- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz Darth_Revan #5847 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Darth_Revan #5852 üzenetére
Minek neked CF3D erre a telóra?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Darth_Revan #5854 üzenetére
Szerintem mennie kéne annak mókolás nélkül is, de persze ez nem 100%...Hopp, a Tegra3 követelményt meg nem vettem észre elsőre...
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
válasz Darth_Revan #5852 üzenetére
ICS-en pont hogy nem megy... 2.3 vagy az alatti kell neki.
-
twine
veterán
válasz Darth_Revan #5854 üzenetére
Akkor a te géped egy Nexus 7....
Igaz ugyan nem telefon,,de "Nexus", és Tegarás.... -
mrdavid
aktív tag
Ki akasztót ez a kamera... Fényképezgetek vele pár percig majd kattogas és kifagy és újra indul... Tényleg nincs erre semmi megoldás??? Csinálta gyári rommal, PA rommal is....
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
rankesz
veterán
A legújabb chrome bétában már nem tudom előcsalni a teljes képernyős módot...
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet már itthon kapni hivatalos bumpert? Ha nem, milyen "tokot" ajánlanátok? Előre is köszi választ!
-
crhis86
tag
-
ilyen_85
senior tag
válasz knyitogato #5839 üzenetére
Szia, én úgy tudom nem az eredeti, de egész jónak tűnik, a fólia témában még mindig nem jutottam előbbre, de a bumperből ez még a poetic lesz.
-
Sterilzona
senior tag
hello hello
osztrákoknál milyen árba mozog ez a telefon, mostanság? ha esetleg valaki tudná ...
köszönöm -
Pompi
MODERÁTOR
-
B-A-B
tag
Sziasztok ! Tulajdonosa lettem ennek a készüléknek, amit eddig csak imádni tudok ! Érdeklődnék, hogy olvasom nagyon rossz a kamera. Én nem tapasztaltam. Szerintem nem lő rossz képeket. Viszont a fókusszal nagy bajban vagyok. Ez természetes jelenség, vagy nálam a gond ? Érdeklődnék továbbá hogy hol érdemes, és milyen Bumpert érdemes rendelni ? Illetve elő és hátlapi fólia érdekelne még. Köszönet !
Fólia ilyesmi jó lehet vajon ? http://www.amazon.com/GOOGLE-NEXUS-XtremeGUARD%C2%A9-Screen-Protector/dp/B00AZP476I/ref=pd_sim_cps_3
[ Szerkesztve ]
-
B-A-B
tag
válasz oceanrush #5878 üzenetére
Én ha fényképezni szeretnék, akkor arra az egyszerű Digit 6 MP Olympusomat használom. S3 nem tud annyit tuti. Arra hogy telefonnal bármi érdemeset megörökítsek arra bőven elég.Amúgy olvastam hogy jönnek ki javítások is. Viszont a prémium, sőt alapszínvonal alatti gusztustalan anyaghasználat és formavilága miatt akkor sem használnék S3 at ha 50 MP kamera lenne benne, és 50 ezerért kapnám. 2 szer volt a kezembe, és hatalmas csalódás volt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
Mobilos kamerakrol volt szo Es abban speciel az SGS3/Note2 10000x jobb. Ha meg normalisan akarok fenykepezni, nekem is van Nikon DSLR.
Anyaghasznalat az pedig egyeni preferencia, nekem volt mind, es egyikkel sem volt bajom. Formavilagra meg szappantarto az osszes.
mrdavid: A Nexus-okkal mind android betateszterek vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
-
oceanrush
senior tag
Nekem semmi bajom a Samsung-fele muanyaggal, legalabb olcson cserelheto ha karcos lesz vagy megreped. Ez ha osszekarcolodik vagy megreped veletlenul, szerintem kicsit tobbe kerulne.
Eddig anyaghasznalatban nekem viszont legjobban a HTC Sensation XL jott be. Az nagyon patentul ossze volt rakva.
-
-
oceanrush
senior tag
"Én soha nem nézem azt, hogy mi lesz ha összetörik vagy megkarcolódik, mert akkor lehet, hogy még most is a 3310-em használnám"
Termeszetesen en sem ezt nezem... De addig a 2-3 honapig ameddig hasznalom, szeretnem ha normalis allapotban lenne, vagy ha esetleg torteni valami 'baleset', akkor gyorsan orvosolhato legyen a problema.
-
törölt tag
válasz rankesz #5866 üzenetére
azt még nem próbáltam, csak a Note2-n levőt, bár gondolom asonló (ha nem ugyanaz) lehet. igazából nem annyira jött be, ahogy a többi sem. kinézetre és funkciókra a régi AOSP böngésző tetszik még legjobban, csak az nem szinkronizál a google könyvjelzőimmel valamiért... sem a Dolphin, sem a Boat, sem a többi nem igazán jött be. most telefonon Opera van, mert kevesebbet fogyaszt, mint a Chrome, de igazából telefonon nagyon keveset netezek, így nem is nagyon lényeges, hogy mi van rajta. tableten meg leginkább a Chrome jött be eddig, főleg a béta. a többi hihetetlen mód nem áll kézre.
-
Picco
addikt
Epp most csinaltam a dbrand foliarol(titanium) egy par kepet S3al,osszehasonlitottam a ket telo kijelzojet...hat poppet elszomorito az eredmeny. Az S3 kijelzoje sokkal szinesebb de ami megrosszabb hogy elesebb!!! is...nesze neked pentile vs. Lcd.
Mod: meg a kezdodo flamewar elott megemlitem hogy imadom az N4et, nem cserelnem el s3ra meg ugy sem h elotte S2-m volt es azt imadtam.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
B-A-B
tag
Szerintem sokkal valósághűbb színeket ad a mi kijelzőnk. De ez persze egyéni dolog. Sokan panaszkodnak, hogy nappali fénynél null látszik S3 kijelzőből. Egy nap után nem tudok nyilatkozni, de hogy Nexus 4 kijelzője olyan csodás, mint egy festmény, az tuti. Szeretem nagyon.
-
mrdavid
aktív tag
válasz oceanrush #5881 üzenetére
igen azt tudom,
azért remélem mégse kell cseréltetni, hanem ez csak egy szoftveres, mert a 4.2.1 nem volt, most vissza teszem azt meglesem,valaki nem tud arról, hogy törvényileg, ha valamit le adsz szervizbe mennyi idő alatt kell javítaniuk?
-
mrdavid
aktív tag
meglátjuk...
MM szervizeli, ő meg ugye az Lgnek küldi, akikről túl sok jót nem hallottam
valakinek volt olyan gondja ha jól olvastam, h ha a hátsó lap kamera körüli részét kicsit megpöcögteti mintha benne valami zörögne.... na ezt én is észre vettem, ki tudja, lehet emiatt áll fenn a probléma
MM:
"Ha elromlik készüléke, áruházainkban leadhatja javításra készülékét, gondoskodunk szervizbe juttatásáról. Legyen szó garanciális vagy garanciaidőn túli meghibásodásról, mindegy Európában melyik Media Marktban vásárolta készüléket, igyekszünk minél hamarabb megjavíttatni készülékét."
ezt így kellene minden boltnak
[ Szerkesztve ]
-
Pityukaka
tag
Sziasztok!
Fontolgatom HTC-m lecserélését egy Nexus 4-re, már jóideje gyűjtök rá, lassan talán a pénz is összeáll hozzá.
Annak van jelentősége (ill. bármi hátránya), ha teló Amerikából származik? Azon kívül persze, hogy más a töltője. Köszönöm a válaszokat előre is!
Mint pl. ebben az esetben, ez elég jó áron lenne:
[link] -
twine
veterán
válasz Pityukaka #5897 üzenetére
Egyedül a garancia, ami gyakorlatilag él, csak ugye a postaköltséggel kell számolnod ,ha netán valami gixer ütne be...
Mivel gondolom ezzel számoltál, egyéb problémád nem származhat a beszerzésbőlSzerk:
Most néztem a linked:
Garancia:Nincs
Ebben az esetben veszel egy hálózati átalakítót pár százasért a töltődhöz, és használod nagy elégedettséggel, mint egy Európából beszerzett készüléket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest