- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axis211
csendes tag
válasz LouiS22 #18968 üzenetére
Erre reagálnék: letöltöttem a PowerAMP-ot, és nézegettem a beállításokat. Ahogy az "About" menüt megnyitottam, rögtön feljelentkezett a mobilnet-re. Ezt hol tudom kikapcsolni ? (ill. adjon értesítést, majd én eldöntöm, hogy fel akarok-e lépni a net-re, pláne otthon, ahol WIFI is zizeg).
Ha meg kiveszem a pipát az "Account&Sync/Background Data-nál, akkor a Market nem hajlandó múkodj-ni."...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560
-
Pluto69
tag
válasz LouiS22 #18968 üzenetére
"Szóval felesleges emiatt feszültséget gerjeszteni." Akkor most ki gerjeszti a feszültséget ?
"Valaki egyszer bedobta köztudatba a telefon magától mászkál a netre hülyeséget, és azóta nem lehet kiirtani ezt a félreértést" kicsit nem dramatizálod túl a dolgokat ??? Nem mondtam, h magátol mászkál a netre, csak mivel nagyon drága a roaming net, ezért én nem is adnék neki esélyt, hogy mászkálhasson...
Megkérdezhetem, hogy miböl gondolod azt, hogy fegaa azért akarja időzíteni az adatforgalmát mert én "hülyeséget" írtam ? "De mindenki olyan programokkal rakja tele a készülékét, amilyennel akarja. Csak utána nem kell csodálkozni, ha netalán újraindul, vagy FC-zik" és mégis mi alapján döntse el, hogy a telepítendő progi milyen nem várt következményekkel fog járni ???
Látom örömmel töröd meg a csendet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó cserélhető iPhone 16 pro 4 napos
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest