- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizzu
aktív tag
válasz Ceftriaxone #36100 üzenetére
reset után elmúlik?
a telefonban nem tehetek kárt?rutinos vagyok az újrarakásban mert huawei-m volt
és ő szoktatott le az androidról
az LG meg pontot tett a végére[ Szerkesztve ]
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
Ceftriaxone
aktív tag
Nem, nagy kárt nem tehetsz, a BlackBerry 10 OS elég kemény legény , de nekem szétfagyott, totál behalt, úgy kellett újra rakni a rendszert, ezek után úgy döntöttem, kihagyom a házilag patch-elt APK-kat az életemből ...
De természetesen a telefon nem lett tégla, azóta is pompásan működik minden panasz nélkül ( BlackBerry Passport, fekete) . Előtte sem volt gondom.
Sejtésem szerint talán a Lucky Patcher-rel átalakított fájlok voltak a probléma (?), lehet a GMaps Patcher-rel talán nincs gond. Mindenesetre én kihagyom ezt a műfajt, túl sok bosszantó tapasztalat volt vele. Inkább kirakom a Futárt a böngészőből a kezdő képernyőre + Budapesti Menetrend.[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Pizzu
aktív tag
válasz Ceftriaxone #36102 üzenetére
huu
nagy kő esett le a szívemről
én a BB hetesnél tapasztaltam ami megy az nagyon jó
ami nem azt ne erőltessük
amúgy ha az appokra rámennének legalább a megszokottakra olyan rendszer lenne hogy hűha
így csak betyár jóvisszakanyarodva
akkor lehet nekem nem is lenne szükségem erre az appkukára?
vagyis appstore
vagy az miért kell?Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
Pizzu
aktív tag
én a viberből a BB word-ből töltöttem le
annyi nincs videóhívás és nem mutatja a felvételi gombnál a zöld és a piros gombot
amikor felhúzom akkor jobbra tolom az ikontnekem olyan dolog hiányzik belőle amit annyira nem hiányolok
meg simán együtt lehet vele élnia droidos alkalmazások kb úgy tudnám fogalmazni appok működését:
"működni fogsz ha bele döglesz is"
ezt android alatt meg is teszi és nekem 2 telefon halt ki idén alólam
sajnos sok ismerősömnek halt ki a mobiljavalaki amúgy más problémát is tapasztalt vele?
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
slashing
senior tag
Valahova esetleg fel tudnád tenni őket vagy van egy link ahonnan ezek az apk-k elérhetőek? most csinálok egy factory resetet és ha fb messenger és a viber nem fog menni akkor kukázom a Classicot, nonszensz hogy még mindig itt tart a blackberry 3 éve szar se változott, siralmas.
-
törölt tag
-
slashing
senior tag
válasz #97246720 #36107 üzenetére
Nem droidra vágyok két olyan alkalmazásra amit kb. 3milliárd ember használ és szégyen hogy mind a kettő kommunikációra szólgál és egyik se megy még közepes szinten sem azon a telefonon ami elvileg erről híres. És itt már nem lehet mentegeni a blackberry-t mert idejük és forrásuk is bőven lett volna már rá. Nem véletlenül van bb classicom de azér, nah nehogy már ez nagy kérés legyen.
-
Pizzu
aktív tag
E válaszom nem kaptam meg (vagy elsiklottam felette)
a droidos app srore kell meg ezek a bejelentkezős dolgok?
lesz ettől jobb bármi is nekem?
vagy elég az appokat telepíteni
2. kérdésem:
A telepített app-kat hogyan lehet törölni?
-
Pizzu
aktív tag
válasz PHenis #36113 üzenetére
Ha nem rakom fel a droid áruházat csak az appot telepítem
arra gondolok
mert az appokat letudom tölteni asztalin isnekem nem kell ha nem muszáj az a temérdek frissítés
konkrétan a vibert befrissítette és azóta nem jóLehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
törölt tag
az lehetséges hogy rejtett router SSID-vel nem kommunikál a z10 meg a gépen lévő link? mert ez így eléggé sz#r így...
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
válasz #97246720 #36127 üzenetére
Mondjuk ami biztos, hogy a link kell hogy egyszer elinduljon a gépen, és akkor utána veszi észre a telefont a WIFI-n keresztül.
A Telón gondolom be van állítva minden szükséges dolog. (Beállítások -- Tárolás és elérés -- Hozzáférés WIFI használatával bekapcsolva ?)18 éve itt
-
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, kellene némi segítség - SNAP gondjaim vannak.
Mikor volt a gmail jelszavas malőr átállítottam magam kétlépcsős azonosításra, amitől kicsit megbolondult a prog, de mikor kiderült, hogy az én fiókom nem volt benne a kikerült adatbázisban, visszaállítottam hagyományosra,
Hiába, azóta sem enged be a prog. Valami ötlet? Magát a snap-et telepítsem újra esetleg?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
törölt tag
válasz MittuDomain_ #36132 üzenetére
Nekem sem megy a snap,se a v2es sem beta...
-
Pizzu
aktív tag
válasz #97246720 #36127 üzenetére
ha panelban laksz
vagyis inkább sűrűn lakott környezetben akkor lehetséges, hogy egy csatornán használt router így összeakad így mesés lesz a jelkeress más csatornát a routeren és ne automatikusan használd
-
peter.21
csendes tag
Üdv!
Mivel a Z3 topik halott ezért itt teszem fel a kérdésem. Van egy kis problémám. Lehetséges az hogy a Rendszer a Pim szolgáltatások valamint a BB hub (180MB / 80MB / 60MB) memória méretéről 1-2 héten belül a duplájára nő ezzel csökkentve a szabad memóriát ami a későbbiekben a bőngésző vagy egyéb használat alatt álló alkalmazás instant bezáródásához vezet a legtöbb esetben. Ez memory leak problémának tűnik és igazán zavaró főleg ha munka közben keresek valamit a böngészővel és az hirtelen bezárja magát... erre nem tud valaki megoldást az újraindításon kívül? Mivel az csak átmeneti megoldást nyújt. Készülék: BB Z3 10.3.2.2876
Válaszokat előre is köszönöm! -
l.sebestyen
senior tag
válasz peter.21 #36135 üzenetére
A készülékfigyelőben le tudod tiltani azokat az alkalmazásokat amiket nem használsz, de feleslegessen futnak a háttérben, egy próbát megér. Egyébként kb. ezért nem lett a Playbookra OS10, igaz az csak 1gigás, nem 1,5, de ha az 1,5 kevés néha, képzelem az 1-el mit kezdene, kb. napi szinten kétszer kéne újra inditani.
-
Coc@s
őstag
válasz peter.21 #36135 üzenetére
A HUB-ot újra lehet indítani úgy, hogy belépsz a HUB-ba, majd a jobb felső saroktól a kijelző közepe felé Jobb fölülről balra le középre ötször lehúzod az ujjad. Ilyenkor a HUB által foglalt memória visszaesik.
A PIM-re csak az újraindítást tudom.
Viszont mint előttem is írták, a Készülékfigyelőben a Memória fülön tudsz csemegézni, hogy milyen appok futnak fölöslegesen. Ezekre hosszan nyomva előjön a bezárási lehetőség is.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Pizzu
aktív tag
Ez nagyon jó
Azt esetleg hogyan kell ha valamiből régebbit akarok mint ami fentvan akkor ugy törölje, hogy a gyökér se maradjon
amikor felraktam pl az új vibert nem indult el
és csak HW resettel tudtam megoldaniLehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest