Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Jonni fog, par szerencsetlenre sikerul is rasozni a szolgaltatok ertekesitoinek ha lesz ra kiiras, am ertelmes ember magatol nem fogja megvenni..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
dave0825
őstag
Volt Honor 8-am, imádtam, keresztül ment rajt egy autó, a panelen kívül szinte mindene eltörött, cseréltem alkatrészeket, és hibátlanul ment tovább. Most Huawei P30-am van, ezt is szeretem, bár pár baja lett, de valószínűleg az én hibámból. Szóval semmi gond a Huawei/Honor-okkal. Ha a kínaiak viszik a képeimet, hadd örüljenek, sokra nem mennek vele.
Én nagyon vártam a Honor 50-et, de gyenge lett, és drága. Várjuk a 60-at.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Rád emlékszem is a Honor 8 topikból, csak mikor írtam a hsz-t, nem néztem a neved, most látom. Még üzenetet is váltottunk sokat egy kezdőképernyővel kapcsolatban, amit tőlem kértél el, mert megosztottam a topikban. Régi szép koleszos idők, mikor volt ilyenre időm/kedvem.
Igen, a törést is szerintem akkor írtam, nagyon megviselt engem, sajnáltam a telefont. És nem is sokon múlt a megmentése, motorról esett le, megálltam, visszafutottam érte, csak jött egy autó, ami előtt nem akartam átszaladni, pedig átértem volna, és ha belerúgok a telefonba, hogy lecsússzon az útról, csak a kijelző sérült volna. Amúgy mellékesen, régi Lada volt, és hadd ne mondjam, kik ültek benne (kb. 6-an), akik még ki is kiabáltak valami szépet nekem, szóval tuti direkt mentek rá...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- Netfone
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- E-book olvasók
- ASUS BTF koncepció: látszólag vezetékek nélküli PC
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...