Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
H8 nekem is volt, akkoriban még annyira nem ismertem a Huawei ökoszisztémát. Aztán a Honor9-nél tapasztaltam ki hogy mire is képes (főleg fotózás terén, amit nem akarok elengedni, bajban is leszek emiatt jövőre már, a P40Pro emiatt addig fog menni, míg ki nem döglik). Mate9, Mate10Pro, P30Pro is járt nálam, most meg a P40Pro. Jövőre viszont kénytelen leszek elengendni a márkát, amennyiben a Magic 3Pro nem villant itthon. S22Ultra, vagy Mi12Ultra lesz. Más választás nincs, Szifont kihagyom, pedig kis ideig rá voltam pörögve, de miután megláttam mit alkot fotóban, hamar kukáztam a gondolatot
Páromnak volt Honor20Pro, ahhoz képest ez az 50es széria gyalázat kamerában. Remélem a 60-ast már rendbeszedik..
Mintha rémlene valami erről a töréses sztoriról, talán meg is osztottad ezt a "remek élményt" a topikjában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen