Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hsrasus

    aktív tag

    válasz sasa134 #23145 üzenetére

    OFF

    Nem kukacoskodni akarok, csak a véleményemet írom le, ami a végére elég messzire kanyarodik magától a készüléktől és az is lehet rosszul látom a dolgokat, de kikívánkozik belőlem, pedig nem vagyok egy komment huszár.
    Szerintem TE vagy ennek a fórumnak a "kősziklája", (már ha érti kend, hogy mire gondolok) amennyire lehetséges igyekszel is objektív maradni (ezen van a hangsúly) és lehetőségeidhez, tudásodhoz mérten segíteni is mindenkinek. Mindezt ingyen és bérmentve (gondolom), amit azért lehet nevezni egyfajta "karitatív munkának" is. Nem tudom, hogy esetleg amiatt, mert külföldön élsz, de megvan benned, ami a legtöbb itthoni honfitársunkból hiányzik és ez az elfogadás, tolerancia.
    Itthon sajnos elég sokan úgy gondolják magukról, hogy ha értenek valamihez valamelyest, akkor ők már az adott terület Edison-jai. Lehet iskolás korukban nem mérették meg magukat elégszer, hogy megtanulják mindig van jobb. (Ha ő lenne a legjobb, akkor nem fecsegne róla, hanem csinálná...) Egyébként vannak itt más segítőkész emberek is, akik szintén értelmesnek tűnnek, de néha olyan mintha elpattanna bennük valami, olyankor másként reagálnak dolgokra mint általában, ha valaki rendszeresen olvassa a fórumot észreveszi, ha nem akkor rosszul jön ki.
    Az igazi baj nem azzal van, hogy valaki rajong valakiért vagy valamiért (ezért is hoztam fel példának, hogy politikai vagy vallási fanatikusok is vannak ilyenek, sőt többen), hanem, ha nem tudja tolerálni más véleményét beállítottságát és mindenképp meg akarja győzni a saját igazáról. Egy értelmes ember tudja, hogy ez teljességgel szükségtelen, hisz az egyiküknek sem lesz jó. Kicsit olyannak ézem a mai magyar társadalmat, hogy sok területen elfogadó az egyén, de amihez úgy érzi, hogy ért ott már nem enged a saját véleményéből, holott ha ott is elfogadó lenne mégjobban értene hozzá.
    Emellett persze vannak azok az emberek is, akiket ennyire nem érdekli az adott téma (másban "Edisonok") ők csak "élvezni akarják" az adott dolog áldásos hatását és ha az éppen valamilyen oknál fogva nem felel meg az igényüknek nem lesznek restek továbblépni. Szerintem nincs ezzel semmi baj, akkor lenne baj, mindenki ugyanazt akarná, mert akkor agymosottak lennénk.

    Szerintem az alapvető probléma, hogy van a fórumban 2 nagyon aktív ember, akinek a modorán lehetne mit csiszolni és akkor nem lenne fanyalgás. (Úgy is el lehet valakit küldeni a büdös francba, hogy azt megköszönje, meg úgy is lehet segíteni, hogy abból senki se kérjen.)

    ON

Új hozzászólás Aktív témák