- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Elore szolok, hogy az utomi fele sgs2 teriteses ize ellen vagyok!
Ugyanakkor SZERINTEM a tesztekben latottak alapjan az sgs2 kameraja a legjobb a dual magos mezonybol. Az UI meg hiaba igyekeznek (szinten szerintem) tovabbra is a fapados hatast kelti a sense-el szemben.
Valamint tovabbra is szerintem az sgs2 vs sensation kuzdelembol az sgs2 kerul ki gyoztesen es meg jobban elhuzva, mint anno a desire vs sgs osszecsapasban. (Mondjuk tudomasom szerint az sgs2ben mar nem az a brutalis audio chip figyel, mint az sgsben... amihez mellesleg nem irtak meg a megfelelo drivert, igy kihasznalatlan lehetosegkent lebegett a semmiben a voodoo megerkezeseig)
Az sgs-rol tobb helyen olvastam, hogy eleinte boven tele volt bugokkal. Ezt sikerult orvosolni, de kivancsi vagyok igy lesz-e az sgs2 eseteben is?
Szerk:
Jah igen es a kijelzo.
Egy a lenyeg: lathato legyen tuzo napsutesben is. Hiaba csodaszep, vagy szinhu vagy akarmi, ha napfenyben semmit sem latsz belole. Az LG uj kijelzojerol eleg sok jot irtak... -
Alpár™
csendes tag
Ha a Galaxy SII-nek ratyi a kamerája, akkor ennek gyakorlatilag nincs is, annyira használhatatlan, értelmetlen.
Ismét kiváló teszt! Kellemes csalódás a Sensation, de nagyon bánom, hogy a htc nem tudja kinőni a hibáit. A kamera maradt az átlagos (gyenge), képernyője meg közepes. Bizony nekem ezek fontos dolgok, főleg a képernyő. Inkább többet Sense-t sem használok, csak filmeknél, játékoknál legyen már normális szine a 100+ ezres telefon képernyőjének. Mert a htc-k bizony fakók, szintelenek. Ez tény. Mindenkinek más az értékrendje, de mivel a htc ezt még nem tudta legyőzni, ezért a Sensation számomra felejtős.
-
utomi
senior tag
Egyrészt én ezt csak custom launcherekben láttam másrészt pedig ha neked nem jön be akkor ok. Szíved joga és nem is akarlak győzködni.
Őszintén szólva senkit se akarok győzködni mert marhára nem érdekel, hogy ki mit vesz, iPhone-t, HTC-t, Blackberryt, vagy WP7-et. Nekem attól se jobb se rosszabb nem lesz. Pusztán csak leírom a véleményemet. -
DemonDani
addikt
de
Most először érzem hogy kezdi kinőni a kompromisszumos pontokat a HTC, ez a kamera rendben hogy nem a legjobb, sőt messze áll tőle, de nem olyan kékes vacak mint az eddigi HTC-k, szóval tetszik.
És tényleg a fém miatt inkább ide húzna a szivem mint az SGS2hőz.
Amúgy lassan tényleg esedékes lenne már hogy csináljatok egy nagy multimédiás Shotoutot!
Sok HD videós cuccot összevetnétek a kompakt HD kamerákkal, esetleg 50-60ezres Toshibákkal aztán el tudnánk helyezni őket, feltételesem a 30 és 50-60ezres Toshibák között lennének, akkor fényképező részen is vannak szép cuccok pl az N8 (ami jelenleg a csúcs szerintem) merre foglalna helyet a kompaktok és ultrazoom-ok képminőségével szemben, nameg valami komolyabb audiórendszeren mit nyújtana a beépített audio chippje pl az Iphone4-é vagy az SGS-é, esetleg ezek ellen mit tud kezdeni ez a HTC, az is érdekelne, szóval megtalálhatnátok a legjobb multimédiás készüléket és belőhetnétek hogy milyen értékű kamerákat, zenelejátszókat vált ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest