- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Ha már a kiegészítők tengerén utazunk akkor tippeket szeretnék jó minőségű fix, nem remegős autós tartóra.
-
Pompi
MODERÁTOR
Korábban már írtam arról, hogy a Shenit Bumper nem teljesen passzentos nálam, most tettem fel egy videót erről: [link]
Ha esetleg ennek ellenére valakinek kellene, akkor eladó a cucc, természetesen ár alatt.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz #16820480 #5584 üzenetére
Nem tudom mi nem érthető a Linuxos példán, de akkor újra vegyük át ezt újra:
Linux: pure Linux, teljesen Open Source, egy darab zárt kód nincs benne. Készítenek belőle egy telepítőt, belekerül egy rakás szoftver. Minek hívod utána? Igen. Linuxnak.
AOSP: a Google álltal kiadott érintetlen kód. Lefordítják, beleteszik, (itt jön a lényeg) amit a szolgáltatók kérnek, ami ettől még egy külön programcsomag. Miként mondtam példának a Firefox-ot a Linuxra. A generic telókra, ami ugye nem szolgáltatóhoz megy, megy az alap csomag. Most ti ettől, mert rá van telepítve pl. Gapps, attól még az AOSP marad. Nem adhatsz neki mást nevet. Olyan mintha a Liuxra mondanád, hogy telepítek valamit még és akkor nem Linux tovább.
Fogjátok már fel, hogy annak a kódnak az a NEVE!
@R2D20208:
Örülnék neki, ha nem próbálnál az után, hogy pont te hívtál ide hülyének beállítani megint, hogy nem tudom miről volt szó. De tudom, ugyanis azt a hülyeséget írod most is pont:
"Nem AOSP a Stock"
Mert akkor micsoda? Mutasd meg miből épül a stock romod! Én már linkeltem a forrást hozzá! Vedd már ki a Gappsot és nézd meg mit kapsz utána! Értsd már meg, hogy az egy utólag, külön hozzáadott programcsomag! Semmi köze a romhoz!
"AOSP tartalmaz plusz / minusz funkciókat Stochoz képest. Stock amivel vásárolod a telefont. Pont. Ennyi. Sztem nem kell tovább ragozni."
Overlayről tetszett már hallani? Tudjuk mire való? Pont arra, hogy pl. be lehet állítani hogy adott esetben milyen háttér legyen az alap, milyen csengőhang, melyik ikonkészlet, ki-be lehet kapcsolni menüpontokat, nézetet lehet váltani. Stb-Stb. Beállítható hogy melyik PRL-en megy az adott rom, milyen hardvert hajt... és így tovább. Ettől még az nem lesz custom rom, mert az alapkódba senki sem nyúlt bele!
Ahogy elkezdem átírni, mert nekem pl. nem tetszik a lock screen, akkor lesz custom rom.
-
törölt tag
ha esetleg valakinek problémát okoz, akkor itt egy videó a rootolásról és adb backupról: [link]
Keeperv85: a linuxos példához: nem, utána nem linuxnak hívod, hanem Ubuntunak, Fedorának, openSuse-nak, Chakrának és így tovább. a Linux önmagában csak egy kernel, kiegészítők programok nélkül nem sokra tudod használni.
nem érted. ha mondjuk rendelsz egy vega menüt, és szalonnával hozzák ki, akkor jogosan reklamálsz? erre is mondhatná a pincér, hogy de ha a szalonnát kiveszed belőle, akkor vega, akkor ezt is hívhatjuk vegának, mert arra épül csak éppen már nem az.
[ Módosította: Pompi ]
-
sonique
őstag
valakinél olyan jelenség hogy egy sima ujrainditasnal eltünik az akkubol 5-10% szuffla ?
megneznetek .. -
Keeperv85
nagyúr
válasz #16820480 #5605 üzenetére
Szóval az Ubuntu, az nem Linux. Ezt be kéne írnom az aranyköpések közé. Akkor neked olyan telepítő kell, ha Linuxot akarsz, amiben csak kernel van, mert tudod a Terminal is külön program.... Így ha belerakod már nem hívhatod Linuxnak..... javárj...
@sonique:
Ne aggódj, lerántja a proci az akkufeszültséget, mikor bootol a kernel. 5%-ig normális.
[ Szerkesztve ]
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz #16820480 #5608 üzenetére
Dehogynem, világos mint a déli égbolt.
A te példád a vega menüvel a legjobb! Rendelek egy vega menüt, elképzelem milyen jó lesz, már előre csorgatom a nyálam, hogy tele van ízes paradicsommal, friss hagymával... Erre mikor kiért, akkor van benne saláta, meg uborka, amit utálok.
Felkelek és bele..szom a pincér fejét az asztalba, hogy az bizony nem vega menü...
@R2D20208:
Nem szép dolog a hazugság, mondták már? A fórumra írtam, privátra nem válaszoltam, ráadásul még válaszoltál is rá!
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Valaki tud egy rendes beállítást adni pop3 (c2.hu-s)fiókra? digikábel a szolgáltató .már mindenhogy próbáltam de nem jön össze.
thx
-
rum-cajsz
őstag
válasz R2D20208 #5609 üzenetére
Szerintem ne írd át, mert jobb ha megkülönböztetjük a gyári romot az AOS projektből házilag fordítottól. Pont jól használjuk a két fogalmat, mert nem ugyanaz a két rom, bár tartalmában. Ha nem különbözne a kettő, akkor semmi értelme nem lenne a házi fordításnak.
Stock = Aki úgy hagyta a romot, ahogy megkapta
AOSP = Aki lecserélte a romját valamilyen AOSP alapú főzött romra.Annyira felesleges ez az egész vita, és már rég nem arról szól, ami az eredeti kérdés volt....
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
R2D20208
addikt
Nem olyan vészesen rossz a kamera, mint ahogy a tegnapi cikkben volt. S3 erősebb kamera ügyileg( ezt tudtam is ) , de lesz ez még javítva. Felső 13 - 14 kép N4, alsó képek S3. Összehasonlító fotók. [link]
(#5618) rum-cajsz én már rég el is felejtettem a vitát. De van aki keresi sajna.Mi tudjuk miről volt szó, ennyi.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
sonique
őstag
válasz R2D20208 #5619 üzenetére
persze hogy nem olyan rossz
az a cikk igencsak ferdités volt de ez látszott is rajtasztem varhato még elég fejlödés még kamera szinten
mert az optimus g böl elég sok mindent at lehet venni ott pedig sztem jobban van megirva a
kamera driver és az app csak jussun el odági
maga az kamera nalam mar elindult de nem tökéletesrádásul mar sokan konvertaljak optimus g -t Nexus 4 re bootloader cserével és utana mehet fel a recovery és a nexus rom szoval lessz még itt böven fejlödés oda - vissza a 2 modell közt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz sonique #5620 üzenetére
"rádásul mar sokan konvertaljak optimus g -t Nexus 4 re bootloader cserével és utana mehet fel a recovery és a nexus rom szoval lessz még itt böven fejlödés oda - vissza a 2 modell közt"
Ha a bootloadert piszkálják, annyi tégla lesz nemsokára, hogy "öröm" lesz nézni. Ott nem kell sokat hibázni: egy rontás, egy brick... Többet semmivel sem hozod vissza. Sokszor még JTAG-el sem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz R2D20208 #5622 üzenetére
13MPX-es kamera van az LG G-ben, szemben ezzel a 8-assal. Ha új kamera drivert kell írni, nem hiszem hogy annak állna valaki neki. Mivel ez a teló alapvetően jól kezeli a szabványos kódutat, így a CM romok alatt megtalálható kódrészeket fogják rá jobban optimalizálni.
Sajnos ez mit sem segít a kamera tényleges minőségén, de ennél, amit most hoz azért lehet feljebb menni szoftveres ráhatással. Nyilván látja ezt a Google és az LG is és gyártói oldalról is érkezik majd frissítés. Arról már nem is beszélve, hogy a következő Android verzió is futni fog. (Key Lime Pie).
-
buvartacsko
addikt
mostanában mennyi idő alatt érkezik meg play storeból a nexus 4 (UK) ? ha csütörtök pénteken megrendeljük megérkezik még jövőhét csütörtökig?
-
warcat
veterán
válasz buvartacsko #5626 üzenetére
Szerintem ezt kicsit bővebben,hova kellene megérkeznie?Az angol címre,hogy hazahozza valaki,vagy még onnan feladva kiszállítás után?
Egyébként nem tudom van -e még várakozás,ha már nincs,akkor 1 nap,utána meg már a futárszolgálaton múlik teljesen,pl németeknél a Hermes eltökölt vagy 2 napot míg átadta a DHL-nek Németországon belül,tőlük meg másnap reggel már csöngetett a futár.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz buvartacsko #5628 üzenetére
n4checker
3-5 munkanapot ír,ha nem változik,akkor a csütörtöki rendelés megérkezik addig,pénteki is esélyes.EA: It's in the crate!
-
válasz buvartacsko #5628 üzenetére
az enyim 2 nap volt vasárnapi rendeléssel
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
ndlx
aktív tag
Ezt látta már vki?
Most próbálgatom, nagyon faja :-)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamicg.homebuttonlauncher
(bocs mobilról vagyok, nem tudom, hogy kell beilleszteni a linket)
-
ilyen_85
senior tag
Nos elkezdtem összevadászni a bumpereket amik nekem tetszenek.
Jelenleg ez a három tetszik, bár a poetic borderline bumper 3 csillagos értékelése eléggé zavaró, alig több az 5 csillag mint az 1 :S
Google Nexus 4 (LG E960) Bumper Case - Black
Black - Google Nexus 4 Ringke Fusion The Best Selling Premium Hybrid Hard Case [Eco Package]
plusz 1 tpu
Square One [Mercury] Slim Fit Flexible TPU Case [Retail Package]
Fóliáknak még nem néztem utána
-
ilyen_85
senior tag
A fenébe... a lényeg maradt ki a hozzászólásból ... tehát a felsorolt bumperekről, vagy a tpu case-ről van valakinek gyakorlati tapasztalata, vagy rendelkezik esetleg valaki ilyennel?
-
pityaa23
senior tag
Nem tudom volt-e már, ha nem mehet az egyesbe a nagyonkezdőknek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Olyan szép dolgot rajzolt ma nekem a telefonom...[link]
A keresősáv feletti részt érdemes megnézni...ugyan ezt csinálta a Galériával is...Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
-
MartOOn
addikt
válasz ilyen_85 #5634 üzenetére
hali. en a poetic borderlinet hasznalom az elso perctol kezdve. pont azt a keket amit linkeltel. nekem nagyon bejon. nem lotyog, jo a fogasa. a hatlapomon egy dbrand fekete "bor" folia van az elejen meg egy szutymo folia... amint hazaerek (Mo-ra) azonnal cserelem addig meg jo lesz.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest