- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
Ha valaki használja, akkor ViperX 4.0.6 relase hamarosan !
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Lufoo
csendes tag
Hi mindenki, telefon váltás miatt eladó sorba került a 11honapos HOX keszulekem , ha esetleg érdekel valakit az jelentkezzen privátban 55e. Köszi.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy One X készüléket. Azt kell róla tudni, hogy külföldről van és függetlenítve lett.
ENDEAVORU PVT SHIP S-ON RL
HBOOT -1.36.0000
recovery: valami TeamWinna most hazajöttem és toltam egy facory resetet és miután rebootolni akarok a recoveryből azt írja, hogy You Device does not appear to be rooted és felajánlja, hogy telepítem a SuperSU és akár arra megyek, hogy igen akár arra, hogy nem újra indul és htc logó fogad és 30 perc után is csak az van.
tudna valaki segíteni?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
szunyi777
őstag
válasz func93 #33556 üzenetére
Nagyon valószinű, hogy egyedi rom volt rajta, és a factory reset miatt már nem tud elindulni a rendszer, mert valószinűnek tartom, hogy törölve lettek benne olyan dolgok, ami szükségesek a gyári beállitások visszaállitása után!
Nincs esetleg Nandroid mentés az sd kártyán, hamár egyedi recovery van rajta?Ha nincs, akkor próbálj meg valamilyen egyedi romot feltenni!
ha szereted a Sense romokat, akkor éppen ma frissült a szerintem legjobb 4.2.2
Team Venom ViperX 4.0.6 - Sense 5 rom!
Igen komolyan testreszabható, stb...De várj egy kicsit, lehet hogy más fórumtársnak is van még 5lete, hogyan tudsz életet lehelni bele...
Mondanám, hogy csinálj még egy factory resetet, full wipe, stb... De szerintem az nem hoz eredményt...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz func93 #33556 üzenetére
twrp recovery-d van. (érintős recovery)
elég fontos kérdés, hogy melyik, mert ha 2.6.0-ás, vagy az előtti, akkor tudsz mount-olni pc-ről bármilyen romot.
amit aztán installálhatsz.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom állítani egy adott dologhoz az alapértelmezett programot? Névjegyzékben a név mellett ha rányomok hogy smst akarok írni mindig a facebook nyílik meg nem az sms szerkesztő.Gondolom egyszer mellényomtam,hogy a face legyen az alapértelmezett.
Mr.Brightside
-
Kiss67
senior tag
válasz kirkri #33526 üzenetére
Szia.
Én ilyet találtam , ugyan ez sensatoion, de szerintem pont olyan mint a one x.
Mit gondolsz?
Egyébként ha kell a kollégám és én ki tudjuk cserélni ezt a csatlakozót.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
milapsy
aktív tag
válasz milapsy #33553 üzenetére
haat en asszem vissza terek az insertcoin-ra..... jonak jo a viper rengeteg beallitasi lehetoseg amiket persze sose hasznalok viszont meg rocog ez is, az insertcoin meg ugy fut mint forro kes vajba de azert meg az alex kernellel meglesem, hogy milyen.... meg nezek egy akku idot milyen lesz, bar sokmindenre nem szamitok
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
HUTCHDB
nagyúr
-
PedroPascal
senior tag
Csináltam egy gyárvisszaállítást a HOX+ telómon, mivel nem magyar cid-es ezért most nincsen rajta magyar nyelv. A more local2 feltettem de nem csinálja meg.
Amikor még 4.1.1 volt rajta akkor működött így most 4.2.2-nél más kell?ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Steve1207
veterán
-
PedroPascal
senior tag
Köszi sikerült!
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Ha van itt valaki, aki kb. a megjelenése óta használja a gépet, érdekelne, hogy az akku mennyire kezdi megadni magát. Köszi.
-
-
milapsy
aktív tag
garancian tuli javitasra melyik szervizt ajanljatok?
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
kaciokos
őstag
válasz kirkri #33573 üzenetére
Így már világos, köszi. Egyébként jól értem, hogy ez azt is jelenti, hogy ha amúgy a telefonnak semmi baja, de az akku kapacitása már csökkent annyira, hogy zavarjon, akkor elviszed a Sufni GSM-hez, akik tudnak bele rakni új akkut? Mert gondolom a hivatalos szerviz eléggé drágáért teszi ugyanezt.
-
kirkri
addikt
válasz kaciokos #33575 üzenetére
Ez jó kérdés.
Nem ördöngösség magadnak kicserélni sem, kell hozzá egy akkumulátor és egy hővezető fólia.
A fólia lehúzható a régi aksiról is, ha nem akarsz rá költeni, de nagyon összegyűrődik, így a pontatlan illeszkedés miatt a hatásfoka némileg csökken, de nem vészesen.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
sapi91
csendes tag
válasz Kiss67 #33562 üzenetére
Szia! Jelenpillanatban 1 "ismerős" nél van a telefon mert én a csatlakozó nélkül nem tudtam használható módon csatlakoztatni az új kijelzőt! Ha esetleg ott sem jutnának semmire és aztmondod hogy ez a Fehér csatlakozó ugyanaz akkor MOST nagyon nagyon MEGNYUGODNÉK! És igénybe venném a segitségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
sapi91
csendes tag
válasz kirkri #33579 üzenetére
Szerintem igen mert a "kábelt" nem tudtam sehogysem beledugni! ha jol értelmeztem akkor ez valami 2 rétegü cucc ami közé bemegy a kábel majd a fehér valamivel odaszoritom... nahh most szerintem a felső réteg a fehérficáló alján van :S (ijenkor azért szidom a k...anyámat hogy mi a picsának álltam neki)
-
Kobe
veterán
a telomon a kamerat nem lehet elidnitani, legjobb esetben is egy fekete kepernyo megy csak, mintha le lenne takarva a lencse. majd utana rogton kifagy, es jon a hibauzenet.
Mindemellett a telo tuzforrora melegszik, es pillanatok alatt elparolog a toltottseg - 14% os figyelmeztetest kovetoen kb 3 perccel jott a 6 es 3% os figyelmeztetes. Persze kozben zero hasznalat volt.
Elfustoloben van a telo ?
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
3 betűs navigációmról eltűnt a hang. Újra lett telepítve, de így sem működik. Mikor a hangokat cserélgetem, egy pillanatra megszólal, megjelenik a hangerő állítás csúszkája, de egy pillanat alatt leugrik minimumra.
Valaki esetleg tud erre megoldást?
A Sigyc Auránál is a szó végi ragokat levágja.p.l fordulj balra helyett fordulj bal-t mond.
Köszönöm előre is.
( HOX+ )[ Szerkesztve ]
-
Joachim21
őstag
Ezt próbálta már vki? (4.4 a HOX-on?)
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
-
szunyi777
őstag
Beállítások /alkalmazasok/ aktuális alkalmazás és az alapertelmezesek törlése... Esetetben a facebook
-
Merrell
csendes tag
Sziasztok,
sajnos lámaként (vén fejjel) rootolni vágyott kedvem , és ráadásul úgy tűnik pechem is volt.
Egy külföldi honosságú, rootolt HTC One XL telefonom van kb fél éve. andr. 4.1.1, Sense 4,5.
Minden jól ment míg meg nem jelentek a 4.2 es sense 5 os updatek, amit én szívesen kipróbáltam volna, ám azok nem mentek fel a telefonomra...lévén "nem gyári".
Hetek óta játszom a gondolattal, hogy elvégzem az okosítást manuálisan. Néhány félautomata appal eljutottam oda, hogy a készülékre kompatibilis EVITA_UL_JB_50_S_TMO_DE_5.08.111.2_By_Turge cuccot felteszem. A megfelelő appal megkerestem a letöltést, elindítottam.
A dolog elindult, kezdtem örülni...alul ment a csíkos töltés jelző...ám a folyamat közben az egyik pillanatban kialudt a kijelző. Nézem, nyúlok a bekapcsológombhoz, de ekkor belém nyilalt, hogy feltehetőleg flash közben a telefon takarékos módra váltott - azaz vélhetőleg elszállt a rendszer alóla.
Nos azóta nem lehet bekapcsolni sem...hard reset kombót lenyomva eljut a "HTC quietly brilliant" -ig, majd 5 sec után kikapcsol. :-(
A pc nem látja a telefont, nem látja a rendszerét sem a könyvtárszerkezetét, még a piros töltés lámpa sem világít (még hálózatról sem).
Van-e ötlet, elsőnek "otthon" vagy netán érdemes az előfizetői szervízbe vinni, vagy ezt tuti temethetem?Előre is köszi.
Üdv,
Merrell -
kirkri
addikt
válasz Merrell #33597 üzenetére
A jó hír, hogy a telefonod nem lett kuka.
Kinyitod a bootloader-t (bár az talán már nyitva van, ha már sikerült "kinyírni" a telefont) , felteszel egy custom recovery-t, majd egy megfelelő ROM-ot (vagy nandroid mentést). Végül kernel flash, és készen is vagy.Sajnos én most elmegyek itthonról, így nem tudlak lépésről-lépésre segíteni, de vannak itt szoftveres témában tőlem sokkal hozzáértőbb fórumtársak, talán valaki support-ál egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs