Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Szenved a Samsung 3 nm-en
ma A Business Korea szerint nem az igazi az Exynos 2500 kihozatala, fogynak a kliensek.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Bleach: Rebirth of Souls - Íme a nyitány
gp A premier valamikor jövő év elején várható, de ennél pontosabb dátumot nem kaptunk továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Remélhetőleg jobban sikerül, mint az 50-es széria. Jah és nem hónapokat kell várni, míg érkezik Európába.
-
doooo
veterán
Gyorsan bemutatják, amíg még van GMS... na nem mintha bárki is megvenné Kínán kívül. Főleg nem ha olyan túlárazott vackok lesznek, mint a Honor 50 (meg Huawei Nova 9).
-
Aryon87
félisten
válasz Schuler888 #8 üzenetére
De jöjjön csak szépen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Schuler888
senior tag
Jonni fog, par szerencsetlenre sikerul is rasozni a szolgaltatok ertekesitoinek ha lesz ra kiiras, am ertelmes ember magatol nem fogja megvenni..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
jeni
félisten
Amennyire jól tudom,ha egy készülék vagy egy mobil tipus megkapja a GMS szolg. akkor azt utólag már nem vehetik el,legfeljebb a következő frissítést nem kapja meg ,de nem tilthatják le a Honor 60-ról a GSM-t.
Hiszen azok akik megvették időközben és utólag tiltják le akkor a boltnak,szerviznek,szolgáltatóknak kártérítést kellene fizetniük ill. vissza kell,hogy vásárolják. -
kbyte1024
veterán
-
Schuler888
senior tag
válasz kbyte1024 #14 üzenetére
Van az az ár-elony ami mellett nem lenne hulyeseg megvenni, de ugylatszik ok tobbnek hiszik magukat, igy meg hamar az ajto tuloldalan talaljak magukat..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
kbyte1024
veterán
válasz Schuler888 #15 üzenetére
Igen az volt a baj az 50-el is hogy nem volt nagy tűz de csúcs teló áron akarják eladni.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Schuler888
senior tag
válasz kbyte1024 #16 üzenetére
Igen. Es mi a legszanalmasabb ebben? Melyik masik visszatero kinai gyarto araz PONT UGYANIDE?! igen az. De te kedves konzumer juzer hidd el, DE TENYLEG, hogy semmi kozunk hozzajuk, de mi igenis ERUNK ENNYIT, MERT.... KHM...NEM HULYEVEJ HANEM GMS!!!!4!!4 HONOR!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Schuler888 #10 üzenetére
Még szerencse hogy mindenki szabadon választhat, hogy mit vegyen...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dave0825
őstag
Volt Honor 8-am, imádtam, keresztül ment rajt egy autó, a panelen kívül szinte mindene eltörött, cseréltem alkatrészeket, és hibátlanul ment tovább. Most Huawei P30-am van, ezt is szeretem, bár pár baja lett, de valószínűleg az én hibámból. Szóval semmi gond a Huawei/Honor-okkal. Ha a kínaiak viszik a képeimet, hadd örüljenek, sokra nem mennek vele.
Én nagyon vártam a Honor 50-et, de gyenge lett, és drága. Várjuk a 60-at.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Aryon87
félisten
H8 nekem is volt, akkoriban még annyira nem ismertem a Huawei ökoszisztémát. Aztán a Honor9-nél tapasztaltam ki hogy mire is képes (főleg fotózás terén, amit nem akarok elengedni, bajban is leszek emiatt jövőre már, a P40Pro emiatt addig fog menni, míg ki nem döglik). Mate9, Mate10Pro, P30Pro is járt nálam, most meg a P40Pro. Jövőre viszont kénytelen leszek elengendni a márkát, amennyiben a Magic 3Pro nem villant itthon. S22Ultra, vagy Mi12Ultra lesz. Más választás nincs, Szifont kihagyom, pedig kis ideig rá voltam pörögve, de miután megláttam mit alkot fotóban, hamar kukáztam a gondolatot
Páromnak volt Honor20Pro, ahhoz képest ez az 50es széria gyalázat kamerában. Remélem a 60-ast már rendbeszedik..
Mintha rémlene valami erről a töréses sztoriról, talán meg is osztottad ezt a "remek élményt" a topikjában.[ Szerkesztve ]
-
h4h01
senior tag
Itt most mi a baja sok embernek? Legyen egyféle ozt kész nem?! Milyen fasza lenne
#17Schuler888: Amúgy ezt a honor részéről senki nem mondta, sőt..Bog még videóban is kivesézte, hogy interjút készített a honor valamelyik fejesével (majd kikeresed, ha akarod hogy kivel)..Elmondták, hogy ezt a szériát már jóval korábban elkezdték fejleszteni, amikor még egy kalap alatt volt a banda..
De ezt nem is értem miért nem jutott eszedbe, ha már így téríted a jónépet
Én sem veszek magamnak samsungot, vagy apple cuccot..de nem kezdem el az S22-es cikk alatt fikázni az egész tetves bandát, holott kb. még semmit sem tudni magáról a termékről..
Itt is kb annyi tartalmi része van a cikknek, hogy jön a 60-as széria..Aztán elkezded itt hülyézni aki érdeklődik utána, esetleg majd meg akarja venni...WTF?! Gratulálok
-
dave0825
őstag
Rád emlékszem is a Honor 8 topikból, csak mikor írtam a hsz-t, nem néztem a neved, most látom. Még üzenetet is váltottunk sokat egy kezdőképernyővel kapcsolatban, amit tőlem kértél el, mert megosztottam a topikban. Régi szép koleszos idők, mikor volt ilyenre időm/kedvem.
Igen, a törést is szerintem akkor írtam, nagyon megviselt engem, sajnáltam a telefont. És nem is sokon múlt a megmentése, motorról esett le, megálltam, visszafutottam érte, csak jött egy autó, ami előtt nem akartam átszaladni, pedig átértem volna, és ha belerúgok a telefonba, hogy lecsússzon az útról, csak a kijelző sérült volna. Amúgy mellékesen, régi Lada volt, és hadd ne mondjam, kik ültek benne (kb. 6-an), akik még ki is kiabáltak valami szépet nekem, szóval tuti direkt mentek rá...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
odani
tag
Én Honor 70-et akarok februárban, biztos markáns különbségek lesznek az elődökhöz képest és megéri majd váltanom a Honor 60-ról. Vicc ez a mobilipar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue, független, 89% Akku
- iPhone 13 Mini 128 GB Pink, Mint az új! Karcmentes! 88% Akku! Független! 2 hó Garancia!
- Iphone 14 blue 128gb eladó !
- Xiaomi Redmi Note 13 5G, 256GB, Kártyafüggetlen
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér színben, eredeti dobozban
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen