Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
Ilyen egy teljes kör a Call of Duty: Black Ops 6 zombi módjában
gp Ahogy arról korábban már szó volt, az idei COD részben elfelejthetjük a nyílt világú élőhalott vadászatot.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Rád emlékszem is a Honor 8 topikból, csak mikor írtam a hsz-t, nem néztem a neved, most látom. Még üzenetet is váltottunk sokat egy kezdőképernyővel kapcsolatban, amit tőlem kértél el, mert megosztottam a topikban. Régi szép koleszos idők, mikor volt ilyenre időm/kedvem.
Igen, a törést is szerintem akkor írtam, nagyon megviselt engem, sajnáltam a telefont. És nem is sokon múlt a megmentése, motorról esett le, megálltam, visszafutottam érte, csak jött egy autó, ami előtt nem akartam átszaladni, pedig átértem volna, és ha belerúgok a telefonba, hogy lecsússzon az útról, csak a kijelző sérült volna. Amúgy mellékesen, régi Lada volt, és hadd ne mondjam, kik ültek benne (kb. 6-an), akik még ki is kiabáltak valami szépet nekem, szóval tuti direkt mentek rá...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen