-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
google fitben lepesszamlalohoz muszaj bekapcsolni a helymeghatarozast meg a googleben a ket faszsagot?(location history es a reporting)
mert ha ezeket kikapcsolom akkor nem szamolja, viszont ha be vannak de a helymeghatarozassal ezeket is kilovom akkor megy.. mas appokknal nem kell hozza semmi mivel h a nexus5ben van lepesszamlalo szenzor..
viszont ha ez a ket szar be van kapcsolva akkor meg allandoan eszi az akkut a play services... -
gery2123
őstag
válasz rolcsibácsi #30501 üzenetére
Nekem nem merül jobban mintha ki lenne kapcsolva. Csodálkoztam is, hogy nem merül miatta mint a Titanic. ☺
-- PSN_ID: GerY2123
-
kárátékutyá
őstag
válasz rolcsibácsi #30501 üzenetére
Alkalmazásokban lődd ki a fitnest, és menj el hetente 3x futni, annak több értelme van, mint ennek a bohóckodásnak (lépésszámláló). Amúgy szvsz kell hozzá GPS, és nagyon zabálja az aksit. Első dolgom volt L telepítése után kilőni.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz kárátékutyá #30503 üzenetére
futni is szoktam de azer szeretem tudni mennyit lepkedek nagyjabol, mas appokhoz nem kell semmi gps hozza..
gery: nem ez zabalja az akkut konkretan de a play services a location reporting miatt igen. az mar a google fit elott is zabalta sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
Mindig első helyen van a google szolgáltatások, egy este alatt 20%ot merül le. gps meg ilyesmik ki vannak lőve, az asszisztenst használom egyedül. tegnap 100ról 80ra leette magát reggelre, ma meg 80ról 60%ra, pedig este minden kivan rajta kapcsolva. Másfél óra SOT és estére 0% nagyon fasza.. A zseblámpa állandóan kifagy és csak a restarttal lesz jó, addig kamera sem jó. Google szolgáltatásokra valami ötlet?
kép1
kép2 -
winbox
senior tag
válasz rolcsibácsi #30507 üzenetére
mikor feltettem az L-t első dolgom volt ezeket kilőni. Eddig jól ment, ezen a héten viszont állandóan leszívja :S
-
CB
senior tag
A fórumot olvasva egy év a garancia, és idehaza javítják a telefont, ha beviszed a hivatalos szervizbe.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok! Azt, hogy tudnám kideríteni, h a telefon az angol boltba az usa-bol került-e be vagy eu-s anélkül, h felhívnám őket?
(#30469) gabipaci: Szia gabi! Átnyergeltél az LG-hez?
[ Szerkesztve ]
-
#Dániel
tag
Sziasztok
Nálam nem nagyon akarnak működni az értesítési ledek, tettem fel hozzá Light Manager-t, be konfigoltam, de semmi. Valami funkció nincs bekapcsolva? (az appon belül a tesztek működtek)
-
Buster17
addikt
Én feltettem a lollipopot mókolás nélkül és semmi problémám nincs a telefonnal, még hr-t se csináltam. Elrontottam valamit?
-
syl5
őstag
-
-
-
-
Scooter74
őstag
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
tankraid
aktív tag
Olyat tapasztaltam h mikozben nyomkodom a telót és hívnak kicsibe dobja ki róla az értesítést. Eddig fel tudtam venni most egy ideje nem. Ki kell nyomnom offra a képernyőt majd vissz h telejes képernyős legyen a hívás értesítés. Csak így tudom felvenni...... Valakinek volt már ilyen? (amúgy jó nagy szar a nyalóka full bogos és nem h jobb lett tőle az amúgy is gyenge üzemidő hanem botrányos.)
-
Sur1G
aktív tag
Kicsit féltem a Nexus 5 üzemidejétől, de rájöttem, hogy az én mobiltelefon napi használati tevékenységemnek bőven elegendő. Most volt egy 3 napos készenlétem egy feltöltéssel 2 óra kijelző idővel (telefon, facebook, viber, e-mail jellemzően). 2 teljes nap 3 óra kijelzőidővel az estek többségében megvan. 1 nappal számolva kb 4-4,5 óra összejön (full alap a telefon). Nem tudom, hogy mi volt KK-n, mivel nem nagyon használtam (új a telefon), de számomra ez több, mint korrekt. Az 5.0 androiddal az elemlámpát kivéve semmi bajom nincs. De azért az fura számomra, hogy ennyire eltérőek a vélemények.
-
syl5
őstag
mit érdemes használt vásárlásnál figyelni?
az első hozzászólás mennyire friss?
root, bootloader nyitása, custom recovery, kernel, romok szempontjából?[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Haladnak a Mahdis fiúk is. Remélem hamarosan kidobják az első stable verziót is
-
Sur1G
aktív tag
válasz rootkiller #30540 üzenetére
A fény bekapcsolását követő kb. 5 perc után leáll és se a kamera, se az elemlámpa nem megy egy újraindításig.
-
Criton
veterán
Létezik, hogy a partneronal a 16 illetve a 32GB-os között csak 3 ezer forint van?
-
gurl
tag
válasz rootkiller #30545 üzenetére
erre a kurv@ kamera leállásra találhatnának már ki valamit végre, KK-n is ugyanezt csinálta. Az meg nem vigasz,hogy egy külső program miatt...ne csinálja, működjön úgy, ahogy kell, ha fotózni akarok,ne kelljen már újraindítanom és pillanatokat veszítenem...
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
IMEI az *#06#-re mindig kijön.
Mire kell figyelni Súlyos szériahibák nem nagyon voltak, tán a lötyögő bekapcsgomb a legnagyobb probléma
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Külpolitika
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Politika
- Instagram közösségi fényképezés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest