- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Akkorák már ezek a "telefonok", h olyan, mintha egy 4,3-as gps-el telefonálna az ember. Remélem, hamarosan jönnek az 5 és 7 colos telók is... Már látom a jövőt, amikor 17 colos telefonokkal telefonálnak az emberek az utcán, természetesen a fülükhöz tartva. Legalább eltakarja a napot...
Egyébként jó a cucc, meg szép, meg minden, de nem kéne. -
EczkE
veterán
Ezt már nevezem. Ez már nem ráncfelvarrás kategória.
Asszem mindenféleképpen!
-
yakuza.tora
addikt
Na, ez esetleg már válthatja a Desire-emet!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Integra
titán
válasz Dr.Anonymus #82 üzenetére
szerintem meg nemes egyszerűséggel szar a déziben is a kamera meg ez a rohadt optikai egér exponáló gomb is. de nem veszünk ezen össze mit kezdek vele hogy ok, fotózik, ha éppen teliberaknak hátulról piros lámpánál és 5ik fotó lesz használható majd a rendőrségen? vicc, komolyan..
hibát hibára halmoz, ergonómialiag katasztrófa, iszonyú sok képet ront, zajos, mosódik, ááá, hagyjuk is, csak ideges leszek..
akkor már inkább ájfón...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
eNKá
csendes tag
Az okos telefonok legnagyobb gyengéje az üzemidő.
Mivel manapság az akkumulátorokon nem igazán fejlesztgetnek igazán nagyot, így a különböző fogyasztók energiafelvételét kell mérsékelni.
A legnagyobb fogyasztó nyilván a kijelző. Ezért célszerű a gyártóknak ennek az éhségét csökkenteni.
Itt ez nem tudom mennyire sikerült.A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodákra egy kicsit várni kell!
-
debrejo
senior tag
Nem értem ezt a "gagyi a műanyag ebben a szegmensben" dolgot. Ha veszel egy ilyen telefont, nem pattintassz rá legalább egy casemate tokot? Vagy a 150k-s telefont zokniban hordod?! lmao
Ha tokban van, nem mindegy miből van az a hátlap? Vagy te ha beülsz egy kávézóba (tárgyalásra, sulit direkt nem írom ide, mert ott tényleg megy az e-penis mutogatás, bla-bla) kipattintod hogy villogj aka " ezt sasold ez fém vazze!" ?
Ha meg csak azért nem teszel tokot rá, mert ugye ez fém hátlap, nem gagyi műanyag lássa csak mindenki, megsúgom, még a fémet is össze lehet karcolni a mindennapokban úgy hogy sírnál...
Agyam behal ezen a ha nem fém akkor szar dumán[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Úgy egyben mindenkinek, aki a HTC-t ekézi az S-LCD miatt.
1. nem véletlenül kerültek ki az AMOLED panelek a Desire-ből sem. Tudjátok miért? Mert a Samsung nem volt képes annyit gyártani, amennyi kellett volna.
2. Miért nincs IPS meg S-IPS panel a telefonban? Két apróság: 1. Az Apple iszonyat mennyiségű panelgyártót leköt a rendeléseivel az iPhone, iPad, iPod szériába.
Mi is van ezekben a cuccokban? Csak nem IPS panel? Hínnye, hogy másnak ezt nem sikerült még összerakni..... Ja és még ezt sem tudják kielégíteni, folyamatos alkatrész hiány van almáéknál is.
3. Az Apple vásárlási kedve mellett volt még egy olyan apróság az elmúlt hónapokban Japánban, ami ilyen földrengés szerűség, meg egy édes kis cunami, ami gyárakat, gyártósorokat - mindemellett embereket - törölt el a föld felszínéről...
Remélem amúgy, hogy lesznek újra olyan hsz.-ek, hogy fúj S-LCD, meg mérnem IPS, meg mérnem Samoled+ ....
f@szom, gondolkodjatok már.
debrejo:
Nekem Desire-ön hosszú ideig nem volt tok. Csak elkezdett lepattogni a tetejéről a festék (én voltam a farok, volt hogy összekerült aprópénzzel - kulccsal), akkor vettem rá egy CaseMate tokot.
Csakhogy így 2x olyan bunfordi, ráadásul nehezebb is lett.
Szóval de, fontos a fém....
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Zsebben hordom a telefonjaimat és nem fordult meg a fejemben, hogy casemate tokot pattintsak rá, sose. Nomeg zokniban? WTF?
Na jó, az iPhone 3GS nagyon érzékeny (és mivel használtan vettem, kopott is), ezért kapott egy műanyag kemény hátlapot.
“All nothings are not equal.”
-
Dr.Anonymus
addikt
én sose vettem telefon burkolót, max egy bőrtokot,
szerintem csúnyák ezek a védőtokok
az meg hogy valakinek fontos a minőségi anyag, az megint prefrencia kérdése, és el kell fogadni ha igen..de talán abban nem veszünk össze, hogy nem véletlen hogy a műanyag trabant helyett ma már az autók kicsit másból készülnek..
-
utomi
senior tag
De komolyan gondolom mert volt egy videó valahol a youtube-on, de most persze nem találom, ahol a 0,02mm-es hátlapot agyon hajlítja a tesztelő, meg tekeri jobbra balra, de semmi. Még csak nyoma se látszik a műveletnek. A DHD-m meg pár hét után már karcos volt és bezony elég hamar megpattant a fém. ÉS bizony baromira nem könnyű telefon. Gyakorlatilag egy idő után kényelmetlen volt a kezemben tartani.
Utomi: Ki ne találd már hogy a fémtől olyan nehéz lesz a telefon, omnia7 tulajként jót nevetek ezen, meg annyira elfogult se légy hogy kitaláld hogy egy jó drága high end telefonnál korrekt dolog az egészet műanyagból legyártani...
Hát pedig de. A Desire HD kifejezetten nehéz darab, gondolom ez se könnyebb. Az Omnia 7 egy fokkal könnyebb de az nem is full fém. Mielőtt jön a láttál e már dolog, igen mind2 teló megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Ez igen tetszetősre sikeredett és az árát sem találom elszálltnak. Nekem a hátlap nem a szívem csücske, de egyébként rendben van a készülék. Kíváncsi vagyok szolgáltatóknál milyen árcédulát kap, főleg az SGS2-höz mérten.
Szerk.: Ö izé... Tényleg csak 1G a belső memória?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
.bableWes
őstag
na végre egy normálisnak mondhato kamerával megáldott android. csak még mindig brutál drága
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
CrAck69
senior tag
Ezek szerint a DHD helyett ilyet veszek xD
Egyszer fenn....
-
debrejo
senior tag
A fémet is ugyanúgy összebassza egy kulcs, az aprópénz, bármilyen keményebb fémből készült tárgy, max nem olyan gyorsan mint a műanyagot. Pont ugyanezen szempontból vettem én is tokot az SGS-re. Az elődje, egy Nokia6120c másfél év zsebben hordás után (pedig én figyeltem hogy pénz meg kulcs ne kerüljön mellé) úgy nézett ki hogy még a legganébb csöves is utánamdobta volna ha nekiajándékozom.
@Karma: Zokni=tudod ilyen tesis táska kicsiben telefonra, aminek a szája összehúzható
3GS: két nagyon közeli barátomnak is van, az egyikrögtön az elején dobott rá egy fóliát a hátlapra, hááát...Nem beszélve arról hogy elrepedt az egész hátlapja.
A másik zoknit húzott rá azonnal. Ezt nem akarom ecsetelni, milyen...khm, tré (meglett férfi az illető!!!) -
debrejo
senior tag
válasz Dr.Anonymus #112 üzenetére
A trabant nem műanyag volt hanem préselt falemez. És, bizony, hiszed vagy sem, a műanyag felé haladt (és halad is) az autóipar mindig. Nézd meg egy akármilyen supersportautót. Max alumíniumot meg nemesfémötvözeteket találsz benne. A kaszni viszont szinte teljesen műanyag (például karbonszál)...
Itt most én nem "A" casemate tokok előnyéről akartam esszét tartani, hanem arról, hogy nekem legalábbis fontos, hogy egy ilyen értékű telefont védjek a karcoktól (is), amit egy műanyag tokkal teszek, ez szerintem az ideális. Innen kezdve a hátlap lehet felőlem kovácsolt magnézium, hótt nem érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
"bármilyen keményebb fémből készült tárgy, max nem olyan gyorsan mint a műanyagot. Pont ugyanezen szempontból vettem én is tokot az SGS-re" - Kotekedes: SGS az muanyag nem?
Kulon zsebbe hordom a kulcsomat es a telefonomat, de ha egyutt van azt is kibirja ( eleg massziv a festes rajta )
-
DemonDani
addikt
de
Most először érzem hogy kezdi kinőni a kompromisszumos pontokat a HTC, ez a kamera rendben hogy nem a legjobb, sőt messze áll tőle, de nem olyan kékes vacak mint az eddigi HTC-k, szóval tetszik. És tényleg a fém miatt inkább ide húzna a szivem mint az SGS2hőz.
Amúgy lassan tényleg esedékes lenne már hogy csináljatok egy nagy multimédiás Shotoutot! Sok HD videós cuccot összevetnétek a kompakt HD kamerákkal, esetleg 50-60ezres Toshibákkal aztán el tudnánk helyezni őket, feltételesem a 30 és 50-60ezres Toshibák között lennének, akkor fényképező részen is vannak szép cuccok pl az N8 (ami jelenleg a csúcs szerintem) merre foglalna helyet a kompaktok és ultrazoom-ok képminőségével szemben, nameg valami komolyabb audiórendszeren mit nyújtana a beépített audio chippje pl az Iphone4-é vagy az SGS-é, esetleg ezek ellen mit tud kezdeni ez a HTC, az is érdekelne, szóval megtalálhatnátok a legjobb multimédiás készüléket és belőhetnétek hogy milyen értékű kamerákat, zenelejátszókat vált ki...
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Davidoff91
aktív tag
Nem akarok trollkodni, tényleg nem, de most megnéztem az oldalon egy másik jelöltem, az Incredible S tesztjét és haljak meg az sokkal gyorsabb, mint a Sensation...És pedig itt az odalon, ha jól látom, az Incredible S még 2.2-vel van tesztelve...
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
MODERÁTOR
igen, én is ezt írtam, hogy a fém is karcolódik - ezt szívtam meg én is.
valószínűleg, sokunk itt fém fetisiszta. Tehát ha ennyi pénzt kiad egy eszközért, abban legyen "anyag". Főleg, ha meglát egy olyan rettenetet, mint az új Galaxy SII hátlapja. Elismerem én, hogy nem törik, nem szakad, meg biztosan jó, de kb. olyan érzésem van, mintha egy S8-as Audi-t gyártanának le a HungaroPlast-nál...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem a felületben, de ezt senki nem vitatja, a tesztben is írták hogy:
"A Sensation ugyanis a Sense 3.0-s verziójával érkezik (végre rímel a termék és a kezelőfelület neve egymásra), amelyről egyöntetűen az a szerkesztőségi álláspont, hogy a legjobb gyári interfész jelenleg"és ez azért nem apró dolog, ha belegondolunk hogy az iphone is csak ezzel nyert csatát anno..
-
SzlobiG
félisten
Nem rossz, de nekem a meetingen se tetszett ez a készülék a sense felület egyedül ami miatt kéne...de sokkal inkább egy S2-t vennék ez helyett. A kijelzője hiába a nagy felbontás a galaxy s-nek sokkal szebb volt mellé téve.
-
eNKá
csendes tag
Fém vagy műanyag?
Ezt mindenkinek egyénileg kell eldönteni. Mindkettőnek van pozitív és negatív oldala egyaránt. Tömeg, karcállóság, hőleadás, stb.
Mivel azt az anyagot, ami mindkettő pozitív tulajdonságait egyesítené, a negatívakat pedig nélkülözné, még nem találták fel, így vagy ilyennel, vagy olyannal gyártják a telefonokat.
Valaki írta előttem, hogy preferencia kérdése. Ez így van. Például egy másfél milliós Breitling ugyanúgy mutatja az időt, mint egy ötvenezres Casio (nyilván vannak különbségek), vagy egy eljegyzési gyűrűben a szak avatatlan szemek nem veszik észre, hogy gyémánt van vagy cirkónium, de az egyénnek ilyen vagy olyan kell a megfelelő életérzéséhez! Ennyi és nem több, szerintem.A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodákra egy kicsit várni kell!
-
frenetik
tag
azért az engadget-en is érdemes elolvasni a tesztet. ők nem ennyire lelkesek.
[link]
szerintem, ami meglepően gyenge, az a kijelző. -
Misály
addikt
válasz Dr.Anonymus #127 üzenetére
Csak egy apro gonoszsag, milyen okosan megoldottak a menuben valo scroll akadasat, lecsereltek lapozasra. Amugy ez az idojarasos tema tetszik, kamera meg mindig fail.
-
marcus14
tag
Szép kis teló
"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
utomi
senior tag
Én pl. vitatom. A Sense egy nagyon jó felület de egyrészt valóban képtelen a lényegi megújulásra és így unalmassá válik, másrészt pedig nekem már túlzásba átszabja az Androidot. Mint egy másik HTC tesztben írták itt a Mobilarenán egy platformon belüli platform. Nekem jelenleg jobban bejön a TW 4.0. Mondom ezt úgy, hogy a TW3-at utáltam. Egyébként a külföldi tesztek valóban nem ennyire lelkesek de ugye a Mobilarena mindig is nagyon szerette a Sense-t!
-
ThorsHUN
őstag
Az iPhone a rendszerrel es nem az UIval nyert csatat nem?
Amugy szerintem is a legjobb UI (bar teny, hogy eddig csak korabbi TW UIval volt dolgom, de hiszek a szerkesztoknek teszteloknek). Ketsegtelen, hogy nagy, eroforrast zabal, de szep es felhasznalobarat.
Amugy meg velemenyem szerint a SGS2 jobban sikerult, mint a sensation. Mar csak hardveresen is jobban muzsikal (bar a ketmagos procinal a kulon mukodest tekintve azt hittem, hogy minden ketmagos proci tudja mar ezt...)
-
joey04
titán
a felhozott samoled(+) dolog csak egy. ahogy nézem, a htc kijelzője nem kiemelkedő, de a samunál csak jobb lehet. meg ismerjük már a samut szoftveresen, kösz nem kérek belőle. a htc biztos jobb lesz, bugmentesebb, és folyamatosabb, még papíron gyengébb vason is. Anyaghasználat, és ahogy nézem az akksi is jobb (nagyot fejlődött a htc). Aztán ott a Sense, ami nem csupán pofán röhögi a samu próbálkozását, de olyan szépen passzol minden mindenhez, hogy az már-már egy másik gyártó megoldását idézi néhol. így pótolni sem lehet külső megoldásokkal. felhasználói élményben odaver rendesen (nem volt ez mindig így). ez számít, nem a vas, meg az általa megszült eredmények a szintetikus tesztekben. persze mindez csak akkor igaz, ha a videóban látható lag javításra kerül, bár sgs 2 szintre szerintem hamar fel lehet javítani. Megszűnni teljesen biztos nem fog, mert ez is csak android. Olvasva a hozzászólásaidat, nyilván egy szavammal sem értesz egyet, ami nem baj, csak ne próbálj meggyőzni, mert nem fog sikerülni. ahogy én sem próbállak téged, csak kérdeztél.
-
debrejo
senior tag
Lejárt a szerk idő:
Nem beszélve arról, ha a műanyag héj olcsóbb mivoltával megspórolt pénzt optimalizálásra fordítja a gyártó, máris sokkal jobb érzés, nemde? (Erős feltételezés ez persze, csak reménykedem). -
rep3at
őstag
A videó elején sikerült jól bepörögni
A készülék nagyon tetszik, nagyjából hozta is az előzetes várakozásaimat, bár a fényképezőn csiszolhattak volna, nem hiszem el hogy nem veszik észre a HTCnél hogy tenni kéne valamit. Ettől függetlenül kéne.
Forward thinking. كرر
-
utomi
senior tag
De, hogy ne csak én mondjam hanem egy nagyobb fórum is:
"Our biggest issue is with Sense, whose fancy new graphics and improved lockscreen utility can't hide the fact that the core UX hasn't materially changed from the days of the Hero."
from engadget!a felhozott samoled(+) dolog csak egy. ahogy nézem, a htc kijelzője nem kiemelkedő, de a samunál csak jobb lehet.
Igen persze. Minden tesztben ezt olvasod. Lehet nem szeretni a Samsungot de a kijelző fényévekre van az SLCD-től. Láttál már ilyet élőben?
meg ismerjük már a samut szoftveresen, kösz nem kérek belőle. a htc biztos jobb lesz, bugmentesebb, és folyamatosabb, még papíron gyengébb vason is.
Az SGS-re még igaz volt a lag és a bugzás de az SGS2-n ennek nyoma sincs. Nézd csak meg az XDA-t. Egyszerűen kis túlzással nincs mit javítani a telón mert annyira jól be lett lőve a szoftver. Se lag,se bug. Megint csak volt a kezedben vagy mire alapozol?
Anyaghasználat, és ahogy nézem az akksi is jobb (nagyot fejlődött a htc).
Az akku a Samsungban nagyobb szóval...., az anyaghasználat tekintetében pedig ez rohadtúl egyéni preferencia.
Aztán ott a Sense, ami nem csupán pofán röhögi a samu próbálkozását, de olyan szépen passzol minden mindenhez, hogy az már-már egy másik gyártó megoldását idézi néhol. így pótolni sem lehet külső megoldásokkal. felhasználói élményben odaver rendesen (nem volt ez mindig így).
A TW4.0 annyira újjászületett, hogy gyakorlatialg nem sok köze van a TW3-hoz! Nem csak szép lett de nagyon szépen koherens az egész Gingerbread-el. Testrészabhatóságban pedig szépen veri is a Sense-t. Ez egyébként szépen ki is maradt az SGS2 tesztből amit nem is értek teljesen.
ez számít, nem a vas, meg az általa megszült eredmények a szintetikus tesztekben. persze mindez csak akkor igaz, ha a videóban látható lag javításra kerül, bár sgs 2 szintre szerintem hamar fel lehet javítani. Megszűnni teljesen biztos nem fog, mert ez is csak android. Olvasva a hozzászólásaidat, nyilván egy szavammal sem értesz egyet, ami nem baj, csak ne próbálj meggyőzni, mert nem fog sikerülni. ahogy én sem próbállak téged, csak kérdeztél.
Persze de ami tény az tény. Hogy kinek mi a szép az egy dolog, de azért kamuzni felesleges!
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Ez annyira nem vigasztalja a DHD tulajokat... Arrol nem is beszelve, hogy allitolag az android egy superfluid rendszer, azert szep lassan megemlitik a tesztekben, hogy najo ket maggal ez mar csak neha roccen meg
"Nem beszélve arról, ha a műanyag héj olcsóbb mivoltával megspórolt pénzt optimalizálásra fordítja a gyártó, máris sokkal jobb érzés, nemde?" Elkepzelem ahogy egy R&D mernok a kovetkezoket mondja: Miota muanyaggal dolgozik a gyartosor, 17%-ot nott a fizetesem!
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
A fém-műanyag-karc témához hozzászólva: Lehet zsebben hordani a telefont, de aprópénz és kulcs nélkül. Nagyrészt én is így tárolom és semmi karc nincs rajta. Na meg persze vigyázok rá, mert engem úgy neveltek, hogy amim van kíméljem is meg.
A teszt jó, de ennyiért más telefont választanék(vagy ennyiért nem venék telefont sem!?). Saját vélemény, nem lehurrogni.
-
Straw
senior tag
Nem sűrűn osztom a véleményed de most +1, ennél jobban nem lehet leirni.
(#140) utomi "A TW4.0 annyira újjászületett, hogy gyakorlatialg nem sok köze van a TW3-hoz! Nem csak szép lett de nagyon szépen koherens az egész Gingerbread-el. Testrészabhatóságban pedig szépen veri is a Sense-t. Ez egyébként szépen ki is maradt az SGS2 tesztből amit nem is értek teljesen."
Ezt kifejtenéd? Esetleg példával ha lehet.
[ Szerkesztve ]
42
-
Ricardo
titán
Nem rossz kütyü. A kamera valóban lehetne jobb. Pirospont a "külön pörgő magokra".
Végre valami pozitív fogyasztás ügyben, a gyártási technológia fejlődésén túl ,ha már az akkuk nem igazán követik a változásokat.A fém burkolat is jó választás.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
A kijelző szerintem feleslegesen nagy ekkora felbontáshoz. A hátlap undorító htc-szint. De egyébként eléggé ütős telefon lett, már csak az androidnak kellene haladni a korral. WP7-el talán jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Integra
titán
neked sem ártana gondolkodni azért...
az alap felállás az s-lcd ügyben az, hogy NEM üti meg azt az ELVÁRT minőségi szintet, ami a PRÉMIUM kategóriában KELL nagyon sokak szerint. jogosan.
erre jössz te azzal, hogy beszállitási gondok miatt kiváltották az amoledet, ami amúgy igaz, csakhogy...
LOL, hát mi fészkes fene köze van ennek beszállitási nehézségnek a minőségi problémákhoz??????[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Oppenheimer
nagyúr
Abba a hibaba esel, hogy azt hiszed minden a specifikacio. Fognak meg turpissagok kiderulni az SGS2rol, kapasbol mondok egyet: gyenge wifi antenna. Szerintem Joeynak igaza van. En a felbontast preferalom a szinekkel szemben, szoval szerintem a HTC kijelzoje jobb mint az SGS2e.
Amugy az irasodbol tisztan latszik, hogy elfogult vagy. Nem tudom miert kell erzelmileg vonzodni egy telefonhoz, vagy egy gyartohoz.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
utomi
senior tag
Persze.
1,
Az összes gyári Samsungos Widget szépen átméretezhető. Ahogy a tesztben is írták ha belépsz widget szekesztés módba nem lép ki így nagyobb eséllyel tudod az adott oldalt testre szabni.2,
Az alkalmazás indító felületen az ikonok könyvtárba csoportosíthatóak ugyanúgy ahogyan mondjuk iPhone4-en is. (Ez nem volt benne a tesztben pedig iszonyat hasznos sok programnál!) Ráadásul én döntöm el, hogy hány oldal legyen , ugyanis szabadon hozzáadható plussz oldal így nagyobb eséllyel válogatom szépen kategóriákra a programokat. Értem ezt úgy, hogy akkor is hozzáadhatok egy plussz oldalt ha nincs még tele az előző.
Nem is beszélve arról, hogyha az Alkalmazás indítón alul a kis számokra hosszan nyomunk átlehet pörgetni az oldalakat. Így gyorsan eljutok oda ahová akarok.
Ami szintén kimaradt a tesztből, ha két újjal összehúzom az oldalt az ALKALMAZÁS indítón akkor ugyanúgy előhozza az oldalak kicsinyített mását mint widget nézetben. (Mac-esek kedvéért Exposé szerű nézet)
Plussz az alkalmazás indító lenkerék szerűen továbbgördíthető, tehát soha nem érsz a végére.A gyári widgetek pedig legalább annyira szépek és hasznosak lettek mint a Sense-ek. Gyorsba ennyi jut eszembe pedig van még több finomság is.
Abba a hibaba esel, hogy azt hiszed minden a specifikacio. Fognak meg turpissagok kiderulni az SGS2rol, kapasbol mondok egyet: gyenge wifi antenna. Szerintem Joeynak igaza van. En a felbontast preferalom a szinekkel szemben, szoval szerintem a HTC kijelzoje jobb mint az SGS2e.
Nem hiszem mert nyilván nem. Nem tudom ezt hol olvastad tőlem. A felbontás pedig marha jó dolog, de a SAMOLED+ nem csak a színekben jobb. De mind1.
Amugy az irasodbol tisztan latszik, hogy elfogult vagy. Nem tudom miert kell erzelmileg vonzodni egy telefonhoz, vagy egy gyartohoz.
Mert aki anélkül, hogy bármelyik telefon is a kezében lenne máris megállapítja, hogy a Sense 3 odaveri neki az egyértelműen nem elfogult.
Elfogult legfeljebb olyan értelemben vagyok, hogy ez a telefon (SGS2) egyszerűen lenyűgözött. Pedig nem kevés teló megfordul a kezemben. De a Samsungot mint gyárat annyira nem kedvelem. Ez nem is erről szól.[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Pont ma írtam erről egy másik topikban:
"Bár érteném hogy miért kell omnia7-re mindenféle ronda tok...Egyrészt azért is omnia7-et választottunk gondolom mert külsőre talán a legszebb wp7-es telefon. Akkor viszont elég nagy öngól elcsúfítani egy tokkal. Másrészt majdnem mindenkinek fontos volt hogy vékony legyen, na most egy tokkal vastagabb lesz tehát megint csak öngól. Egyébként az eleje üveg a hátulja fém tehát igazán strapabíró cuccról van szó. Én legkevésbé sem vigyázok rá, dobálom az ágyra, zsebben hordom sokszor kulcs vagy öngyújtó mellett akármilyen felületre lehet az beton is simán lerakom kijelzővel lefelé vagy hátlappal lefelé egyaránt és persze még sorolhatnám. Lassan két hónapja kapja ezt a kiképzést a telefon és se hátul se elöl egy darab karc sincsen. Tehát nagyon nem értem ezt a tokban tartást. Valaki indokolja meg."
Ez nagyrészt az összes fémes telefonra igaz.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest