- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amiben én ültem (valami Audi Q5 talán) majdnem klausztrofóbiám volt, annyira túlzsúfolták a belteret, plusz a morcos kinézet miatt viszonylag kis ablakok, stb.
De egyébként ezt nem én találtam ki, hogy emiatt lett népszerű, valami autós műsorban hozták fel, hogy ez a nézet terjedt nagyon az ilyen "soccer mum" körökben például.Somatom: Igen, nyilván pont a te életviteledről kapta a nevét a boomer generáció
Annyira jó, amikor képtelen vagy elvonatkoztatni attól, hogy más is létezik, sőt többségében más létezik.
Amúgy sem tudsz benne egyszerre aludni is és bringát is szállítani. Tudom, olyat sosem akarnál. De Józsi itt mellettem meg igen, akkor vele mi van? Á mindegy, hagyjuk, úgyse megy át azt hiszem amit írni akarnék, úgyis csak azt hajtogatod, ami neked kell és bármi más megoldás szar.k-adi: A megemelt nézőpont amúgy addig működik, amíg nem emelkedik meg mindenki, onnantól az lesz a normális. Amúgy meg pont emiatt is utálom őket, mert ha előttem megy egy SUV, akkor nem látni át rajta, nem tudom olyan hatékonyan átlátni a forgalom alakulását, ami az ő számára persze mindegy, számomra viszont balesetveszélyesebb közeget csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- SörcsaPH!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest