- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz mgTerminator #1700 üzenetére
Úgy, hogy az ügyintéző igényelt helyette másikat. Valami olyasmire hivatkozva, hogy hibás a kártya.
Cink, ha Visat küldenek. Akkor nem kell aktiválni. Bemész és megmondod mit szeretnél. Addig szerintem él a régi kártya. Nekem még aktiválás után is élt a régi talán 30 napot, vagy valami ilyesmi. Már nem emlékszem.
De amúgy fura, hogy az ilyesmire nem kérdeznek rá valamilyen módon.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
szabifotos
senior tag
Tegnap alin 109k körül volt elhozható spanyolból, de kibírtam, hogy ne cseréljem le másfél év után az F1-et.
Nagyon gondolkoztam, mert ha később cserélem le, sz@rért se tudom eladni az elődöt, de egyelőre úgy tűnik, marad. -
TpS
őstag
válasz Zsoleszhun #1698 üzenetére
Azt hittem poco-t veszel. Megrendeltem a turbado-ról.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok !
Egy xiaomi redmi note 8 pro készüléket készülök lecserélni a poco F2 Pro telefonra. Telefoncenter.hu ról rendeltem 128000 ft-ért postával együtt. Rendelt már valaki innen ?Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
kormi0312
senior tag
Global Stabil 12.0.3 ROM-ot telepítettem fastboot-val. A netflix applikáció nem működik, azt írja hogy nem kompatibilis az ön készülékével. Régió / lokalizáció Magyarországra van állítva.
Szerintetek mi lehet baja? -
Fazipeti
csendes tag
válasz kormi0312 #1708 üzenetére
bocs, igazából kérdőjel helyett pontot kellett volna tennem
Hasonlóképpen jártam én is egy másik Xiaomival. Bootloader-t visszazártam és fel tudtam telepíteni a play store-ból a hivatalos Netflixet. Sajnos nyitott bootloadernél, gyári rommal nem fog menni, csak mókolva.[ Szerkesztve ]
-
kormi0312
senior tag
válasz Fazipeti #1709 üzenetére
Wao, erre nem is gondoltam. Köszi szépen a választ!
Már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi különbség lehet a Gyári Stable Global és a Xiaomi.eu stable romok között érdemben, vagyis mennyire érdemes a bootloader-t visszazárni? Rom-olni nem nagyon szeretnék, viszont fontos az 5Ghz Wifi-hotspot működése és az autómata hangrögzítő megléte. (ha jól tudom, akkor ezek a Xiaomi.eu rom-ban megvannak)
Pro vs. kontra mik a vélemények a két rom-ról? Köszi előre is! -
Fazipeti
csendes tag
válasz kormi0312 #1711 üzenetére
Szívesen
A különbség elsősorban az, h az EU rom a kínai gyárira épül, ki van belőle szedve sok bloatware, hamarabb jönnek rá az újítások, elvileg jobb az üzemideje.
Igazából nehéz megmondani, h melyik a jobb, mindkettőnek van előnye és hátránya. Mivel neked jelenleg nyitva van a bootloadered, ezért a helyedben kipróbálnám mindkettőt és úgy döntenék. Egyébként esélyes, h a EU romban nyitott bootladernél is megy a hivatalos Netflix. Én még nem próbáltam, talán más már igen. -
FeRkE
őstag
válasz kormi0312 #1706 üzenetére
Nem lehet, hogy ez a gond?
[Stable MIUI 12 update for the Poco F2 Pro broke Netflix HD playback support] -
Fazipeti
csendes tag
válasz kormi0312 #1715 üzenetére
akkor a Poco esetében is mennie kell. Egyébként a nyitott bootloader miatt a play store nem találja elég secure-nak a telefont a gyári romban. Akkor ezek szerint az EU romban ezt orvosolták.
Igazából én annyi hátrányát látok, h bootloadert kell nyitni (nyilván ez téged már nem érint) és le kell gyalulni a gyári romot. Az EU romban - főleg ha a beta verziót használod - előfordulhatnak hibák, amiket általában hamar javítanak. A globalban ritkábbak a hibák, de persze nem is kerülnek bele hamar új fícsörök. Én évekig használtam EU beta romot, és szerettem. Én még globalt használok, mert elég új a telefonom, de minden nap kacérkodok a bootloader nyitásával[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz Fazipeti #1716 üzenetére
Az összes xiaomi telefonon az eu devet használom már évek óta, és nagyon elégedett vagyok vele. Az eu stabil az egy korábbi eu dev, így aki kacékodik az eu rommal, érdemes egyből a devet feltolni.Vannak olyan fícsörök, amik a normál globál romban sose lesznek benne, eu sajátosságok. Remélem a héten megjön a poco, és indíthatom a nyitási kérelmem. Kicsit sokallom az 1 hetet, de a note 10-en is annyi volt, azóta biztos nem csökkent.
-
JKalo
tag
Nekem holnap telik le a hét, de a dev-től tartok egy picit..., ezért én a stabilra szavazok egyenlőre. Ez is egy nagy előrelépés lesz számomra, 4 évig egy note 4 globalt használtam eddig.
Dev gyakoribb ota frissítése miatt, gyakrabban fordulhatnak elő hibák, és talan az adataink is jobban kiszolgaltatottabbak lehetnek...? -
TpS
őstag
Nem tapasztaltam ilyet. Olyan előfordult párszor, hogy csúszott a kiadása a romnak, sőt olyan is volt a sok év alatt párszor, hogy belekerült valami komolyabb bug, pl. a wifi nem ment, de még aznap, vagy szombatra kint volt a javítás. Az előző heti meg bármikor visszatehető minden gond nélkül, kivéve, ha fő verzió váltás is volt. Nálam mindig van 2-3 verzió a telefonon, hogy ha gond van, vissza tudjam rakni a korábbit.
Biztonsági szempontból szerintem simán van olyan, mint a normál globál, persze leszámítva a nyitott BL-t. Nem szoktam rootolni, vagy magisket használni, már nem akarok ilyenekkel játszadozni, mint évekkel ezelőtt.
Nem szoktam OTA-n frissíteni, mert mindig rohadt lassan tölti le, meg rendszeresen megszakadt a letöltés (lehet, azóta ez a gond már nincs), inkább pc-n leszedem valami download managerrel, és rámásolva frissítek az updaterből.
Ami nagyon jó az eu-ban, hogy nincs a régióktól függő gdpr-os vacakolás.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Sziasztok!
Beszálltam én is egy ilyen telefonba, kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Marad az EU global, mert másként a céges cuccok nem mennek fel. -
FNZ
őstag
mostanában tapasztaltam (már vagy 4 alkalommal), hogyha hívnak, akkor nem hallom a másik felet illetve ő sem hall engem. ha lerakom és visszahívom vagy ő hív ismét másodszorra utána, akkor jó minden.
így jártam 2x is a főnökömmel (tegnap is és mai is), mondtam is neki hogy azért van ez, mert feketelistán van, hogy ne hívogasson és ne érjen el, de valami nem jó.
tapasztalt valaki ilyet? mintha valaki írt volna ilyet, de nem találom a fórumban.[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Remélem péntekre nekem is ideér a teló..
Nem volt még Xiaomi telefonom, így kérdezném, hogy a bootloader nyitást ti hogyan csináljátok? E módszer szerint? -
JKalo
tag
-
gattolino
senior tag
Nekem ugyanez a problémám. Tegnap hívott a főnököm és ő nem hallott engem, én tökéletesen hallottam őt. Azonkívül még van 4x előfordult tegnap. Ilyenkor ha dobom a hívást, sem dobja el egyből. Nálam be van kapcsolva a Volte, de csak a menüben. Szolgáltató nem kapcsolta még be.
Vivo X90 Pro Plus
-
snecizero
senior tag
Szia ! Milyen szolgáltatónál vagy ? Elképzelhető hogy náluk lenne a hiba ? Milyen Rommal használod ?
Rendeltem hétfőn én is egy Poco f2 pro t.
A telekomcenter.hu oldaláról. Ti honnan szereztétek be a telefonotokat ?Esetleg valaki aki telefoncenter.hu oldalról rendelt. Garanciásztatással kapcsolatban vannak tapasztalatok ?
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
TheProb
veterán
válasz Zsoleszhun #1729 üzenetére
Én úgy tudom, hogy attól függ a várakozási idő, hogy unlock-oltál-e már. Nekem először kb 1-2 hét volt, utána már pár nap vagy talán annyi se.
Amúgy a hétfőn én is rendeltem egyet ali-ról, ~108e lett a vége. Kíváncsi leszek, hogy milyen a "fapad" Xiaomi.
Az elmúlt pár telefonom mind tőlük volt: Note 4 > Mi5 > Mi8 > Poco F2 Pro
(#1714) kormi0312: Nemtom mennyire érvágás, de pl Google Pay be fog inteni.[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TpS
őstag
válasz TheProb #1736 üzenetére
Sajnos nem ettől függ vagy 7. hóban még nem ettől függött, amikor a note-t 10-et nyitottam.. Ez előtt is nyitottam már pár telefont (Max 1, Mix 1, Mix 2s, Mix 3), mégis ki kellett várni az 1 hetet.
Abban kell reménykedni, hogy már "csak" 1 hét, nem 2??
Mit szarakodnak ezzel, nem tudom mire jó. Aki ki akarja nyitni, az úgyis ki fogja, nem fogja még átgondolni a várakozási idő alatt.[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz Zsoleszhun #1741 üzenetére
Ez tetszett!
-
JKalo
tag
válasz gattolino #1739 üzenetére
Nekem úgyanez a verzió eredeti globálnál (MIUI12.02.0 Stabil) t-mobil kártyával teljesen tiszta.
VoLTE és VoWifi viszont vmiért nem megy hiába van engedélyezve a szolg.-nál és a telefonon is, így ez most nem befolyásol nálam semmit.Akkor valószínüleg xiaomi eu -rom hiba lehet?! Ha igen, akkor még kivárok a bootloader nyitással és romcserével..
-
tomboy0013
veterán
válasz snecizero #1732 üzenetére
Mint már írtam nézd meg az Árukeresős véleményeket, ott garanciáról is írnak. De mint szintén írtam kb 1 éves GSM bolt, sokat ne várj tőle. Vannak cégek amelyek 2-3 évente megszűnnek majd újra nyílnak más néven, van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan cég, de ne legyen igazam.
Itt ha vissza olvasol vagy külföldről rendeltek vagy Turbado-t szokták ajánlani a korrektségük miatt. -
FNZ
őstag
-
Tiédetis
senior tag
Ez a hangminőség romlás eléggé elbizonytalanított most vásárlás előtt..
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest