- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz James67 #14797 üzenetére
Szerintem sem egy kategória a két telefon, de itt majdnem mindenki a p6-ot fogja ajánlani. Egyszerűen azért mert a legtöbben megvannak vele elégedve. Tisztességes iparosmunka és nem több. Sorolj fel néhány szempontot, hogy neked mi fontos, és az alapján többet tudunk segíteni.
Ami a p6 mellett szól:
-nagyon nagyon szép készülék (és ebben szerintem mindenki egyetért)
-stabil gyári rom, nagyon ritka a fagyás/újraindulás (Nálam soha nem fordult elő! Bár nem a legfrissebb android van rajta, de ennek hátrányát nem fogod érezni.)
-a gyári szoftver nincs tele felesleges programmal, nem nagyon kellenek hozzá külső programok
-gyors gps
-nagyon jó akkuidő (Bár mostanában vannak gondok néhányunknál...)Ami az s4 mellett szól:
-Játékokban nagyon jó
-Talán a fényképező/kamera része is jobb
-Rengeteg custom rom és mindenféle módosítás/kernel van már most hozzá, és ez napról napra bővül.
-Samsung garancia (ez nagyon jó dolog, kötelezővé kellene tenni minden műszaki cikknél...)Viszont az s4 kicsit tucattelefon már, külsőleg mindenképp. A gyári rom is tele van mindenféle szeméttel, amit az életben nem fogsz soha semmire használni. Aksiidőben is talán gyengébb, de ez nagyban függ a felhasználótól is.
Ha te olyan vagy aki megvesz egy telefont és használja, akkor a p6-ot javaslom. Ha szereted szénné módosítani a kis telefon lelkét, akkor s4.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
djbelo
senior tag
Nagy hangerőnél (disco,koncert) ha videót rögzítek nagyon torz a hang! Tudtok erre valami megoldást?
(#14797) James67
Samsung?? Brrrrrrrrrrrrr.....
[ Szerkesztve ]
-
freezespider
tag
válasz freemanone #14798 üzenetére
Köszike!
Most újra fogok kezdeni mindent!
De hogy érted, hogy a gyáriba lépjek be? -
duvi
nagyúr
válasz freezespider #14803 üzenetére
Ne a CWM vagy TWRP recovery-be csinálj factory resetet, hanem a gyári szoftverben, simán a menüből.
-
freemanone
addikt
NYEEEEET!
CWM TWRP-s rész az stim! De a factory resetet nem android menuből csináljuk!!! Hanem 3gombos restart, úgy hogy nincs semmi a dload mappában, majd az ebben a hsz-ben látható Wipe data/factory reset funkciót kell használni.
Azaz a GYÁRI Android System Recovery-re lesz szükség.[ Szerkesztve ]
-
ViolavLight
csendes tag
Kedves Duvi!
Letöltöttem, ugyanúgy betetten egy dload mappába az sdre.
+- bekapcs gombbal ujraindul elkezdi tölteni, majd ugyanúgy huawei sd kard fail-t ír ki.És ugyanaz a rom jön vissza.
Gondolom ezután amit most töltöttem le kellene majd visszarakni a b132 vagy régebbit?
Vagy rosszul gondolom?köszönöm.
lightViktor
-
freezespider
tag
válasz freemanone #14806 üzenetére
Most már semmit sem értek
Ha a gépen lévő total -ban keresem azt a data részt, nem is látom
Ha a telón a root browser -rel akkor igen, de nem tudom, hogy hogy másoljak be oda.
Ebben sajnos totál kezdő vagyok, így nagyon nehéz eligazodni a szak szavak között[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz ViolavLight #14807 üzenetére
"ugyanúgy huawei sd kard fail-t ír "
Akkor valami hibás adatot talált. Vagy rossz a fájl, vagy az SD kártya. Mert a 3 gombos telepítésnél első körben leellenőrzi a dload mappában található adatokat. Ha ott mindent rendben talál, csak akkor lép tovább.
-
Viki1990
csendes tag
Sziasztok.
Mostanában azt csinálja a telefonom hogy felvillan, hogy nagy fogyasztású háttéralkalmazások futnak a telefonon. Általában a Messenger és a Facebook amit bead. Pedig mindig minden alkalommal bezárom ezeket és sokszor olyankor is behozza ezeket amikor nem is használtam abszolút ezeket. -
ViolavLight
csendes tag
Sziasztok, most sikerült :-)
B132 fent és megy.
Egyetlen kérdésem van csak.
Alul a Control panelt hogyan lehet eltüntetni.
A kitkaton úgy volt, de szerintem itt is lehet valahogy.
Úgy értrm, hogy ideiglenesen eltüntetni, majd visszahozni, le majd felhúzással!Köszönöm.
LightViktor
-
okoska74
senior tag
válasz ViolavLight #14814 üzenetére
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
arminlok
senior tag
válasz freezespider #14808 üzenetére
Töltsd le a telefonra a total commandert sokkal jobb erre mint bármelyik másik fájlkezelő.
-
ViolavLight
csendes tag
Sikerült :-) Total commanderrel.
Köszönöm.
LightViktor
-
arminlok
senior tag
válasz ViolavLight #14818 üzenetére
Ugyanaz vonatkozik rád amit egy sorral feljebb irtam.
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, barátnőm leejtette a P6-sát és a bal felső sarka sérült meg, elég hülye a helyen. Nem a telefon kerete, de nem is a kijelző, hanem a kettő közötti rész,pont a telefon éle.
Mivel nagyon a szíve csücske a telefon, ezért megcsináltatnám neki, de hivatalosan szeretném, nem bóvli gsm boltban. Voda garancia van rá, szóval jó lenne ha megmaradna. Szerintetek kérésre javítják a telefont úgy, hogy a gari megmaradjon? Valamint hova vigyem vissza?
Szerintem a vodnál az eladók sokat nem tudnának segíteni, főleg nem abban, hogy mennyibe is kerülne ez nekem...Köszi
-
arminlok
senior tag
válasz freezespider #14821 üzenetére
Hosszan megnyomod kivágás , rányomsz hosszan a megfelelö mappára esetünkben a fájrenszer gyökér / data mappára és ott lesz az alján h "Beillesztés ide"
-
rdt89
addikt
Nem rég bukkantam erre a telefonra. Barátnőm pont váltás előtt áll és közösen kezdtünk el keresgetni telefonokat. Először az Xperia M, majd az L, majd az S majd az Sp és legvégül a T az ami mellett maradt, hogy ez kell neki. Nézegettem a telefont meg a hardvert, és mondtam jó-jó de annyira mégsem, valami ütősebbet akartam neki, ritkábbat egyedibbet. Ekkor bukkantam rá erre a telefonra, kinézetre az eddigi legszebb telefon amit valaha láttam, a hardvere is korrekt, még ha a SOC ritka is és nem sok játék fogja felismerni, de a 2gb ram (ami már minimum lenne a 4-es feletti droidon) szép teljesítmény. Nekem is kínai telefonom van. Mondjuk nem ennyire ismert hazánkban mint a Huawei (Zopo C3), de az is korrekt munka. Az se fagyott, lassult, indult újra sose. Majdnem 1 éves megléte óta egyszer se, igazából mióta meg van ki se volt kapcsolva, vagy újra se volt indítva, és annak is 2000mah-s akkumulátorával 4-5 napot simán kihúzok. Szóval egy szó mint száz plusz egy tag erősíti mától a Huawei P6 táborát és még én is fontolóra veszem, mert teszteket, tapasztalatokat olvasva az eddigi legkorrektebb ipari munkának tűnik! Kína jön felfele, mostmár minőség is társul a mennyiség mellé!
-
James67
aktív tag
Köszönöm a választ Neked is és torrent-nek is.Én is inkább a P6 felé hajlok. Játszani nem szoktam, módosítgatni sem.
Redmi Note 8 4/64
-
Májkülnájt
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, h a tés p6-on hogy lehet letiltani a indítási tés logót, hangzavart??? -
torrrent
aktív tag
válasz Májkülnájt #14836 üzenetére
Ebbe legálább beletömtek 2GB ramot. Kösz, de én az Sp-t kihagynám na meg a sony menüje . De hát kinek a pap kinek a papné
-
válasz Májkülnájt #14838 üzenetére
Antutu eredményre aztán cibálhatod az efütyidet... Főleg, hogy minden nagyobb gyártó csal az ilyen tesztprogramokkal.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
duvi
nagyúr
Ez most komoly?
-
torrrent
aktív tag
Nem fogok hazudni 18230. De ilyen kinek nagyobb a ramja játékba nem érdemes belemenni. Egyébként az 1GB al nem sokra mész, ha megy az email kliens, 6 böngésző ablak meg van nyitva, zenét hallgatsz és még öt progi pörög a háttérben, mert nem akarod őket bezárni.
Azért egy screenshotot megnéznék a 24150 pontról, mert az elviekben gyorsabb, mint a Samu note 2. Fura nem? -
Megígértem, hogy szólok, ha a google összekapja magát, és megoldódik az akkumerülési probléma. Szóval most már jó, lehet újra engedélyezni a programokat, és érdemes a legfrissebb verziót használni. Engedélyezés és frissítés után kell egy restart is!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
arminlok
senior tag
válasz Májkülnájt #14836 üzenetére
Én sony párti vagyok de az sp attol eltekintve, hogy valoszinüleg játékokban jobb, nem ajánlanám a p6 helyett. Egy lg optimus g-re viszont kapásbol lecserélném. ( az sp-nek köze nicns a felsökategoriás összeszereléshez, ronda a kijelzöje és kb ennyi elég is ahhoz h számomra ne legyen ajánlott termék)
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Tudtok egy jó printscreen progit? -
South Velen
addikt
Hali!
Elképesztő, de egy SIM cserével megoldódott a kálváriám. Tény, hogy vágva volt a kártyám, és elég neccesen, de eddig nem volt vele gond. Mondjuk így is furcsa, hogy egy frissítés után következett be, tehát nem tudom teljesen kizárni, hogy valami a szoftverfrissítéssel is volt, de egy új microsimmel teljesen visszaállt az akksi idő..
-
freezespider
tag
Köszönöm szépen mindenki türelmét, és segítségét!
Tegnap este végül sikerült visszahozni az értesítési sávot úgy, ahogy freemanone írta!
Köszi arminlok a total szerkesztéses dolgot, mert úgy sikerült bemásolnom.
Aztán mókoltam valamit de már nem tudom, hogy mit, és visszajött
Utána röhögtem egy nagyot, mert az alap probléma (bizonyos appok nem működnek) nem oldódott meg
De legalább van értesítési sáv, és öregedtem öt évet
Egyszóval köszike mindenkinekApropó.
Tudnátok segíteni egy jó keyboard appal?
Ill. hogy ja letöltöm akkor, hogy kell installálnom?
Mert egyszer egyet letöltöttem, de nem lett alapértelmezett![ Szerkesztve ]
-
jivanmukta
csendes tag
válasz freezespider #14849 üzenetére
Ha már letöltötted akkor:
Beállítások - Nyelv és bevitel - Billentyűzet és beviteli módok"Önmagam vagyok önmagam otthona, önmagamban lelek otthonra, önmagam vagyok saját menedékem."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest