- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz GoNoSz_KiFli #22096 üzenetére
Teljesen egyetéretek veled csak a root ellenzéssel nem. Nem tudod azzal elvesziteni a garanciát ha olyan a helyzet hogy bekapcoslni se tudod akkor ök se fogják tudni egyedül talán akkor ha ripityára tört a kijelzö és a kezelö gombok is használhatatlanok és factory resetet se tudsz vele csinálni de erre sem tul sok az esély.
-
Steelheart2
őstag
válasz Rav3n02 #22095 üzenetére
Szia.Nekem volt mind a kettö telo.Az a +30 megéri hidd el.Az Lg g2 egy nagyon jo telefon és csak a memoriakártya hiánya az eggyetlen dolog ami sajnálatos dolog.Az akksi pedig egy csoda benne.5 orás kijelzöidö simán tarthato vele.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
torrrent
aktív tag
Rávettem magam és bevittem a telefont a T szervízbe (független darab). Jegyzőkönyv minden, hogy függetlenként adtam le a széleken látható csíkok miatt, mintha a kijelző elválna az üvegtől. Szervizs srác rendes volt aláírta, hogy igen minden így van szofthoz ne nyúljanak. Kb két hét és kész lesz. Jelentést adok, hogy mi történt nagyon kíváncsi vagyok.
-
Zsocy155
őstag
válasz rObika8802 #22100 üzenetére
Üdv!
Szerintem a B635 csak a török vodás B634-re jelez.
Ha letöltöd a B634-et, akkor mindenképpen a 3 gombossal tedd fel, ahogy az összefoglalóban le van írva.
De ha KK-t akarsz feltenni a független telefonodra, akkor a B512-t javaslom, amit szintén a 3 gombossal ajánlott feltenni.[ Szerkesztve ]
-
Rég jártam errefelé, a lányom használja jelenleg a P6-ost.
Kézbe fogva oly kicsinek tűnik számomra... most egy 5,5" -os Redmi Note-hoz vagyok szokva.
:-)A problémánk a következő: Vodafone -os készülék lévén nemrég B635-re frissül (szó nélkül) OTA-n keresztül.
Azóta nem tudunk belépni a Google fiókba, emiatt állandó hibaüzenetek ugranak fel.
A Google Play cache-eket, adatait töröltem, a frissítéseket eltávolítottam, volt reboot. Semmi változás.
Mi a rákot lehet ilyenkor csinálni?up: ami külön poen, hogy másik accountot sem tudok rá felvenni.
"Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később."
[ Szerkesztve ]
-
Viki1990
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne.
Vodafoneos vagyok. Jelnleg B610 van a telefonomon. Igazából baj nincs vele minden oké.
Kijött hogy van rá frissítés B635
Szerintetek frissítsek? Milyen tapasztalatok vannak ezzel a rendszerrel kapcsolatban??
Köszönöm a választ -
-
-
motorhead
aktív tag
válasz B.Á.L.!.N.T #22113 üzenetére
Én semmiféle három gombos módszert nem alkalmaztam. Simán fel ment így is. Miféle hátrányt jelenthet ez??
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
Zsocy155
őstag
válasz motorhead #22117 üzenetére
Így van ahogy TomWexX is írja, rendszernél ha fő verziót teszünk fel akkor erősen ajánlott a tiszta telepítés (P6-nál a 3 gombos). Az előző verzióból maradhatnak olyan "dolgok" amik bekavarhatnak az új rendszerbe.
Oldman2: Igen, a 3 gombos telepítéssel ajánlott újra feltenni.
-
motorhead
aktív tag
válasz Zsocy155 #22123 üzenetére
Ezt csak akkor érdemes így kijelenteni ha tudjuk mind a két folyamatról, hogy az a háttérben miként megy végbe. Miféle dolgok maradnának ott?? Másik pedig, hogy a telefon használók közt hány százalék lehet aki egyáltalán tud arról, hogy másként is lehet frissíteni mint az OTA? Én bízom az online frissítésben. Nem hiszem, hogy létezhetne ez a módszer ha nem lenne megbízható. Pont azért, mert ha már rábízzák a normál felhasználóra ez a lehetőséget akkor azt olyanra kell megcsinálni ami mindenféle trükközés nélkül zökkenőmentesen fog végrehajtani a készülék mivel hogy a telefon használók 99%-a csak ezt ismeri.
-
motorhead
aktív tag
Korábban írtam fent, hogy a profilok létrehozása nekem eltűnt a telefonomból a KitKat óta. Ez másnál is így van??
-
fornettisuti
veterán
nem kell felni ota frissitestol, telot, tabletet is online frissitettem 4.2-rol 4.4-re (+kisebb frissitesek is)
rendben zajlott.
ha tudnanak problemarol, vagy nem lehetne ota frissiteni semmit vagy root kellene hozza.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
motorhead
aktív tag
válasz fornettisuti #22126 üzenetére
Tényleg! A nexus tabletem is mindég OTA-val frissítem.
-
gabancs
addikt
Tudja valaki, hogy lehet animációt választani vagy letiltani lapozások között? Mert én KK alatt nem találtam ilyet.
-
Newlachka
őstag
válasz motorhead #22130 üzenetére
az,hogy ota-s frissítés után maradnak olyan nyomok amik bezavarják az adott rendszert a megfelelő működésben. de te sokkal okosabb vagy mint egy olyan akinek 4 éve huawei-e van és szembesült a hibákkal.
Nem gyalul mindent a recovery-s törlés sajnos maradnak "szemét fileok"
Ezért ajánljuk,hogy full wipe, dalvik törlés és utána clean install.
ÉS ez nem nexus 7 meg egyéb.. -
motorhead
aktív tag
válasz Newlachka #22132 üzenetére
Na most én nem írtam, hogy okosabb vagyok neked sem kellene. Megkérdeztem mi a két folyamat közt a különbség, hátha valaki aki tényleg olyan okos akkor tudja. Bár nem tudom az okosság az abban rejlik e, hogy kinek hány éve van huawei készüléke, de legyen neked igazad.
Mik is ezek a nyomok, hibák??[ Szerkesztve ]
-
cicmanyek
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem használtan egy P6-ost. Volt már ilyen telóm amikor kijött , de utánna péklapátok voltak , s úgy döntöttem , hogy visszatérek egy normális méretű szerethető telefonra.
Így most ismét P6-om van.
Eddig az öröm , most az ürom : nem tud kapcsolódni a kamerához.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Build: P6-U06V100R001C00B510Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
Lehel43
tag
válasz Newlachka #22132 üzenetére
Én személy szerint nem tudnám csak ote frissíteni a telefont. Ha felajalana, meg is tenném. Sajnos nekem nem is ajanlota fel, így nekem meg mindig 422 van a telefonon. Most különösebben nem is érdekel már, mert csere telefonnak maradt a P6. Tudom hogy nem nagy dolog a frisitest csinálni, de én személy szerint nem értek hozzá, és gondolom nem csak én vagyok így. Én felhasználó, kihasználo vagyok csak.
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!!
Már hónapokkal ezelőtt is meg akartam osztani veletek a következő két dolgot amit használok, csak valahogy elmaradt.
Az első az a füles. Nem tudom, hogy akadtam rá, de baromi jól szól, full hangerőn sem torzít(már annak aki azt kibirja ). Itt van: Meelec M9P
A másik dolog a tok. Szerettem volna valami egyedit, vagyis inkább mivel a Juventus az egyik szerelmem ezért valami Juvésat, de mivel tőlük csak iphonra lehet tokot rendelni, ezért olyan hely kellett ahol én tudok valamit szerkeszteni. Itt sikerült: Tok
Kicsit bumszli tőle a telefon és igazi szépsége kicsit elveszik, de a mindennapokban jó, hogy rajta van!!
Nagyjából ennyit akartam.
[A képen is látszik a hogy a jack dugonak a helye kicsit csúnya, nos ez azért van, mert akkor még nem vettem meg a fent említett fülest, de amit használtam azt nem tudtam rendesen bedugni, így próbáltam ezen is faragni, meg azon is. ]
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Kipróbálta már valaki a B521-et?
-
TomWexX
addikt
válasz motorhead #22124 üzenetére
Akkor még1x elmondom, a P6-ot nagyon nem ajánlott OTA-n frissíteni (főverzió váltáskor)! Nem fogom megmagyarázni, a tapasztalatok szerint 10-ből 9-embernél problémák léptek fel ami egyértelműen erre bizonyítható. Neked eddig szerencséd volt...
Egyébként ugyanez a helyzet Sony-éknál is az Xperia P rendre összeomlott ha nem tisztán telepítetted a rom-ot hanem csak ota-n. Nexusnál lehet jól működik az ota, olyanom még nem volt, így nincs tapasztalatom. (de hamarosan lesz. )Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Vodafonos p6-osom van b610-es rommal. megjelent a b635-ös frissítés, melyet meg is próbáltam feltenni. El is kezdi letöltést követően a telepítést, de kb az 1/3-ánál hibát ír ki (bla-bla szöveg, majd 7-es kód). Próbáltam a dload mappából is 3 gombossal, de sajnos úgy sem ment, akkor is azt a hibát írta ki. Tudnátok segíteni valahogy???
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
zaurac
tag
válasz Gyugyu1987 #22143 üzenetére
A válasz a kérdésre valószínűleg a "bla-bla szöveg"-ben van (mondjuk "failed to open...", broken/damaged file stb. )
-
arminlok
senior tag
válasz Gyugyu1987 #22143 üzenetére
Kikéne csomagolni nem? Avagy a root.
-
gabancs
addikt
Ezt a B521-et nem lehet letölteni teljes méretben? Mert csak 3 gombossal tenném fel, de ez így ebben a formában csak frissítés.
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
B513-ast 3 gombossal hogyan tudok felrakni? Amit találtam azok az update.zip-ek kicsomagolva nem egy update.app-ot tartalmaznak
(#22147) crue hol találok ilyen B513-at?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs