- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sonique
őstag
csak ugy megfog jelenni mindenkinek egy google beallitasok ikon /zöld/
csak ugy magatol feltelepült -
mrdavid
aktív tag
válasz ilyen_85 #5634 üzenetére
Black - Google Nexus 4 Ringke Fusion The Best Selling Premium Hybrid Hard Case [Eco Package]
ilyet rendeltem haveromnak... egész jó, de szerintem vastag, illetve a kikapcs+ hangerő gombokat keményen nyomni kell h érzékelje
meg szerintem elvész a hátlap szépsége ennél, hiába átlátszó...Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
ilyen_85
senior tag
válasz mrdavid #5656 üzenetére
fenébe
A fizikai paraméterei a toknak engem is érdekeltek volna, de sehol nem találtam még róla infót, nekem a poetic bumper jön be de tartok tőle, hogy nálam is ugy szét fog esni, ahogy pl. Amazon -on is irták az emberek.
Épp az előbb írta valaki hogy poetic -et használ, mennyi idős, neked nem válik szét a műanyag és a gumi szerű anyag?
Más:
Nekem most jelentette be a snapdragon battery guru app, hogy eleget tanult, s most már elkezdte a takarékoskodást. Pár nap múlva vissza kell néznem s megmutatja hogy megy a dolog.
Kíváncsi vagyok rá nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Megkérdeztem az LG ügyfélszolgálatot az AUSGBK kódú (tehát USA piacra szánt), de 1 év EU garanciával vásárolt Nexus 4-em garanciájáról. Ezt válaszolták:
A törvények szerint az EU-n belül vásárolt termékre minimum 1 év garanciát kell vállalnia a gyártónak. De magyarországon a készülék még hivatalosan csak a telenor üzleteiben szerezhető be.
No, ezt nem nagyon értem. Mert ha az első mondat igaz, akkor a második már nem nagyon számít. Az EU-ban bármelyik kiskereskedő bármely nagykereskedőtől vásárolhat, így egy magyar kisker veheti akármelyik EU nagykertől. Így az, hogy Magyarországon "hivatalosan" ki árusít miért is számít? (Gondolom hivatalosnak azt tartják, amit a magyar LG-től vesz a kisker)
-
R2D20208
addikt
válasz dombila #5658 üzenetére
Én PL LG - t, és HTC - t csakis bolti GSM garral veszek. ( intézzék ők a garanciát, vagy fogyasztóvédelem ) Vagy ugye pl Telenortól. Ugyanis nagyon nagy gond van a hivatalos szerviz háttérrel. Pl a HTC One X em gyári garos volt, de Lengyel régiós. Ugye a magyar szerviz erre hivatkozott. Felvettem a londoni központtal a kapcsolatot, azok kellett közöljék a magyar hozzáértő szervizzel, teljesen mindegy milyen régiós : EU Garos !!! Gyári garanciásat csakis Samsungot merek venni. Ha vennék véletlen ami nem lesz, még az Apple és a Nokia okés szerintem szerviz háttér ügyileg. LG , HTC , Sony sajna nagyon rossz.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
dombila
senior tag
válasz R2D20208 #5659 üzenetére
Ha gond lesz én is a boltba viszem - mert az EU gari ellenére ezt kérték - intézzék ők!
Érdekes a HTC tapasztalatod, nekem több HTC-m is van/volt, és sajna volt köztük "szervízmániás", de sosem volt gond a szervízzel (IMEI alapján döntötték el, hogy garis vagy nem, nem néztek sem régiót, se semmit), igaz akkor még az e-Care volt a HTC szervíz itthon. Arról én is hallottam, hogy mióta szervízváltás volt, azóta vannak gondok. -
zorromoto
senior tag
Helló
szeretném importálni a chrome könyvjelzőimeta dolphinba.letőltöttem a bookmark to sd-t, beimportáltam a html file-t de nem jelenik meg a dolphinba semmi.
Tudtok valami megoldást?
thx[ Szerkesztve ]
-
mrdavid
aktív tag
válasz ilyen_85 #5657 üzenetére
de nem rossz, mondjuk nem is drága, lehet , h egy próbát neked megér
nekem a nillkin tok vátl be, nagyon tetszetős
nekem is ma reggel jelentette be, hogy eleget tanult, kiváncsi vok az eredményre
erről a quick charge dologról tud valaki? hogyan is megy ez?
elég jónak tünik ez a launcher, root kell hozzá , de tetszetős
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
FearTomi
őstag
válasz ilyen_85 #5657 üzenetére
Nekem Poeticem van és egyáltalán nem esett szét...azt a hibát szerintem megoldották az első széria után...egy olyan mint a telónál a sárguló kijelző blah blah...amúgy meg örök garancia van rá szóval küldesz nekik egy képet, meg bescanneled a bizonylatot amit küldtek és Mo.-ra is postáznak egy újat
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
hardverhudi
tag
Ha kihúzom a töltőt a konnektorból zizeg a töltő másnak is csinálja ?
kb. 2,5 órás töltés után .szerk: visszadugtam és akkor is zörög-csiripel
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz hardverhudi #5666 üzenetére
Igen, ez természetes, a trafó az ami a töltőben van...
Ne legyünk már ennyire paranoiásak[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
válasz hardverhudi #5666 üzenetére
tudod a tűzoltók telefonszámát ?
-
FearTomi
őstag
Igazad van, de attól még jól néz ki
mrdavid:Jaj én nem akartalak meggyőzni, csak mondtam, hogy az enyém tökéletes és nem is jött szét Aztán ne engem hibáztass, ha a tied mégis szétjön (nyugi, nem fog)
-
Picco
addikt
van itt valaki aki be merte vallalni a dbrand titaniumot rajtam kivul es mar meg is kapta? tapasztalatok erdekelnenek.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
ndlx
aktív tag
Nemár, hogy erre csak én gerjedtem ennyire...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamicg.homebuttonlauncher
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Most hívtam fel az LG magyarországot, megint azt az információt adták, hogy play storeból vásárolt készüléket nem szervizelnek itthon. Vissza kell küldeni a Googlenek. + még hülyének nézett a csaj hogy mi értelme szervizelni, ha a Google ad egy teljesen újat.
Elég rizikós így ez a vásárlás. Ha baja lesz a telefonnak barátnőmnek gondolom nem tetszene hogy angliába kell postázgatni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
mrdavid
aktív tag
válasz buvartacsko #5680 üzenetére
ez már sajnos korábban kiderült .. aztán volt infó h szervizelik mégis ... de én tudtam h mese,
én ezért eladtam a UK playeset s vettem Német MMből egyet .Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
mrdavid
aktív tag
válasz buvartacsko #5682 üzenetére
nekem szerencsém volt mert ismerős vette meg s hozta haza, nem volt postaköltség
akkori árfolyamon 114500ft , tehát 395 EUR voltA magyar MM intézi a szervizt, ezt az ügyfélszolgálat meg erősítette, s ha forgalmazzák itthon ( március közepe) akkor cserélik ( itthon, mert ha nem tudja cserélni, a német MMbe kiküldik)
többször meg lett ez erősítve, be is másolta ide az egyik hsz-be az email váltást...
más:
Egyébként nem tudom , hogy mi van, de barátnőm ez előző Nexus 4-gyel is sokat játszott, ezzel is, de amit most vettem, az közel nem melegedik ügy fel, mint az első nexus 4 ....
lehet h 4.2.2. miatt van?[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
Attish_v8
csendes tag
Amúgy nem értem a bénázást a külföldi Play-es telókkal, mert UPS-szel feladni szerintem nem egy egetverő költség, ha valami gond van vele. Oké, tudom, akkor az zsebből megy, de ha mondjuk a Google meg küld helyette egy új telefont, akkor szerintem férjen már bele az a 10-20E forint, főleg, hogy itt egy 100E+ HUF kategóriájú készülékről beszélünk...
-
Attish_v8
csendes tag
válasz buvartacsko #5690 üzenetére
Repülővel 20 alatt megvan, ha jól számoltam. Szóval még jól is saccoltam.
Nekem már volt dolgom UPS-szel más műszaki eszköz kapcsán és minden nagyon flottul ment. Igaz, ott fordítva volt, mert a küldő cég vállalta a költségeket, de a futár házhoz jött, nekem ki sem kellett mennem az irodából. Szóval szerintem ez nem egy nagy dolog manapság. -
FearTomi
őstag
válasz Attish_v8 #5692 üzenetére
Ne haragudj, de hatalmas baromságokat beszélsz! Kit érdekel, hogy mennyi itthon? Én nem annyiért vettem a készüléket és nem véletlenül...és ha elromlik ugyan ne kelljen már még nekem fizetni azért, mert szar a termék amit megvettem. Nem fér bele az a 10-20 e Ft sem!!! Ez olyan mintha vennél egy TV-t és van rá garancia, de neked kell fizetni a javítási költségeket...
És rohadtul szánalmasnak tartom, hogy egy akkora cég, mint az LG megengedi ezt magának...a szar Asus miért tudta megoldani, hogy itthon is szervizeljék az USA-ban vásárolt nexus 7-emet?Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Pompi
MODERÁTOR
Tökjó, hogy hetente előkerül ez az LG garancia téma, de igazából csak akkor fog kiderülni, hogy ha lesz valakinek konkrét tapasztalata.
Feel Good Inc.
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanacsot kerni UK-bol postazassal kapcsolatban!
Hetfon adtam meg a magyar bankkartyam kartyaadatait UKban elo ismerosnek, elfogadta a kartyat a play, le is vont a szamlambol 97ezret a bank. 3-5mnap szallitasi hataridot irt a play a visszaigazolo levelben, es h akkor vonjak le a penzt, ha szallitasra kerul a n4. Megneztem tegnap is a netbankot, es mostmar zarolas alatt van az osszeg, nem az elojegyzett tranzakcioknal (tenylegesen levonva). Viszont ismeros nem irt, h kuldtek volna gugliek vmi rendeles visszautasitasa levelet, jelent ez vmi rosszat, h zarolas ala kerult az osszeg? A szallitasi cimhez annyit hozzatett az ismeros,m h beleirta a nevem C/O utotaggal elvalasztva az ovetol.A masik kerdes, 17£ert talaltam a british postnal olyat, h signed international small package (ajanlott ugye), es 250/500£ig compensation is van benne (gondolom ez az ertekbiztositas). Szerintetek ez van annyira biztonsagos, mint egy futaros ertekbiztositas (UPS 6-7e + afa), vagy felejtos? Volt aki postazott/postaztatott onnan ilyen opcioval? M ha az ertekbiztositottnak nem eshet baja, akkor ha jol becsomagolja az ismeros, nem fogjak kilopni, ugye, v ha igen, kifizetik a kart?
Koszi elore is a valaszokat, hasznaltam keresot is, de ott meg a regi postoknal volt akinek elfogadta a hun bankkartyat angol cimre es nevre, van akinek nem, de remelem, h amiota van stock boven, mar "lazult" a rendszer, konkret postaposta sztori meg nem volt :-\
Udv
Janos
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borderlands 3
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest