Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
-
Folyatódik a Bleach: Rebirth of Soul karaktereinek bemutatója
gp A legutóbbi videónak a középponjtában Rangiku Matsumoto áll.
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Rád emlékszem is a Honor 8 topikból, csak mikor írtam a hsz-t, nem néztem a neved, most látom. Még üzenetet is váltottunk sokat egy kezdőképernyővel kapcsolatban, amit tőlem kértél el, mert megosztottam a topikban. Régi szép koleszos idők, mikor volt ilyenre időm/kedvem.
Igen, a törést is szerintem akkor írtam, nagyon megviselt engem, sajnáltam a telefont. És nem is sokon múlt a megmentése, motorról esett le, megálltam, visszafutottam érte, csak jött egy autó, ami előtt nem akartam átszaladni, pedig átértem volna, és ha belerúgok a telefonba, hogy lecsússzon az útról, csak a kijelző sérült volna. Amúgy mellékesen, régi Lada volt, és hadd ne mondjam, kik ültek benne (kb. 6-an), akik még ki is kiabáltak valami szépet nekem, szóval tuti direkt mentek rá...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen