- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz turbulencia8 #36550 üzenetére
Részemről naponta, intenzíven használom a munkámhoz.
Ha tudná még a szintén zseniális Remember-ben létrehozott dolgokat is kezelni akkor kb. fullos lenne.
Persze pár kötelező baromságot és hibát a Blend-ben is el kellett szórni nehogymár tökéletes legyen, de így is nagyon jó szolgálatot tesz a mindennapjaimban.Marcel
-
Pavlo
aktív tag
A BlackBerry Link vajon meddig fog működni?
-
PHenis
senior tag
Nekem tegnap jött egy 3 MB-os frissítés. De nem változott semmi, 2836 maradt. Nem értem.
-
Mercel
senior tag
A Lumia 930-ra nem engedtem a wp10 es frissítést. Azok alapján amit hallok a felhasználóktól és olvasok biztos, hogy nem is fogom. Fotózásra használom és ha csörög akkor felveszem.
Hozzáteszem én drukkoltam az MS-nek mert tök jó lenne egy komplett ökoszisztémát használni de ezek még a BlackBerry-nél is nagyobb bal........
Mondjuk láttam már olyan embert akinek bejött a WP - ha te is ilyen vagy akkor használd egészséggel.
Részemről ha muszáj lesz váltanom akkor inkább IPhone.
Marcel
-
turbulencia8
őstag
válasz Mercel #36556 üzenetére
A 950-en nagyon sokat javitottak az elkapkodott kiadasa ota, es szerintem sokkal gyakrabban jonnek frissitesek, mint BB10-re. Allitolag junius ota nevezheto "nem beta" oprendszeru keszuleknek, en mar teljesen stabil telefonnak ismertem meg a 950-et, igaz kellett hozza par nap turelem (anno mondjuk a BB10-et sem volt konnyu beallitani). Es persze WP-n is fontos volt nehany fizetos app beszerzese, es ami szamomra fontos, hogy a Whatsapp varhatoan jovore is hasznalhato lesz.
-
Mercel
senior tag
válasz turbulencia8 #36557 üzenetére
.. meglátjuk.
Napjainkban az MS is hasonló tánclépéseket produkál mint a BlackBerry - Ott se kommunikálnak rendesen, hogy mi várható, közben jönnek a hírek csoportok lefejezéséről , meg brutál kirúgásokról a Mobil részlegen, meg olyanok is, hogy pár év meg istentelen pénz beleöntése után hagyják a fenébe az egészet - Nekem nem jött be, de már csak a színesség miatt is drukkolok nekik, ahogy a BlackBerry-nek is mert nem jó ha hegemónia van.Márpedig most android - Ios hegemónia van és az android már az Ios nyakára kezd mászni arányaiban.
Mondjuk nem féltem őket..Marcel
-
Cannabis7
senior tag
sziasztok, BB z30 wipe, 95%-nál megakadt, lassan 8 órája fut, mi a teendő?
-
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
pár tízezer hozzászólással korábban már kérdeztem, de nem találom, illetve nem emlékszem, h jött volna rá válasz (akkoriban nagyon durván pörgött a topic), szóval gondoltam bepróbálom újra, hátha tud valaki segíteni. szóval 2 kérdésem lenne:
1. Ha SMS küldéshez beállítom az ékezetes betűket és használom is őket, akkor drasztikusan csökken az elküldhető karakterek száma. Erre van valami gyógymód, vagy ne használjak továbbra sem ékezeteket (igazából szeretnék)?
2. Nem életbe vágó, de aki esetleg játszogat néha a Real Racing-el az nem tudja hogyan lehet nevet, meg zászlót magamnak beállítani? (nem, nem a facebookommal akarok belépni) -
Mercel
senior tag
válasz hsrasus #36565 üzenetére
Szia!
Szerintem valójában nem csökken az elküldhető karakterek száma ékezetes betűk használata esetén sem, csak úgy jelzi vissza írás közben. mondjuk én flottás vagyok és nem nagyon érdekel mi a havi "fogyasztásom" de emlékeim szerint amíg nem voltam korlátlan sem volt olyan durva az SMS rész a számlában pedig használom rendesen.
Z10-en fut a real racing? még hogy gyenge..
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
MittuDomain_
őstag
válasz hsrasus #36565 üzenetére
Saját tapasztalat, gyári beállításokkal:
Mindent SMS-t ékezetesen írok. Elküldéskor átkódolja, cserébe mindig megvan a 160 karakter lehetősége. Amelyik karakter benne van a "címtárban/kódtáblában", úgy hagyja (pl. é), amelyik nem, azt megszabadítja az ékezetektől (pl ő).Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Orgi
addikt
válasz turbulencia8 #36568 üzenetére
A szöveges üzeneteket elindítva 3 pötty/beállítások/szöveges üzenetek/speciális fül alatt van a különleges karakterek engedélyezése. Nálam ez ki van kapcsolva, így némely ékezet megy, de a nagyon speckó csak magyarokat szedi le emlékeim szerint (ő,ű,í).
-
hsrasus
aktív tag
És mindenki! Köszönöm a válaszokat, igen, én is így használtam vagy 3 évig, de meguntam, mert párszor félreérthető volt az SMS és már zavart, ezért is állítottam be, hogy minden karaktert küldjön el, úgy ahogy írom, viszont így több SMS-t használok el (kibírom, csak így meg ez zavar). Nem is értem, h 3 év alatt ezt hogy a francba nem oldották meg, pedig még WP-n is jó
Úgy látom a Real Racingos kérdés elég uniq -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Hogy tudom kikapcsolni azt hogy zárolási képernyőn ne mutassa azt hogy következő esemény Szent Istvánünnepe 1 nap holnap ? Tehát a naptári értesítést ! Hol tudom ezt álliatni ?
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
tegnap kezdte az eddig tökéletesen működő telóm, amin több hónapja semmi változás nincs, hogy random, naponta többször is újraindulgat. Ez a vég kezdete lenne, volt valakinek ilyenje? Egy gyári állpaot visszaállítást még megpróbálok, d emivel semmi nem változott, nem hinném hogy segíthet...
Aztán max használt Leap vagy DTEK -
Joker77
újonc
Sziasztok! Egy Leap telefonnál van az a problémám, hogy zárolt képernyőnél az értesítések nem láthatók (így annak tartalmába sem tudok beleolvasni), holott a képernyőzárolás beállításainál bekapcsoltam ezt a funkciót. Eleinte működött. Most miért nem? pedig már megszoktam...
-
CB
senior tag
Lehetséges, hogy az akku és a telefon érintkezői nem érnek össze néha, használat közben, majd ismét érinkeznek. Ezért indulgat újra a telefon. Nem egyedi hiba, ha a topikban rákeresel, biztosan másnál is volt ilyen.
Az akku végéhez kell betenni valamit, hogy az érintkezők oldalán stabil legyen.Pl: 17908-as hozzászólás
Bocs de nem működik a link gomb a táblagépen[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Mercel
senior tag
Sziasztok!
Valaki nézze már meg legyen szíves, hogy a BLEND-ben tudja e Szerkeszteni a partnereket.
Nekem nem adja csak a törlés és kedvencé tétel lehetőségét...Elég fontos lenne mert mindjárt kihullik a hajam...
Köszönöm.
Marcel
-
Mercel
senior tag
Szerintem elsőre Szoft reset (Power gomb 10 másodpercig amíg pirosan nem kezd el világítani az értesítő led) aztán ha marad a dolog akkor Backup és Wipe.
Arra figyelj oda, hogy a LINK szoftverrel készült backup bár még a híváslistát is visszatölti, de a problémát is ha volt.
Akkuval nekem is volt gondom a legelején (amit kaptam hozzá OEM zacsis kivitel volt), de akku csere után ez elmúlt.
Ha akku probléma akkor egyébként a sarkoknál kocogtatásra is újraindul.Azt tudom, hogy amióta a nyomorult android is része a rendszernek azóta vannak olyan megbicsaklásai ami addig sose voltak - addig újraindítgatni sem kellett a telefont. Soha. Azóta 3 nap - 2 hét de kell mert "elnehezül" a rendszer meg elkezd hülyeségeket csinálni néha.
Szóval először RESET és nézd meg mi történik. Illetve mi Nem történik.Good Luck
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
-
hsrasus
aktív tag
Egy érdekesség:
Tegnap reggel még ment a Facebook app, mert tudtam benne keresni, viszont este már mikor elindítottam, akkor nem töltött be, hanem kilépett (Nem frissítettem a böngészősre, hanem a régi van fent). Ami viszont érdekes, hogy az értesítések, azok ugyanúgy megérkeznek...
Valaki tapasztalt ilyet? -
hsrasus
aktív tag
viszont ha letörlöm már csak az új verziót tudom felrakni, ami böngészős, azt meg nem akarom. ahhoz meg egyelőre nincs kedvem, hogy "mittudomén" miket csináljak, ami nem olyan egyszerű mint az áruházból újra felrakni. de azért köszi, amíg jönnek az értesítések, elleszek vele így, szerencsére nem keresnek ott sűrűn, csak most az osztálytalálkozó miatt lett volna érdekes, de majd belépek PC-ről.
-
Mercel
senior tag
válasz bnc_lc4 #36593 üzenetére
Nem vagyok rendszer guru így nem tudom a pontos technikai hátterét a soft resetnek.
Azt tudom biztosan, hogy soft reset után nekiáll újra indexelni mindent amit a HUB kezel és alapállapotra állít minden programot, de semmilyen felhasználó által bevitt adatot nem töröl.
Sajnos amióta az elcseszett android futtató környezet a rendszer része azóta időnként szükség is van rá.
Ugyanis a saját tapasztalatom szerint leginkább ez okozza a furcsa anomáliák nagy részét, méghozzá néha a rendszer olyan részében aminek látszólag semmi köze az androidos szrkhoz.Akárhogy is, nekem bevált.
Ui. Durva mennyire kihalt a topic.
Marcel
-
Coc@s
őstag
válasz Mercel #36594 üzenetére
Ui. Durva mennyire kihalt a topic.
Hát én nem csodálom - sajnos.
Én is csak be-benézek és olvasgatok. Igaz nekem a Passport topic az ontopic, de ott is már csak olvasgatok.
WAZE-ra használom már csak a Passportot, várom a végleges 10.3.3-at, utána megy piacra.Áttértem szifonra, mint a két választható alternatíva közül - számomra - jobbat választva.
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz turbulencia8 #36596 üzenetére
Nekem is van egy 930-as, de csak itt fekszik az asztalon.
A fiam használta egy ideig.
Eladó!18 éve itt
-
turbulencia8
őstag
válasz metalstorm #36598 üzenetére
Meg mindig nem jott ki? BBM-en mit igernek Chenek?
-
Coc@s
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest