Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • #16820480

  törölt tag

  válasz consono #100 üzenetére

  Amiben én ültem (valami Audi Q5 talán) majdnem klausztrofóbiám volt, annyira túlzsúfolták a belteret, plusz a morcos kinézet miatt viszonylag kis ablakok, stb.
  De egyébként ezt nem én találtam ki, hogy emiatt lett népszerű, valami autós műsorban hozták fel, hogy ez a nézet terjedt nagyon az ilyen "soccer mum" körökben például.

  Somatom: Igen, nyilván pont a te életviteledről kapta a nevét a boomer generáció :D Annyira jó, amikor képtelen vagy elvonatkoztatni attól, hogy más is létezik, sőt többségében más létezik.
  Amúgy sem tudsz benne egyszerre aludni is és bringát is szállítani. Tudom, olyat sosem akarnál. De Józsi itt mellettem meg igen, akkor vele mi van? Á mindegy, hagyjuk, úgyse megy át azt hiszem amit írni akarnék, úgyis csak azt hajtogatod, ami neked kell és bármi más megoldás szar.

  k-adi: A megemelt nézőpont amúgy addig működik, amíg nem emelkedik meg mindenki, onnantól az lesz a normális. Amúgy meg pont emiatt is utálom őket, mert ha előttem megy egy SUV, akkor nem látni át rajta, nem tudom olyan hatékonyan átlátni a forgalom alakulását, ami az ő számára persze mindegy, számomra viszont balesetveszélyesebb közeget csinál.

Új hozzászólás Aktív témák