Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, jön is lefelé. Helyi update-et kell indítani, belső SD-ről?
-
Sziasztok, rég jártam erre. Rögtön egy kérdés: van már hivatalos OTA MM Android update H60-L02-re? Jelenleg B535-ön vagyok, OTA-n nem talál frissítést, HiSuite sem.
-
válasz
Black&White
üzenetére
Még egy rövid kérdés: B313-ra max. melyik verziót lehet 3 gombossal felrakni? Úgy értem, melyik az a legfrissebb, ami így felmegy?
-
válasz
Black&White
üzenetére
Ez nagyon jó! Akkor marad a 3 gombos, de utána gondolom "kis" időt elvesz majd a teló visszalakása... nem baj, akkor marad ez. Szóval 3 gombos a nyerő. De ehhez is kell a stock recovery, nem? Mert akkor csak az kellene. Ha találok B313-as full ROM-ot, akkor abból kiszedem, és visszarakom MultiTool-al. Előtte kell az unroot is, igaz?
-
válasz
csapee
üzenetére
Most már "csak" egy gyári recovery, build.prop és local.prop kellene B313-hoz... XDA-n kerestem, ott nincs. B&W kollégánál sem találtam.
@Black&White: rootolva a csirkelábak miatt volt, meg szórakoztam még a dual 3G móddal, de már nem emlékszem, mi maradt nem gyári állapotban. A frissítéshez: mindegy, hogy OTA vagy 3 gombos...
-
válasz
csapee
üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy egy nagy kanyi piros 1-es van a Settings ikonon, hanem hogy naponta X-szer az arcomba nyomja az update képernyőt, és le akarja tölteni a mittudoménmelyik verziót. Ezért határoztam el magam, hogy frissítem, csak ugye nem gyári a jelen állapot, téglát meg nem akarok csinálni belőle...
-
Sziasztok!
Segítséget kérek a következőhöz: adott egy H60-L02-es, nyitott bootloader, TWRP recovery, B313. Mivel már egy ideje idegesít, hogy naponta többször is az arcomba nyomja a frissítést, ezért elhatároztam, hogy felrakom a legfrissebb stabil ROM-ot rá. Abban kellene segítség, hogy melyik az, és a jelenlegi állapotában milyen lépéseket és milyen sorrendben kell elvégezni.
Akár privátba is jöhet.
Előre is köszönöm!
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
A rendszer elküldi az appokat csucsukálni, és időnként felkelti őket, hogy elvégezzék a szükséges dolgukat: szinkronizálás, stb. Ezt egyre ritkábban teszi, annak függvényében, hogy meddig pihen a teló kikapcsolt képernyővel (lásd grafikon). Vagy valami ilyesmi.
-
Sziasztok!
Jelenleg B313-on vagyok H60-L02-őn, TWRP és root van. Jól sejtem, hogy ha Lollira akarok menni, akkor először vissza kell rakni a stock recovery-t, majd 313-ról lehet egyenesen 3 gombossal felrakni az 532-őt? Kell unroot?
-
válasz
realist
üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
-Egy filemanager segítségével keresd meg a / data / cust / xml / mappát és töröld a gms_app_list. xml fájlt, majd indítsd újra a telót (ha ott nem találod, keress rá a file nevére).
Én is ezzel szenvedtem egy hónapig, amíg meg nem találtam a file-t a Totalcommander segítségével. Kell a root hozzá, amihez meg kell a bootloader nyitás.
-
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Ha megtudod, akkor írd meg nekem is. Szerintem elég misssion impossible, de ki tudja. Bluetooth-t próbáltad már? Hátha...
-
válasz
Szultino
üzenetére
Milyen típus pontosan az a TP-Link? Lehet, hogy érdemes lenne annak is utánanézni. Tudom, hogy nagyon sokan ezt a routert használják, mert olcsó. Ez nem is gond. A gond ott van, hogy ami el tud romlani, az ugye egyszer el is fog, és azért az tény, hogy a TP-Link nem a minőség netovábbja. Most mondhatnám, hogy nekem is volt, és hál' istennek meg tudtam szabadulni tőle, de sokan meg azt írnák erre, hogy náluk meg tökéletes. Azért én megnézném azt a hálózatot egy másik Wi-Fi routerrel is, hogyan teljesít.
-
válasz
paolinho
üzenetére
Hát akár ez is lehet, nem tudom. De ha gyári recovery van és 3 gombossal raktad fel a 316-os ROM-ot, akkor annak elvileg full gyári állapotban kell lennie update után. Ezért is macerás a 3 gombos, mert az mindent gyalul. A helyi az nem. De ez abból is látszik, hogy a 3 gombos update fájlmérete 1 GB felett van, a helyi update meg csak olyan 100 MB körül van.
-
Szia!
Nekem is pont ilyen gondom volt, de Fekete&Fehér kolléga segítségével sikerült megoldani. Egy tipp: ha elsőre nem találod a data/cust/xml mappát, akkor próbálj meg egy másik fájlmenedzsert (pl. totalcommander). Én ezzel szívtam gyakorlatilag heteket, a leírásban javasolt ES Explorerben akármit csináltam, nem találtam a kérdéses könyvtárat, de Totalcommanderben rögtön megleltem.
-
válasz
nagymolnar
üzenetére
Hát ha erre a telefonra valaki azt mondja, hogy szar, fagy vagy kevés az üzemideje, az nem a földről jött....
Olyat, hogy hibás termék, még nem hallottál? Aki meg van elégedve a telóval, kevésbé fog késztetést érezni arra, hogy keressen egy fórumot ahol megírhatja, hogy semmi baja a telefonnal - ellentétben azzal, akinek valóban baja van vele.
-
4G-hez: nekem Voda és T kártyám van. Vodán sose láttam 4G-t, T-n sok városban igen. H60-L02
-
Ebben te hol olvastál olyat, hogy nagy az esély arra, hogy nem lesz frissítés?
The devices that are lucky to get the Android 5.0 update include Huawei Mate 7, Mate 2, P7, C199, C199s, 6 Honor, Honor 6 Plus, and some of Huawei Honor 4X variants.
Magyarul: a szerencsés eszközök, amelyek megkapják a Lollipop 5.0 frissítést: Mate 7, Mate 2, P7, C199s, Honor 6, Honor 6 Plus és néhány Honor 4x változat.
De még a táblázatban is benne van a dátum: 2015. 6. hó
-
válasz
Burgburger
üzenetére
EMUI 3 alatt, ha tárcsázol, akkor a Kibontás-ra kattintva megjelenik több opció is, köztük a rögzítésé is. Ezzel simán tudod rögzíteni a telefonbeszélgetést.
-
Visszaraktam 3 gombossal a 3-as B313-as EMUI-t, és gyakorlatilag az első boot-tól számítva 30 perc múlva már leszakadt a Google szerveréről (negatív cell/wifi alarm) - de legalább most van hívás alatt hangja. HiCare-en keresztül megírtam tapasztalataimat a Huawei-nek - bár egyáltalán nem fűzök hozzá sok reményt, inkább csak a magam megnyugtatására írtam. Kár ezért a malőrért, mert egyébként egy nagyon jó teló lenne - de ezzel a "hibával" nálam gyakorlatilag leírta magát, még akkor is, ha ez egy olyan hiba, ami 100-ból 1-2 embert érint csak. Persze van még opció (pl. B310-es ROM), csak attól tartok, hogy egyszer sikerül téglásítani...
-
Szakik!
Hogyan lehet visszaállni EMUI 2.3-ra (B121SP06) EMUI 3-ról (B313) ha a teló root-olt és van fent TWRP? Nem akarom téglásítani a telót...
-
válasz
Black&White
üzenetére
Pont ez az. Root Explorer be van kapcsolva, supersu alatt root jog megadva az es- nek, ennek ellenére nem hogy nem találomra mappát amit írtál, hanem rákeresel simán XML-re, nem is talál ilyen fájlt.
-
-
válasz
Black&White
üzenetére
-
Hát elkiabáltam a dolgot... Egy darabig ok volt a Gmail (kb. fél napig), aztán estétől reggel 5-ig semmi, amikor ránéztem, akkor esett be 2-3 levél, amiknek korábban kellett volna érkezniük. A Nine (Exchange ActiveSync) az jól működik. Azért ez elég gáz így - lehet persze 100 emberből csak egyet érint, de eddig semmilyen más Androidos telón nem tapasztaltam ezt. Ami még hátravan: root és valami heartbeat okosság állítása, esetleg valamelyik developer ROM felrakása.

-
válasz
fant0mi
üzenetére
@fil és @fant0mi: köszi mindkettőtöknek!
Amúgy - nem akarom elkiabálni - lehet, hogy rájöttem a késve érkező (vagy meg sem érkező) Gmail értesítések/levelek megoldására: a beállításokban a Power Saving nálam Smart-on volt alapból. Most átraktam Normal-ra, és eddig úgy tűnik, hogy nincs gond a Gmail-es levelekkel és értesítésekkel. Kopp-kopp-kopp...
-
Sziasztok!
Azoktól kérnék infót, akik a developer 5.3.16-os ROM-ot használják leginkább H60-L02-őn (mennyire stabil, van-e valami nyűgje, stb.).
Előre is köszönöm!
-
válasz
Burgburger
üzenetére
Én ilyet rendeltem: [link]
-
válasz
Zoli1222
üzenetére
Mindjárt felrobbanok... bootloader unlock kódot próbálok szerezni, de a honlapon - ahogy az összefoglalóban is van - nem sikerül. Már vagy 3 ezerszer beírtam a capcha kódot, de semmi. Azt írja, please input the correct product id. Próbáltam azt is, hogy nem az első típusszámot írom át a böngészőben, hanem random valamelyiket - semmi.

És mindezek mellé ismét problémás az emailek jelzése. Ez egy nagyon jó telefon - lenne, ha nem lenne vele ilyen probléma. Miért büntet a sors???
-
Akkor itt más lesz, mert nálam meg wifin (legalább is tegnap) elég hamar megjöttek a gmailes levelek, viszont mobilhálón problémás. Én tegnap azt vettem észre, hogy ha rányomok a levelek ellenőrzésére, akkor beesik, és utána még pár percig/10percig beesik normálisan, de egy idő után órákat késik. X-akta. Gmail védett alkalmazás, mobilhálózat és a wifi sose alvóban van, értesítések okésak... Lehet, hogy még valaminek kellene adni védettséget, hogy fusson, de minek? Valami google service, vagy ki tudja... Na mind1, megpróbálok visszaállni 310-re, és majd meglátom...
-
Üdv a klubban! Amúgy korrigálnám egy kicsit a hibaleírást: az nem igaz, hogy nem megy, csak olyan lassan, hogy az gyakorlatilag egyenlő a nem menéssel. Van, hogy pár percen belül beesik a telóra a küldött mail, de ez csak a kivétel erősíti a szabályt alapon működik, a gyakorlatban ez általában több órát is jelenthet, de mindenképpen nagyon hosszú idő. Valahol az appnál (vagy az androidnak ebben a buildjében) lehet a gubanc, mert a hálózattal nincs gond, az activesync tökéletesen működik. A 310-es ROM-nál nem tapasztaltam ilyet. Esetleg másnál, H02-es verzión 313-as ROM esetében mi a helyzet a Gmail sync-el?
Most nézem az aláírásodat, akkor nem csak H02-re korlátozódik a hiba.
Kérdés: eredeti gyári bootloader és nem root-olt teló esetén hogyan lehet wipe és dalvik cache törlést végezni?
-
Kérdés: hogyan lehetséges H02-es verzión 313-ról visszaállni 310-re? Egyszerűen nem műxik a Gmail auto sync, és nem tudom, mi az oka. Volt factory reset is - igaz, csak a teló menüjéből. Lehet, ezért vették le ezt a 313-as ROM-ot. Minden más jónak tűnik, de ez nagyon zavaró. Kerestem a fórumon és az összefoglalóban is, de nem találtam rá konkrét leírást.
-
No, felraktam a 313-as ROM-ot. Vegyesek az érzéseim... A 3 gombos módszerrel csináltam külső SD-ről, ahogy le vagyon írva. Nekem a 3 gombos indításnál rögtön elindult a ROM update, semmi menü nem volt, ahol pl. factory reset-et lehetett volna csinálni. Mind1, felment a 313-as ROM. Ezután nagy nehezen sikerült telepíteni a Google Play-t - Google Play Services-t nem is találtam a Huawei App Store-ban. A Play telepítése is csak kb. 5-ik próbálkozásra sikerült. Jelenleg ott tartok, hogy visszaraktam az alkalmazásaimat,de pl. a Gmail nem frissül, csak akkor, ha manuálisan frissítem - pedig engedélyezve van a futása kikapcsolt képernyő mellett is. Egyelőre nem találom, hogy mi lehet a probléma. Más hibát egyelőre nem tapasztaltam.
H60-L02
-
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve a melyik ROM mire frissíthető témában... Nálam H60-L02V100R001CHNC00B310 verzió van fent, OTA-n nem talál frissítést. Kíváncsi vagyok, hogy ennél a modellnél jelenleg ez a legfrissebb, vagy esetleg van hozzá újabb hivatalos stabil ROM?
Előre is köszi!
-
-
válasz
monti0222w
üzenetére
A kutyák újak a képen, vagy az ujjad új?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nem tudom így látatlanban, de ha belső tárolóra mentettél, akkor előfordulhat, hogy egy gyári recovery után az ugrott (olyasmi, mintha a Windows-t a C-re lemented, majd gyalu, újratelepítés,és persze, hogy hiányzik a mentés...). A legjobb, ha az SD-re mentesz és a kártyát kiveszed utána/vagy kimásolod valahová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)