Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
H8 nekem is volt, akkoriban még annyira nem ismertem a Huawei ökoszisztémát. Aztán a Honor9-nél tapasztaltam ki hogy mire is képes (főleg fotózás terén, amit nem akarok elengedni, bajban is leszek emiatt jövőre már, a P40Pro emiatt addig fog menni, míg ki nem döglik). Mate9, Mate10Pro, P30Pro is járt nálam, most meg a P40Pro. Jövőre viszont kénytelen leszek elengendni a márkát, amennyiben a Magic 3Pro nem villant itthon. S22Ultra, vagy Mi12Ultra lesz. Más választás nincs, Szifont kihagyom, pedig kis ideig rá voltam pörögve, de miután megláttam mit alkot fotóban, hamar kukáztam a gondolatot
Páromnak volt Honor20Pro, ahhoz képest ez az 50es széria gyalázat kamerában. Remélem a 60-ast már rendbeszedik..
Mintha rémlene valami erről a töréses sztoriról, talán meg is osztottad ezt a "remek élményt" a topikjában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest