update file-tetted a dload mappába és azt a micro sd-re? -
Zsocy155
őstag
válasz Gyugyu1987 #22163 üzenetére
Fájlokat??
Csak egyet kell, az 1 GB-nál nagyobb "update" fájt.
Most, hogy olvasok visszafelé, látom, hogy te a B635-t akartad feltenni. Az egy frissítés. Előtte tedd fel a B634-et 3 gombossal, de csak a Part1-ben lévő dload mappát. Előtte egy factory reset utána pedig gyári vissza sd formázással.
Utána fogja jelezni, hogy van elérhető frissítés a B635, azt már lehet online is. -
Zsocy155
őstag
válasz Gyugyu1987 #22167 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a probléma. Én 6-7 alkalommal már frissítettem 3 gombos módszerrel, így ahogy leírtam és egyszer sem volt problémám, mindig simán ment.
Esetleg próbáld meg egy másik micro sd-vel, hátha annak van valami hibája. -
Zsocy155
őstag
válasz Gyugyu1987 #22169 üzenetére
Nem. A zip fájlt kicsomagolod, kell lennie egy kb 1,5 giga méretű update fájl-nak, azt másolod a micro sd -re dload mappában, főkönyvtárnak.
-
Zsocy155
őstag
válasz Gyugyu1987 #22171 üzenetére
15 megás update fájl nem tudom mi lehet, de nagyon kicsi.
Innen töltsd le a B634-et, csomagold ki, majd a part1 mappában lévő dload mappát, amiben egy 1,6 gigás update fájl van. Csak azt kell rámásolni a micro sd-re.
-
zaurac
tag
válasz Gyugyu1987 #22171 üzenetére
Az egy ellenőrzési hiba.Akkor ír status 7 hibát,ha úgy látja a recovery,hogy a rom nem kompatibilis a telóval. A kiírt file nem megy át az ellenőrzésen.ez attól is lehet,h.módosítottad a build.prop ot,vagy sérült a letőltött file. B635 már másnak sem ment fel 610-re,szóval nem biztos h.te csinálod rosszul,hanem a file sérűlt,amit letőlt. Ha nem megy így ,akkor egy b634 feltétele 3gombossal lehet megoldás,m.az is feldobja a frissítést 635-re és annál nincs hiba.
-
Zsocy155
őstag
válasz Gyugyu1987 #22176 üzenetére
- Amíg nincs az új firmware a micro sd-n, csinálj egy factory resetet. ( kikapcsolod, majd a 3 gombot egyszerre benyomva tartod, amíg bejön a logo) itt bejön a recorvery menü, ahol kiválasztod a factory restet, majd reboot system.
- Rámásolod a micro sd-re a dload mappát a benne lévő update fájllal.
- Kikapcsolod, majd a 3 gombot egyszerre nyomva tartod, amíg el nem indul a folyamat.
- Amikor végzett és újraindult a telefon, csinálj egy gyári visszaállítást belső sd formázással.(remélem nem lesz gond, mert én már csak reggel leszek)
[ Szerkesztve ]
-
zaurac
tag
válasz Gyugyu1987 #22179 üzenetére
Ha úgy nem jönne össze valami, egy kicsit egyszerűbb szerintem így:
1.:rámásolod a b634 part1-ből az update.app-ot az sd karira egy dload nevű mappába,
2.:aztán menüből csinálsz egy gyári beállítás visszaállítását és bejelölöd a belső tároló törlése-t is,újraindul, 3.:azután pedig kikapcsolod és nyomva tartod a 3 gombot amíg elindul a frissítés (erről felrakok képet,h. mit látsz),ha végzett újraindul, utána:
4.: menüből újra egy gyári beáll. vissza, aztán:[ Szerkesztve ]
-
_Csaba_
senior tag
Amióta kiszedtem a gps conf filet azóta stabilan jó a gps-em!
-
zaurac
tag
B708 EMUI 3.0-val : http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/b708-emui-3-0-root-included-t2942550
nem tud vki. spanyolul? a google fordító szerint nem kell törölni flashelés utána dalvik-ot de gyanús nekem h. az ellenkezője van az eredeti szövegben http://www.htcmania.com/showthread.php?t=923313 -
zaurac
tag
Pfff! Hát ebből csak bootloop lett ,megy vissza a B132 és várok amíg kiadják rendesen
[ Szerkesztve ]
-
seria
tag
Sziasztok!
Behülyült a telefononom. A bekapcsoló gombot ha megnyomom újraindul a telefon és amúgy is elég zagyvaságokat csinál. Össze vissza "okoskodik magától". Az egészbe az a rossz, hogy pár órája kezdte csinálni csak úgy a semmitől és ha lezárul a képernyő akkor nem tudom felébreszteni mert újra indul.
Maga a gomb ragadhatott -e be vagy szoftveresen adta meg magát? B513 -
shifty85
tag
Sziasztok!
Felfrissítettem a rendszert B610-ről B635-re... Az eddigi rendszerrel se volt problémám, meg igaz ennél van millió egy beállítási lehetőség ez tény, DE!
- konferencia hívás eddig működött... már nem
- pár játéknál (pl. GT Racing 2) olyan grafika lett, hogy leesett tőle az állam, nem is értettem, hogy eddig miért nem ilyen volt, ergó most rohadtul szaggat a játék, ami eddig gyönyörűen elment a telefonon (korábban már írtam egy listát, hogy melyikek mennek probléma nélkül, úgy néz ki újra kell tetsztelnem)
- bal felső sarokban előjött a Voda HU ami eddig nem volt
- ha lehúzom az értesítési sávot akkor nekem kell választani, hogy "értesítés" vagy "váltás" részét akarom használni, nem működik a bal/jobb oldalon húzom le az ablakot
- GPS-t próbáltam, kb 5 perc után fogott műholdat, amivel ezelőtt nem volt gond, még házon belül sem
- film lejátszása közben kb. 30 másodpercenként ugrik 2-3 másodpercet mind a kép mind a hang, magyarul nézhetetlen, teljesen mindegy milyen lejátszót használok
- a memóriafelhasználás kb. 100 mb-al több, mint előtteEgyébként a telefont online frissítettem, minden rendben ment, eddig semmi hátrányát nem érzem. A film lejátszás probléma ezelőtt is volt, GPS részéről viszont a műhold találás nem volt ilyen lassú!7
Ha valaki tudna segíteni a konferencia hívás / GPS / film lejátszás jobbá tételében azt megköszönném!
-
marilllyo
veterán
Nah...az én hüvelyem megbetegedett.
Random újraindul...eddig úgy átlagban napi 3-4x. B512-ről most visszaraktam B111-re de ugyanúgy... Nem mondom, hogy nagyon zavar...mert ahogy nézem hiába softozza a TMX vissza B107-re a gond megmarad. Hátha kapok egy patent újat.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...