- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
save
tag
Letöltöttem ennek az Antonius gyereknek legújabb, MIUI-s ROMját..
Nem működik rajta a GPS, csak Indonéz és kínai nyelv van benne.
Az érintő panel nem reagál. A színek inverzben és nagyon fakón látszanak.
A felbontás átállítódott valahogy 240 x 120 asra. A hang pedig úgy recseg, hogy Edison gramofonja stúdió hangfal hozzá képest, valamint kb 10 perc alatt megeszi az akksit......de én imádom!!!
-
rothk
csendes tag
Smart Phone Flash Tollal akartam romot cserélni, de ezt írja ki BROM ERROR: S_COM_PORT_OPEN_FAIL (1013)
(COM) Failed to open COM port.
Mit csinálok rosszul? -
rothk
csendes tag
Sikeresen leformáztam a flash tollal a telefonom. Hogy tudom életre kelteni?
-
BViktr
tag
Igen gondoltam, azóta utánna kerestem a dolognak. Úgy néz ki sikeresen tégláztad a telefonod, de még ezek szerint még így is menthető: http://laurentiumihet.ro/sp-flash-tool-mediatek-mt65xx-drivers-download-and-installation-guide-including-bricked-devices/
Sok szerencsét.[ Szerkesztve ]
-
morMi
csendes tag
Köszi a választ. A következő pedig az lenne, hogy ugyanaz a hiba jön elő mint Arlekim kollégánál. Végig megy a piros csík majd elszáll a program windowsos hibával. Úgy látom Arlekimnek sikerült megoldani, de nekem nem teljesen tiszta hogy hogy. Eddig csak a saves flash módszerrel próbálkozom és ez ott jelentkezett.
Nekem is WIN 7 64bites rendszerem van, mondjuk ha jól sejtem minden port USB 3as. Két kábellel is próbáltam. -
Z.m.Z
aktív tag
Na ja. Bár egy IMEI backup sem árt.... A múlt héten szombat-vasárnap nekem is volt pokoljárásom ROMbolás után.... Nekem is save kolléga segített priviben, volt kínlódás rendesen. Nekem is w7 64-van és végül egy atom régi v3.1344-es flash tools segített alapokról újraépíteni a cuccot. Szombat délben kezdtem, és vasánap délután 3-kor sikerült vele hívást fogadni és 5 körül már indítani is! Nagyon jó kis móka volt, sokat tanultam belőle. Most a EZ a rom fut rajta és itt meg kell kövessem gorcsev27 fórumtársunkat, mert igaza volt, valóban ez a legjobb rom használhatóságot tekintve. Nem olyan szép de megoldódott az akksi problémám ami nagy segítség. Bár van egy pár idegesítő hiányosság 4.4-hez képest de remélem hamarosan lesz rá frissítés. Vagy megjön végre a G2-re a kijelzőm és akkor is megoldódik a gond....
-
Invictus36
újonc
Sziasztok,
Jo helyen jarok,ha segitseget szeretnek kerni egy Nibiru H1-hez?
Par napja szereztem be egyet,egyenlore csak ismerkedem a keszulekkel.Olvastam rola egy tesztet es megtetszett a leiras alapjan.Ebben a tesztben olvastam azt is,hogy habar nincs rajta allapotkijelzo led,de le lehet tolteni vmit hozza MTK ledbuttons neven.Honnan tudnam ezt letolteni es mi a modja az installalasanak?
Elore is koszi a segitseget. -
rdt89
addikt
válasz Invictus36 #534 üzenetére
Jó helyen jársz.
Én írtam akkor azt a tesztet. Valamint van egy bejegyzésem, android programokról, ott le is van írva, és linkelve a program használata. Led Buttons
Az android alkalmazások résznél találod meg.[ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
Ha a telefonodra van telepítve GravityBox, abban is találsz beállításokat az érintőgombok világítására.
-
gorcsev27
tag
-
rothk
csendes tag
válasz solyomferi #231 üzenetére
Én is ugyan így jártam, le tudnád írni részletesen, hogy oldottad meg. elég zöldfülű vagyok.
-
rothk
csendes tag
Nem olvastam eleget, sietni akartam, nem gondoltam, hogy rosszat csinálok. Kártyáról kiprobáltam több romot, utána flashel feltettem az Indonéz romot, és azután nem engedte, hogy kártyáról tegyek fel romot. Azt gondoltam, hogy ezzel megoldom. Odáig eljutottam, hogy az Indonéz rom fent van. Nem enged más romot felrakni, nincs IMEI, A modellt átírta U-86 ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest