Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz tepenzed #7690 üzenetére

    Szia!

    Kutyasétához én a Runtasticot használom (ezer éve megvettem, és mostanra már egész jó lett), futáshoz pedig a Nike Run-t. Ha az AW-csal használom őket, akkor is pont ugyanazt a távolságot kapom, mint korábban telefonnal. Szóval én nem találtam ebben eltérést. Azt észrevettem, hogy az óra saját sportapp-ja tényleg eléggé nagyvonalúan kezeli a mozgást, kis túlzással pár lépést teszek és máris több száz kalóriát égettem el, illetve a lépésszámlálója is sokkal többet mutat.
    Zeneügyileg eléggé bajban vagyok. Az Apple Music szerintem jobb mind a Spotify (legalábbis azon zenék körében, amiket én kedvelek - a Spotify hihetetlenül hiányos, hacsak nem a napi divatos ócska zenét kedvei az ember). Ellenben mivel anno az asztali médiajátszómhoz (Oppo) ingyen kaptam Tidal Hifi előfizetést (mondjuk most már nekem kell fizetni), így én arra szoktam rá, onnan vannak a kedvenc albumaim, playlist-ek, stb. Sok zene le is van töltve a telefonomra. Viszont ezekhez nem férek hozzá az AW-csal.
    Egyébként az én órám kezdetben igencsak fura pulzusértékeket mért nekem. Ha mindaz igaz lett volna, talán már nem is élnék (kutyaséta közben 140-160-as értékek, utána 110-120, nyugalomban 90-100. Ez mostanra helyreállt: vagy ő kalibrálta be magát, vagy én hordom most már helyesen az órát... :)

Új hozzászólás Aktív témák