- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
David75
őstag
Az iphone 3G-met 2 évig használtam úgy hogy egy percet se volt tokban ugyan ilyen hanyag módon és a kijelzője sehol sem volt karcos, mi több a fém keret se. Az más kérdés hogy a hátlap a legócskább mű anyag ami a tokban is karcolódik emiatt hajszálkarcos volt. Ha a hátlap fém lett volna akkor két év után se lett volna rajta egy darab karc se. Egyébként pedig a telefon van értem és nem én ő érte...
-
David75
őstag
Pont ma írtam erről egy másik topikban:
"Bár érteném hogy miért kell omnia7-re mindenféle ronda tok...Egyrészt azért is omnia7-et választottunk gondolom mert külsőre talán a legszebb wp7-es telefon. Akkor viszont elég nagy öngól elcsúfítani egy tokkal. Másrészt majdnem mindenkinek fontos volt hogy vékony legyen, na most egy tokkal vastagabb lesz tehát megint csak öngól. Egyébként az eleje üveg a hátulja fém tehát igazán strapabíró cuccról van szó. Én legkevésbé sem vigyázok rá, dobálom az ágyra, zsebben hordom sokszor kulcs vagy öngyújtó mellett akármilyen felületre lehet az beton is simán lerakom kijelzővel lefelé vagy hátlappal lefelé egyaránt és persze még sorolhatnám. Lassan két hónapja kapja ezt a kiképzést a telefon és se hátul se elöl egy darab karc sincsen. Tehát nagyon nem értem ezt a tokban tartást. Valaki indokolja meg."
Ez nagyrészt az összes fémes telefonra igaz.
-
igen, én is ezt írtam, hogy a fém is karcolódik - ezt szívtam meg én is.
valószínűleg, sokunk itt fém fetisiszta. Tehát ha ennyi pénzt kiad egy eszközért, abban legyen "anyag". Főleg, ha meglát egy olyan rettenetet, mint az új Galaxy SII hátlapja. Elismerem én, hogy nem törik, nem szakad, meg biztosan jó, de kb. olyan érzésem van, mintha egy S8-as Audi-t gyártanának le a HungaroPlast-nál...
-
Misály
addikt
"bármilyen keményebb fémből készült tárgy, max nem olyan gyorsan mint a műanyagot. Pont ugyanezen szempontból vettem én is tokot az SGS-re" - Kotekedes: SGS az muanyag nem?
Kulon zsebbe hordom a kulcsomat es a telefonomat, de ha egyutt van azt is kibirja ( eleg massziv a festes rajta )
-
Dr.Anonymus
addikt
én sose vettem telefon burkolót, max egy bőrtokot,
szerintem csúnyák ezek a védőtokok
az meg hogy valakinek fontos a minőségi anyag, az megint prefrencia kérdése, és el kell fogadni ha igen..de talán abban nem veszünk össze, hogy nem véletlen hogy a műanyag trabant helyett ma már az autók kicsit másból készülnek..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest