- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CB
senior tag
Megjött az új akku a telóhoz. Megcsináltam az akku kalibrálás első lépéseit.
Este lehúztam a laptopról, reggelre 87%-ra merült.
Az asszony nem sokat használja, mostanra 50%-ra merült.Talán néhány ciklus után beáll majd.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
ataata
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült.
De sajnos nagyon úgy tűnik, hogy nem szoftveres baja van a telónak.[ Szerkesztve ]
-
aate
tag
válasz PHenis #36258 üzenetére
Napi 2-3 óra netezés megszakításokkal, 5-6 telefonhívás este takarékos mód igy 1 napos üzemidő. (ilyenkor kerül kb 25%-ra ) Ha nem felejtem el akkor este töltőn.
Hétvégén nem nagyon netezek rajta akkor 2 nap. Navigáció alatt levezettem töltés nélkül 400 km-t de nem mindig volt bekapcsolva a kijelző csak a hátérben futott. 2014 áprilisi a teló még gyári akksival (101) -
aate
tag
-
ataata
csendes tag
-
aate
tag
válasz PHenis #36263 üzenetére
iGO
Olaszországba mentünk, készültem egy Nexus teloval navigálni mert ahhoz volt autós töltő. A Határig el is navigált majd egyszer csak nem talált műholdat (sim nem volt benne ) Akkor vettem elő a Z10 -et amit reggel vettem le a töltőről. Gondoltam ez így nem bírja ki még kb hátralevő 450 km-t. Az út végétől kb 20 kmre írta ki hogy már csak 20% maradt.Amikor megérkeztünk a szállásra akkor kapcsolt ki.[ Szerkesztve ]
-
ataata
csendes tag
válasz #97246720 #36266 üzenetére
A múltkor cseréltem egy ismerősében, de az törött volt.
Ennek láthatóan semmi baja. gondoltam rá, hogy kicserélem, de mi van akkor ha a vezérléssel van gond, akkor kidobtam a pénzt.
Egy ideig használom, aztán figyelem a hirdetéseket hátha lesz valami jó vétel, mpdjuk egy passport -
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Bocsesz ha már volt róla szó, de nekem olyan problémám van, hogy a Gmail-es naptárba illetvee a hely naptár fiókba bevitt bejegyzések nem jelennek meg a naptár app-ban időnként. Újraindítás után van amikor visszajön, de van amikor még egy újraindítás kell. A fiók beállításoknál nem ír ki semmi problémát, a Blendben is megjelennek a naptár bejegyzések, csak a telón nem. Magában a naptár alkalmazásban a "Kezelés" menüben viszont nincsenek ott a szinkronizált fiókok...Ugyanakkor jelezni jelzi hanggal, LEDdel, ha éppen esemény van. A Remember alkalmazás bejegyzései is látszanak. Valakinek van ötlete esetleg? Ja és pl windows 10 naptár alkalmazásban is látszódnak a Gmail-es naptár események.
Másik problémám még a Mireo Genius mapsszel van. Többször lefagyott maga az alkalmazás is, meg a telefon is miatta, illetve ha netán mégis elindul akkor vibrál, villog a térkép összevissza, teljesen használhatatlan ilyenkor, meg közben egyenes vonalak tömkelege villog. Ez utóbbit a Mireo Don't panic is produkálta időnként anno. Találkozott már valaki ilyennel?
Egyébként STL-001 és 10.3.2.2474 szoftver.Amúgy bitang masszív teló, a sarkai nagyon jól bírják az ütéseket!
-
törölt tag
Hali. 1Mobile Market-ról letöltöttem a Messenger alkalmazást, de a telefon nem nyitja meg ugyan így van a Viberrel is ha tudnátok segíteni megköszönném.
-
mcferenc
csendes tag
válasz turbulencia8 #36269 üzenetére
Okés meglesem, köszi szépen a segítséget!
-
Pizzu
aktív tag
válasz #97246720 #36273 üzenetére
Nekem is megy a viber
jó volt hogy kifagyott de leállítottam és újraindítottamitt van azt hiszem az összes eddigi VIBER:
[link]nekem a 4.3.0 van fent de én a BB word-ből töltöttem
nincs videohívás
de nem gond az nekemLehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
aate
tag
-
törölt tag
Köszönöm
-
metalstorm
aktív tag
Sokat próbáltam,ezek jók még csak nem szabad frissiteni! Facebook 26/Messenger 16 / Viber 5.1
Gyakorlatilag mindegyik 2014-es, utolsó olyan verziók amik hibátlanul müködnek Blackberryn!
LINK[ Szerkesztve ]
-
Djmarko
tag
válasz metalstorm #36280 üzenetére
Hát én bármelyiket valasztom mert amikor aktivalnam a telszamom hibat ir ki...szerintetek miért?
-
törölt tag
Ez nagy segítség volt. Köszönöm
-
aate
tag
Nekem ezek is hibátlanok :
Facebook 29.0.0.23.13
Facebook Messenger 25.0.0.17.14 -
Pavlo
aktív tag
válasz lezerpiramis #36288 üzenetére
-
törölt tag
válasz lezerpiramis #36288 üzenetére
Azért mert nálam ezt írta ki alul és nem értem
-
margithid
veterán
OS10 frissítésről mi hír? Mikor jön?
-
ViZo72
tag
válasz #47106304 #36287 üzenetére
Az enyém is ugyanezt írja 2474-es OS-el, szintén 100-1.
Nincs ezzel semmi gond, csak az "LTE-hálózaton használható" sort kérdésnek kell érteni nem kijelentésnek. :-)
Alatta pedig STL100-1-esnél a válasz az kellene legyen, hogy "NEM".
(A magyarra fordítás nem mindig sikerül jól más gyártónak sem, így néha félreérthető mit is akarnak közölni.)[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz l.sebestyen #36293 üzenetére
En kívül még egy frissités várhetó, nem?
Nem bánnám ha az android runtime verziót is frissitenék... -
Joker77
újonc
Érdeklődöm, hogy BB Leap telefon képernyőjét (waze) hogyan tudom tükrözni autó 6" kijelzőjére. Ez megoldható?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz margithid #36295 üzenetére
Az a baj, hogy folyamatosan érződik, hogy húzzák ki a széket a az os10 alól, tűnnek el appok a worldbol, ami amúgy is szegényes, szerintem lesz ez a frissítés, aztán nagyjából ennyi volt..., fájdalmas ez már csak azért is, mert nekem is az évek alatt volt más rendszerű telefon a kezemben, de mindig vissza jöttem a BB- hez, és jó lenne hosszú tavon tervezni vele.
-
margithid
veterán
válasz l.sebestyen #36299 üzenetére
Az már biztos, hogy az OS10-nek annyi. Nagyon szeretem a Q5-öm stabilitását, de lassan el kell gondolkodnom a cseréjén...
Ha leakcióznák a nexus 5x-et mondjuk 60k-ra és a Q5-öt 20k körül el tudnám adni nem gondolkodnék sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest