Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercel

    senior tag

    Nos. Tegnap választóvonalhoz értem félig meddig..
    Kezd az agyamra menni a BlackBerrym b.....dása úgyhogy tegnap nagy levegő volt, csináltam egy tripla backup-ot (paranoiás vagyok és van vagy 1200 kontaktom bocsi..:D)
    Nyomtam egy gyári állapot visszaállítást majd elölről belaktam a telót ismét.

    A jó hír, hogy a többek által felemlegetett iszonyat hosszú törlés meg megáll 99%-on nem jött elő és kb. 1 óra alatt végzett - saját magával:) valamint az adatok visszatöltése is sima ügy volt.
    Azt fícsört egyébként nagyon becsülöm, hogy nem csak a kontaktokat tölti vissza hanem a teljes hívás listát is valamint a kontaktokhoz tartozó történéseket is.

    Na szóval most itt ülök a friss ropogós cuccal a kezemben és azt várom, hogy eltűnjenek az idegesítő beragadások, paranormális események - mert a végére már kezdett olyan lenni szegény Z10 mint egy nyomorult androidos valami márpedig pontosan ezért váltottam annak idején. A szó szerint brutális merülésről már nem is beszélve.

    Ha ez most bejön akkor nagyon fogok örülni mert nagyon nagyon szeretem használni a BlackBerrymet. Ha nem akkor viszont minden szimpátiám dacára de megválok tőle és kcsg almás leszek én is.
    Mert hasra nem estem a szifonomtól amikor az volt a második sőt.. de amit tudott azt mindig hozta, problémák nélkül.

    Szóval most várunk, részemről nagyon drukkolok..:)

    [ Szerkesztve ]

    Marcel

Új hozzászólás Aktív témák