Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
A beállítások/energia -ba kapcsold ki a gyors boot-ot és utána kikapcsolod, majd hangerő le+bekapcs.
1.24 es a verziód, ez érdekes. Nézd már meg ezek után a HBOOT-ba hogy nem-e S-OFF-os.@scapegt
Neked is grat hozzá![ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
-
scapegt
őstag
Ennek nagyon örülök
Akkor vk tud segíteni abban, hogy mi az a fekete matrica amit adtak hozzá? Rá van írva, hogy HTC Void....hátlapra kell ragasztani belülről?
A "H" betű azt jelenti két nyilacskával, hogy mobilnetezek? Van valami jófajta mérőprogi mobilnet mérésre?
[ Szerkesztve ]
-
-
CHIPman
nagyúr
Alakul az ára, végre nem 170k. Ha megoldják a bootloader unlockot, akkor beveszem a listába az S2 mellé.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
RobinHD
tag
tetszik nagyon ez a telo, de a GalaxyS II-nél nem jobb :S
Privátra illik válaszolni! :)
-
-
Chapell
aktív tag
Pár óra múlva innen is jön beszámoló.
''Csak állsz ott, vagy nézel is?''
-
CrAck69
senior tag
Itt a mobilnet mérésre alkalmas cucc
remélem működikszerk: már itt is elérhető(xxlgsm)
csak kár h 1év bolti gari -.-
12 hónap bolti garanciával:142900Ft[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
Tapasztalatok eddig: piszok gyors. A kijelző nagyon szép, a burkolat csodás tényleg első rangú. Térerőt nem sikerült tenyérre helyezve csökkenteni. Wifi-t nem tudom tesztelni, nincs a közelben. 8GB-os mSD a telefonban, Internal alapból 1.09GB szabad. Holnap jön át haverom és akkor egy rövid tesztet megpróbálunk összehozni, videóval stb...
Rockplayer Lite: 3perc után is van hang hardveres lejátszásnál.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,milyen megoldás van unlock-ra gar.vesztés nélkül?
Zero Defect.No Compromise !
-
CHIPman
nagyúr
3G Watchdog, ingyenes Marketen, és van pro változata is. DroidWall-al tudod korlázotni, hogy mi férjen hozzá. Egyébként igen, azt jelzi.
stufen2: Elméletileg igen, viszont ha nem kapsz hivatalos garipapírt, akkor elvileg nem tudod mivel beadni, nem muszáj elfogadniuk.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Chapell
aktív tag
Ez kicsit más. Ha az van írva, hogy bolti garancia, akkor még a magyar HTC szervizbe se viheted be csak úgy, hanem mindenképp a boltba kell vinni.
Pl a Speedshopnál, ahol 2 év gyártói garit adnak, vagy oda viszed vissza, ha valami gond van, vagy közvetlenül akár a HTC szervizbe (E-care)
Szóval elég valószínű, de persze nem 100%ig biztos, hogy ez valóban csak 1 év gari és csak a boltban érvényesíthető. Ok nélkül biztos nem olcsóbb ennyivel, főleg úgy, hogy most jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
Chapell
aktív tag
Amúgy eladó egy vadiúj Sensation, elnézést a reklámért, akit érdekel, nézze meg
http://hardverapro.hu/apro/htc_sensation_uj_fuggetlen/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
-
scapegt
őstag
Olyan progit kerestem ami nem sebességet mér hanem forgalmat de megvan már, Traffic monitor widget, külön méri a wifis és a 3G-s forgalmat is, az APNDroid-dal pedig ki-be lehet kapcsolgatni a 3G-t. Szóval minden király már
A teló még töltőn, még 10%-ot kell töltenie.
Viszont még nem kaptam választ a többi tulajtól, hogy mi az a fekete fólia ami a dobozban volt? Rá kell ragasztani valahova? Mi értelme? (felirat rajta: HTC Void).
-
-
scapegt
őstag
Akkor ok csak kíváncsi voltam, másnak van-e annyi gógyija, hogy kitalálja minek van a csomagban mert nem írnak róla.
Háttérképnek mekkora felbontásút keressek? Mert akármilyet teszek rá, nem akar "csúszni" a képernyővel...1080x960? (Valxeg igen, a google ki is hozza ilyen méretre a gyáriakat )
[ Szerkesztve ]
-
-
scapegt
őstag
Ez sem tetszik?
-
Josh777
tag
Szia, kicsit utánanézegettem, nem tudom minek van az fólia, csak annyit találtam h ha leveszed a hátlapot, találsz még 1-2 pici "VOID" feliratú matricát. Ezek olyan helyekre vannak ragasztva, melyekben neked nem lenne szabad belepiszkálni. Így ellenőrzik h belemókoltál-e a hardverbe.. no matrica = no gari
Amit külön kaptál, azt meg talán az értékesítőnek kellett volna felrakni valahova, attól függ mekkora / milyen alakú.. Tedd a képernyőre -
scapegt
őstag
Hehe, képernyőn nagyon jól mutatna De valószínűleg igazad van, bár nem tudom hova kellett volna ragacsolni Nekem futár hozta, senki nem tett semmit sehová De nem is baj Ha majd valakit érdekel fotó és video, holnap teszek fel (ahogy időm engedi). Egyébként nagyon baba, a kamera szoftverben van egy gomb, ha megnyomom, az előlapi kamerára vált bohóckodtam kicsit az egyik effekttel, olyan idióta fejet lehet csinálni vele, hogy 1 percig biztos röhögni fog rajta az ember
-
MODERÁTOR
Van a sense settings között widget , ami kapcsolja a mobilnetet , vagy a notification bar-t lehúzva a Quick settings alatt is megoldható , hogy lelődd a mobilnetet, és akkor nem is forgalmaz, nem is kell APN tiltással bohockodni.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
scapegt
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Azt inkább nem
Este repülő módra tettem, most pedig örömmel konstatáltam, hogy még nem ment le 10% az akkuból
Most így áll:
Kijelző: 76%
Nem használt telefon: 17%
Internet: 4%
Cella készenlét: 3%Üzemidő: 17 és fél óra, aktív használat: 3 óra.
Én már ennek is örülök
A fotók kicsit később jönnek Most még felteszem a SWI Ftp-t. (És rögtön egy hiba...nem tudom ki ismeri a progit...de hiába írok be username-t és pass-t, nincs Ok gomb, emiatt nem lehet tovább lépni. Back gombra nyomva törli a beírt adatokat és nem enged tovább )
Crey: Miután feltettem az APN-t, észrevettem, hogy ki lehet kapcsolni a mobilnetet gyárilag is. Azt gondoltam, hogy a "Mobilhálózat" azt jelenti, hogy on vagy offline a telefon és nem a mobilnetet kapcsolja ki-be, de örülök, hogy van benne ilyen.
Ja még valami..nekem azt írja, hogy Teljes memória: 558 MB
Használt: 454 Mb, Szabad: 104 Mb. Nektek is ennyi?[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Tud valaki egy Sensation-ön is működő FTP progit? Nem akarom dugdosni a telót a gépre, de 3-at próbáltam, egyik sem jó
A SWI Ftp-n nincs OK gomb, Wireless File Transfer Pro működne, de magától megszakítja a letöltést. Az AndFTP-hez pedig biztos én vagyok a hülye, de nem tudtam úgy használni ahogy én akartam. Nem akarom teleszemetelni a telót, megköszönném, ha vk tudna egy működőt...csak a képeket, videokat szeretném áttenni a gépre.
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen készülékem, egyelőre vegyes érzelmekkel viseltetek iranta
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
-
Lall
veterán
Régen volt droidom, de az Astro file manager-t használtam ilyen céllal. Van benne egy Lan fülecske New -> Scan. Megtalálja a géped és másolgathatsz is. Azt hiszem ez a legegyszerűbb.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
animoo
senior tag
Szoftveresen nem hozza egyelőre azt a szintet,amit varnek tőle. Kiforratlan a rendszer. Meg optimalizalas teren is hagy kívánnivalót maga után. Amúgy rendben van, nagyon szép,és jó kézbe venni. A kijelzoje is tetszik a sok kritika ellenére is. A bongeszes is rendben van, de bár ertenem, miért zárja be a többi ablakot egy idő után. Fura a memoriakezelese.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Na még 1-2 gyors észrevétel: hangerőben sokkal jobb mint a Desire cserébe hívások közben ha maximumra tekered kicsit elkezd torzítani, viszont 1 fokkal visszavéve is nagyon tiszta és érthető.
Jelenleg (Battery Watcher Widget) 10 óra 31 perc után 82%-ot ír akkura. Mindezt úgy, hogy FB szinkronizáció, HTCSense és HTCHub szinkronizáció, Weather szinkronizáció valamint 1 Gmail és 2 külső mail cím szinkronizálása van bekapcsolva és a mobil hálózatokat nem kapcsoltam le.
Az érintő gombokat nehéz kicsit megszokni a Desire után, de nagyon jól működnek. Kijelző érzékenységgel kapcsolatban sem találkoztam semmilyen problémával.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Chapell
aktív tag
Akkor tőlem is 1-2 észrevétel. A Swype-szerű bevitel elég szar, alig ismer fel valamit, szinte használhatatlan. Application restore-nál az egész telefon marhára be tud lassulni, kb annyira mint a Desire. Ráadásul összességében a felület átmenetei nem olyan simák, mint az eddigi Sense-eknél, hiába a nagyon durva proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest