Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firehand
tag
válasz Skynet258 #2100 üzenetére
Érdemes LTE képes variáns használni?
Akkor gondolom hasznosnak ha valaki mindig online akar lenni, de kérdés nem kell e néha az a kis csend....
LTE képest nem is igazán látok csak T-mobilnál, és az 50.000 plusz különbség elég riasztó. :-)Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
Firehand
tag
válasz Skynet258 #2112 üzenetére
Mivel a felülete üveg érdemes gondolom rá venni valami védőüveget vagy szilikon tokot? Nekem első ránézésre a fekete jobban bejön, de azért még rágódok rajta, plusz lehet megvárom a watch 3-mat is, hogy néz ki... Vagy lesz esetleg valami jó ajánlat Note 20+ ajándék órával, 500 ezerért
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
-
róland
veterán
válasz Skynet258 #2402 üzenetére
S a Baseus-on hova teszed az órát, hogy töltse? Nekem is van 2 ilyen átlátszó Baseus töltőm, de az órát nem tölti.
Hito (2401): Megnézem, hogy nekem milyen Samsung töltőm van, azt kipróbálva vettem.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Skynet258 #2470 üzenetére
Muszáj volt váltanom a kis Ticwatchról, mert a P40 Pro-n nem hivatalos GMS van, és állandóan sírt az óra miatta...
De ez az óra. Fantasztikus. Imádom. Gyors, mindent IS tud. Sokkal jobb, mint egy WearOS-es társa.
Beaktiváltam az e-SIM-et, az igazi 'teszt' holnap lesz majd, munka közben.
Szerintem nagyon jóba leszünk.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Skynet258 #2472 üzenetére
Az első ami feltűnt, és roppantmód tetszik, hogy a mobilról teljesen belehet állítani az órát a legapróbb részletig. És egy hatalmas pirospont.
És igen, ebben igazad van.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Yogibear974
senior tag
válasz Skynet258 #2505 üzenetére
Engem is érdekel! Warch Active2 telelepíteném a samsung payt. Asszem használod is és működik teló nélkül is. Ehezz kell a curve sim, hogy régiót lehessen váltani, ha jól tudom. EU, nem eng. S10+ ra.
Szóval ehhez kellene a segítség. Gondoltam, hátha van valakinek beragadt fel nem használt stock, amitől szabadulni szeretne. Beállnék a mókolók közé. Ennyi dióhéljjban. Vagy rossz az irány?! Még nem olvastam vissza a topikot a menethez.Üdv: -=Yogibear=-
-
Yogibear974
senior tag
válasz Skynet258 #2507 üzenetére
Áhám. értem. Mint a bohózatban. Innen is onnan is mondanak valamit és a végén teljesen más az átadott üzenet az utolsó tagnak. Szóval nekem is csak foszlányok maradtak meg, Azt tudom, hogy a magyar bankok hogyan állnak hozzá. A szolgáltatóm is lepattintot, hogy nem tudják bererül-e az ajánlatikba. (R&Go, nem ott van az eddigi, használd azt.). Kösz, az itinert, most már kevésbé vagyok megzavarodva, mint a vasorrú bába a mágneses térben! A fő csapás már megvan!
Üdv: -=Yogibear=-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Skynet258 #2512 üzenetére
Én a Facer-t használom. Jó, mert amit megvettem régen a WearOS-es órára, azt tudom itt is használni.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Lac-coo
őstag
válasz Skynet258 #2751 üzenetére
Én a lenti egyszerű app-os cuccokat raktam fel, van minden, az EKg nem működik, valszeg mert csak 4.0.0.7 -em van. Ezt esetleg jó lenne 40008-ra cserélni, illetv ha kell visszaállítani gyári magyar szoftveresr ha úgy hozza sors ...
A wifis kérdést nem értem ... Mibe van wifi?
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
bigdigit
addikt
válasz Skynet258 #2766 üzenetére
Na ma sikerült felraknom és minden működik.Mondjuk az ekg-nak nagyon nem mindegy hogyan áll a kézen az óra de ez látszik is az óra kijelzőjén mérés közben meg el is dobja magát idővel.Én a pulzust meg a vérnyomást is kézfej és csukló között szoktam mérni mert alapból is ott hordom az órát.Eleve így is kalibrálom be.Viszont ekg csak csukló alatt akar működni rendesen így mindig át kell szíjjaznom.
Egyenlőre nem talált szimptómát.[ Szerkesztve ]
-
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
válasz Skynet258 #3121 üzenetére
igen, en se jutottam masra, az osszes eszembe juto dolgot felsoroltam, a firmware cseren kivul
Apropo firmware csere. A samsung healthbe bekerult az ekg panel, habar annyit tud, hogy atiranyit a monitorba. Ellenben az uj verzio ota a developer modhoz meg kell adni 2 adatot, hogy kulso szoftver, jelen esetben a monitor egyuttmukodjon vele. Igy hat toroltem es leszedtem egy korabbi shealthet, ami vigan szinkronizalja a monitor vernyomas adatait, a kozvetlen link meg a monitor ecg adataihoz meg nagyon nelkulozheto dolog.."Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
hito
nagyúr
válasz Skynet258 #3185 üzenetére
Sosem kellett új eszköz csatlakoztatásánál manuálisan resetet nyomnom. Mindig az óra ajánlotta fel csatlakoztatásánál, nekem csak el kellett fogadnom. De most ez sem történt meg.
verser233: nekem vagy 15-20 perc volt, aztán eredmény nélkül bedobott az alkalmazásba.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest